Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6352 Mesaj 569 Konu- Gönderen: 1070 Üye - Son üye: brca2
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ABDde tip staji ve uzmanlik  (Okunma Sayısı 4659 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mart 29, 2008, 09:43:14 ÖS »

Forumu biraz karistirirsan , sordugun sorularini cevaplarini zaten bulacaksin.

Lutfen asagidaki yazimi oku. Daha once bu konuyla ilgili detayli yazmistim :

http://www.usmleturk.com/forum/residency_uzmanlik_egitimi/amerikadaki_ilk_sene_asistanlik_deneyimim-t493.0.html

Amerika'da Uzmanlik egitimi basligi altinda, bircok baska arkadasin da karsilastirmalari vardir. Baska ozel sorularin olursa onlara cevap veririm memnuniyetle. Basarilar dilerim.
kardiyolog13
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Mart 30, 2008, 02:09:52 ÖS »

Foruma yeni üye olduğum için pek karıştırma fırsatım olmamıştı.Yardımların için teşekkürler.
arman
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mayıs 30, 2008, 10:44:49 ÖS »

Herkese selam. Ben de foruma yeni katıldım ve uzun zamandır cevabını aradığım çoğu soruya cevap buldum. Ancak şu staj konusunda biraz daha bilgi verebilir misiniz?
Ben 3. sınıftayım. Geçen sene turkmsic'la polonya'ya gitmiştim genel cerrahi stajına. Bu sene de üst sınıfların tavsiyesiyle ABD'de staj ayarlamak için CV ve motivasyon mektubu yazıp farklı üniversitelerde yaklaşık 15-20 kişiye gönderdim ama hepsinden intern olmak geretiği cevabı geldi. Siz bu stajı nasıl ayarladınız? Daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
emre külahcıoğlu
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 22, 2008, 12:40:28 ÖS »

selam arkadaşlr.ben de forumunuza yeni latıldım.ankara üniversitesi 2.sınıfı bu sene bitirdim.john hopkinste ya da benzeri biyerde yaz stajı düşünüyorum.çok basit olarak anlatırsanız yapmam gerekenleri sevinirim.cevabınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
eraserhkn
Genel Gözlemci
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 25, 2008, 08:23:34 ÖS »

Hosgeldiniz "arman" ve "emre külahcioğlu",

Sorulariniza cevaplarinizi forumda bulabilirsiniz, yanlis hatirlamiyorsam bu baslik altinda dahi cevaplar var.

Hatta ben detayli sekilde "observership" - gozlemcilik nasil ayarlamistim, onu anlatmistim.

Biraz karistirmak ve "Ara" dugmesini kullanmak yeterli olur  Wink

Saygilar

Hakan
emre külahcıoğlu
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Haziran 26, 2008, 12:38:38 ÖÖ »

tesekkurler,yalnız forumda adres olarak veya yapılması gerekenler adı altında bi başlık bulamadım.bana başvuruları kabul edebilecek bi kaç yerin adresini verirsen çok sevinirim,şimdiden teşekkürler
emre külahcıoğlu
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Haziran 30, 2008, 02:47:40 ÖS »

arkadaşlar tekrar selam,bahsedilen nih sadce amerikan vatandaşlarını kabul ediomuş,onun haricine ben bikaç yerle daha yazştm ,elinizde ulaşabileceğim bir klinik veya hastanenin adresi ,irtibata geçebileceğim birilein adresleri varsa sevinirim.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: