Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6090 Mesaj 559 Konu- Gönderen: 1049 Üye - Son üye: grcgkc
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: clerkship  (Okunma Sayısı 425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayça
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 13, 2008, 10:52:24 ÖÖ »

ben haziran ayında radioloji stajı yapıcam..benden report of vaccination istediler..daha önce gidenler ne vermişlerdi? bana yardımcı olurmusunuz? Aşıları tamdır diye enfeksyon hocasına kaşeletsem olurmu? ne yazması gerekir? çok teşekkur ederim
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2008, 04:02:35 ÖS »

"Report of Vaccination" ile asi karnesini kastediyorlar. Tahminen sende bu yoktur, Turk asi takvimini onune acip ordan faydalanarak kendine bir asi karnesi yaratip bunu hocana imzalatman yeterli olsa gerek.

Ama senden sonra "immunization" raporu isterler ise bu defa kanindaki antikor seviyelerine baktirman gerekir. Staj icin tasdiklenmis ingilizce asi karnesi isini gorecektir cogunlukla.

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
ayça
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 12:54:03 ÖÖ »

Tesekkkur ederim.. Smiley
ahmetcan
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 12:27:11 ÖS »

Ben de bu yaz icin bi labarotuvarda gozlemci olarak bulunacaktim,vize basvurusunu da bugun yaptim.Aldigim davetiye mektubunda hoca -he will be assisting my research fellows in their studies- yazdigi icin adam tutturdu sen j-1 vizesi alacan diye.Adama bi sürü dil döktüm,ya dedim herkes turist vizesi ile gidiyor ben orada öğrencilik yapmayacağım gözlemcilik yapacağım diye.Anlamamakta ısrar etti haliyle.Yeşil bi kağıt verdi elime dedi buradaki işaretli belgeleri gönder ups ile;başvurunu tekrar yapmana gerek yok.DS 2019 ve Sevis fee istiyormus.Ben acikcasi bu j1 isine hic bulasmayi dusunmuyorum.Hocadan bi belge daha isteyecem bu adamın B1/B2 vizesi ile gelmesini istiyoruz diye bişeyler yazan.Onu yollayacağım.Şuan vize başvurumu askıya almış durumdalar yani.
Bu konuda bi önerisi olan var mı?Sizce o tarz bi mektupla B1/B2 vizesi alabilirmiyim?
denizözmen
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2008, 04:49:15 ÖS »

evet ahmet, eğer harvard in vizelerle ılgılenen burosundan sana durumunu açıklayan resmi belge ulaşırsa b1/b2 vizesini rahatlıkla alırsın. j1'i hiç düşünmene gerek yok; zaten gittiğin okul senden istemedikçe j1 için başvuramazsın.
serkanbe
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2008, 12:11:53 ÖÖ »

merhabalar ,
clerkship icin bazi yerler 'good standing letter' bazi yerler de 'deans letter' istiyor.Sanirim ayni seyler.Tecrubeli arkadaslar ellerinde guzel bir ornek varsa siteye koyabilirler mi acaba.Kendime gore uyarlayip yakin bir zamanda dekana onaylatmam gerekiyor.Sanirim pek cok kisinin de ihtiyacini da karsilayacak bir paylasim olur.Herkese tesekkurler.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: