Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6819 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1176 Üye - Son üye: ped_mrh
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: acil yardim!  (Okunma Sayısı 1670 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
crh
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 22, 2007, 06:38:17 ÖS »

merhabalar,

clerkship icin basvuruda bulunacagim ama universite malpractice' in kendi universitemiz tarafindan karsilanmasini istiyor. benim fakultem(selcuklu tip-konya) de bunu karsilamiyor. ne yapmam gerekir ya da bunu kendi tarafimdan karsilanacagini gosterebilcegim bir belge hazirlayabilir miyim? saglik sigortasinda oldugu gibi. konu hakkinda bilgisi olan varsa en kisa surede beni bilgilendirirse cok sevinirim. bu hafta belgeleri tamamlayip gondermem lazim.
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2007, 11:19:24 ÖS »

merhabalar,

clerkship icin basvuruda bulunacagim ama universite malpractice' in kendi universitemiz tarafindan karsilanmasini istiyor. benim fakultem(selcuklu tip-konya) de bunu karsilamiyor. ne yapmam gerekir ya da bunu kendi tarafimdan karsilanacagini gosterebilcegim bir belge hazirlayabilir miyim? saglik sigortasinda oldugu gibi. konu hakkinda bilgisi olan varsa en kisa surede beni bilgilendirirse cok sevinirim. bu hafta belgeleri tamamlayip gondermem lazim.
Başvuracağın üniversiteye direkt olarak "malpractice için kendim başvurabilir miyim" diye sordun mu?
crh
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2007, 10:38:21 ÖS »

sordum ama henuz bir yanit gelmedi maalesef Sad
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2007, 11:56:29 ÖS »

sordum ama henuz bir yanit gelmedi maalesef Sad
Telefon açıp direkt sorsan vakit kazanabilirsin , "yazı uçar söz kalır"  Cheesy
crh
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2007, 01:15:04 ÖÖ »

cuma gunune kadar cevap gelmezse sanirim onu deneyecegim. telefonla konusmayi beceremeyen biri icin (anadilinde bile) :)cok zor olacak ama...belki ingilizce olunca dile gelirim Wink

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: