Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6631 Mesaj 585 Konu- Gönderen: 1119 Üye - Son üye: marius
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Seattle, WA  (Okunma Sayısı 1163 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alpi
Ziyaretçi
« : Mart 13, 2007, 06:21:31 ÖS »

arkadaslar seattle benim asistanlik yapmak istedigim 2-3 sehirden birisi. orayı kendi gozlerimle hic gormedim ama cok guzel resimleri var elimde. bir ara bir internet adresi alip bir kaç resim koyabilirim de.. Seattle, Washington hakkinda da bilgisi olanlar varsa bir şeyler yazabilirse çok sevinirim gercekten..

sevgiler...
alpi
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2007, 06:50:50 ÖS »

tekrar merhaba, elimdeki bazı resimleri bu linke koydum arkadaşlar, ilgisini çeken olursa bakabilir. herkese iyi çalışmalar..

http://alpiseattle.8m.com/
drdr
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 13, 2007, 06:54:21 ÖS »

seattle ayrıca gray's anatomy hastanesininde olduğu şehir...
İLk bolumde newyork uzmanli uzman mewyork bagimliliginin nasil seattle hayranligina donustugunu anlatiyordu....
Bide onumuzdeki 700 yil icinde tsunami vuracagi soyleniyor  Wink
biz o kadar kalmayiz zaten Wink
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #3 : Mart 14, 2007, 04:49:57 ÖS »

Bide onumuzdeki 700 yil icinde tsunami vuracagi soyleniyor  Wink
biz o kadar kalmayiz zaten Wink

Ilahi! Cheesy
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #4 : Mart 14, 2007, 04:53:36 ÖS »

Sevgili Alpi,

Cok tarafli yazmissin ama  Grin...

Kalkip gidesim geldi....
alpi
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mart 17, 2007, 03:36:19 ÖS »

bugun ogrendigime gore university of washington internal medicine residency programı cok nadiren img kabul ediyormus:( uzuldum bak..
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mart 17, 2007, 03:42:44 ÖS »

washington, oregon ve california yani west coast genelde imgler konusunda son derece  katilar. cok nadirdir dogru. hatta university of washington bu konuda un yapmis yerlerden biri. ama amerikanin en iyi 10 tip fakultesinden biri, yani en bastan zor img olarak girmek. bide stanford var ozellikle img dusmani yerler arasında. ama washingtonda bikac iyi community hospital var. bu arada Seattle gercektende amerikanin yasam standardı en yuksek sehirlerinden.
alpi
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2007, 01:26:00 ÖS »

reha katkın icin tesekkur ederim. seni hakli cikartacak yonde birsey buldum ben de: esasinda benim istedigim uzmanlik int med + med oncology. tıbbi onkoloji asistanligimi yapmak istedigim merkez de University of Washington'a bagli olan Fred Hutchinson Cancer Research center. bugun web sitelerini ziyaret ettim ve bi baktim ki onkoloji fellowship basvurulari acilmis. ilgimi cekti application instructions'a baktim ve su yikici cumleyi gordum: "YOU MUST BE A USA CITIZEN OR PERMANENT RESIDENT (GREEN CARD) TO APPLY. DUE TO THE NATURE OF FELLOWSHIP FUNDING, APPLICATIONS FROM H1-B AND J-1 VISA HOLDERS CANNOT BE ACCEPTED." Sad

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: