Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7142 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1271 Üye - Son üye: metalikdr
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2007 Kaplan CenterPrep  (Okunma Sayısı 1347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« : Temmuz 06, 2008, 01:48:59 ÖS »

Sevgili arkadaşlar,
Eraserhkn'ın webprep ile ilgili sorusunu görünce acaba internette rapidshare vs linki varmıdır diye araştırıyordum, bu esnada Kaplan'ın 2007 CenterPrep videolarının linklerini buldum. Dosya boyutları oldukça fazla (her bir branş 20 küsür gb), sanırım ciddi bir sıkıştırma yapılmamış ama görüntüler çok kaliteli ve ekranda yazanlar okunuyor. Step 1'e çalışırken ben de videolardan faydalanmıştım ama o videolar muhtemelen 1999-2000 yıllarına aitti ve kaliteleri iyi değildi.

Örnek dosyalardan birisi şu: http://rapidshare.com/files/97665803/Disc_11-_Acid.Base__-__Endocrine_Title_02.part1.rar

Doğal olarak tüm linkleri indirip denemedim, ama Anatomi bölümünde dosya yok, sanırım dosyaları yükleyen kişinin kotası dolduğu için yükleyememiş, büyük bir kayıp değil Smiley

Rapidshare linklerini direkt olarak vermiyorum, zira linkleri tespit edip silebilirler. Bunun yerine şu dosyayı indirip açın:
http://rapidshare.com/files/96494574/kaplanwebpreplinks.html

Burada, dosyaların olduğu rapidshare klasörlerini göreceksiniz. Yalnız klasörler de şifreli, şifre sharenotes.

Toplam dosya boyutu oldukça yüksek, bence step1'e çalışan arkadaşlar kendi aralarında iş bölümü yaparak dosyaları indirsinler, sonra biraraya getirip tamamlarlar.
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2008, 03:28:08 ÖS »

Sevgili Efx, çok teşekkürler..  Smiley

Verdiğin linklere gittim, fakat download edemedim.  Huh

Teşekkürler tekrar,  Smiley

Melike

Not: Hepsine baktım şimdi, Physio'daki linkler aktif.

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2008, 03:47:20 ÖS »

Evet, diğer dosyalar silinmiş Sad

Onlar için de bir yol düşünürüm Smiley
eraserhkn
Genel Gözlemci

« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 04:23:56 ÖS »

Tesekkur ederim efx,

Benim internet baglantim sinirli (4GB) oldugu icin indiremiyorum. Ama bir arkadasa linkleri gonderip indirtecegim.

Bunlar bildigimiz "webprep"lerin 2007 versiyonu bir anlamda, degil mi?

Saygilar

Hakan

Her zaman BUYUK dusun, ama kucuk adimlarla baslamayi unutma..
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 04:50:07 ÖS »

Tesekkur ederim efx,

Benim internet baglantim sinirli (4GB) oldugu icin indiremiyorum. Ama bir arkadasa linkleri gonderip indirtecegim.

Bunlar bildigimiz "webprep"lerin 2007 versiyonu bir anlamda, degil mi?

Saygilar

Hakan
Aslında değil, webprep'de sadece ses ve slaytlar var, video yok. Bu yeni linkler (sadece fizyoloji var gerçi) ise video.
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2008, 07:01:06 ÖS »

Ertuğrul, ben de vakit bulduğumda videoları indirebileceğimiz başka sitelerin ve bağlantıların olup olmadığına bakacağım. Çok büyük bir boyuta sahip, ama yine de denemekte yarar var. Yapabileceğimizi düşünüyorum.
Sağlıcakla,
Doğan...
musbet
Ast Üye
**

« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2008, 08:32:00 ÖS »

tam aradığım link..hadi bakalım....
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 22, 2008, 10:04:12 ÖS »

Merhaba,
Ertuğrul, bu centerprep(yani videolar) kaç dvd hala çözebilmiş değilim. Smiley Ben indirmeye başladım, meslekten emekli olana kadar anca inecek ama olsun. 14 gb bir torrent var ama bunun videoların tamamı olup olmadığı konusunda şüphelerim var; lakin 25 DVD 115 gb yapar; ne yapmış bu adamlar, Conrad Fischer, Truman Show gibi hayatını videoya alsa bu kadar tutmaz ya. Nasıl iş anlamadım. 142 saat video kaydı olduğunu söylüyorlar ki, eğer öyle ise, görüntülerin gerçekten de çok kaliteli olması gerekir.
Sağlıcakla.
Dodo

drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 01:16:53 ÖÖ »

ya arkadaşlar gerekirse herkesi bir dersten sorumlu yapıp bi şekilde voltranı oluşturalım derim Cheesy
bu webprepleri görmek istiyorum:D kulağa çok hoş geliyor ama bi turlu bir araya getiremedik.. kaç ders varki toplam? ve toplam kaç gb? Dogan tum step 1 dersleri mi 115 gb? kolay gelsin..
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2008, 02:14:03 ÖÖ »

arkadaşlar şimdi bende netten araştırırken bir şey farkettim..Kaplan Webprep ile Kaplan video lecture ayrı şeylermiş.. ben bilmiyordum.. bunların birbirinden farkı ne.. bilgisi olan biri açıklarsa sevinirim..!!
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2008, 02:24:58 ÖÖ »

Doğan, dosyalar sanırım DVD kalitesinde, yani iki saatlik bir video ~4 gb civarı ve hatta daha fazla olabilir.
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2008, 02:30:59 ÖÖ »

benim anladığım kadarıyla webprep 80 saatlik genel tekrar videosu.. fiyatıda 40 dolar,
kaplan video lecture(centerprerp) baya fazla dvd den oluşan fiyatı 200 dolar olan elimizdeki kaplan notlarının anlatıldıgı videolar..
fiyatları internetten buldum.. fiyatlar bana çok abartılı gelmedi.. en azından para toplayarak alabiliriz diye düşünüyorum.. sonrada çoğaltırız.?? ne dersiniz? internetteki linklere baktım.. çogunun part 2 si yok, videoların isimlendirmesinden sıralarını anlamak çok zor.. en azından ben anlamadım.. orjinallerini alıp çoğaltmak mantıklı olmaz mı?
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2008, 02:51:00 ÖÖ »

1.webprep: ses dosyaları:1799 dolar http://www.kaplanmedical.com/Medical_Licensing/Step-1/View-Kaplan-Programs/Standard-Courses/ME_step1_webprep.html

2.centerprep: video dosyaları :3399 dolar http://www.kaplanmedical.com/Medical_Licensing/Step-1/View-Kaplan-Programs/Standard-Courses/IMG_step1_centerprep.html
3. 2>1
4. 2 her zaman daha iyidir 1'den
5. 2
Smiley
ben de diğer sitelerden para ile almayı düşündüm, ama sağlamlığı ve güvenilirliğine nasıl inanacağız "drcolakoglu"? Yoksa ben çoktan almış, bir saadet zinciri daha kurma çalışmalarına başlamıştım; lakin düşünmekteyim.
doğan.
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2008, 02:55:44 ÖÖ »

doğancım abd ye gittiğimizde ordan alamazmıyız?
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2008, 02:57:26 ÖÖ »

http://www.usmlestep.com/Kaplan-step1-2007-videos.html

benim 200 dolar dediğim link bu? bunlarda mı korsan satıyor acaba CheesyCheesy yada ben yanlış anlıyorum Cheesy

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: