Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: gainesville , FL  (Okunma Sayısı 532 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 17, 2008, 09:23:45 ÖS »

arkadaslar geleli 15 gun kadar oldu.
gainesville den biraz bahsetmek istiyorum
gainesville bir universite sehri, önce universite kurulmus arkasından da sehir
yaklasık 100.000 nüfuslu bir yer. university of florida(uf) bu sehirde.
orlando ve jacksonville e oldukca yakın.
genel olarak sakin bir sehir her yerde universite ogrencileri var. millet arabasının kapısını bile kilitlemiyor. en son cinayet duyduguma gore 15 yıl once olmus. kiralar ucuz normal evler 600 ila 1500 dolar arasında. nanoteknolojide dunyada 3. oldugu soyleniyor. karaciger transplantasyonu acısından referans merkezi. ben asistanlar acısından en zor denilebilecek bir yerinde observership yaptım. sabah saat 6*7 gibi gelip hastalarını muayene ediyorlarlar. 8-9 arası toplantı, 11-12 ye kadar vizit(round)var. ogleden sonra bir iki islerini yapıp 3-4 gibi hastaneden ayrılıyorlar. nobet 4 gune 1. isleri baya rahat. anestezi yogun bakım program koordinatoru bir italyan oldukca tatlı bir adam oldukca da bilgili. 3 uzmanlıgı var. gorevliler cok iyiler.
hemen hemen butun bolumlerinde yabancılar gordum. hatta beyin cerrahisinde arap bi bayan asistan var. yabancılara karsı oldukca iyiler. hocaların bir kısmı da degisik ulkelerden gelmis kisiler.
trafik oldukca rahat. sehir ici otobus seferleri de var. genelde 30 dak da bir otobus geciyor. uf kimligi olanlar ucretsiz otobuslerden yararlanabiliyor.
bence yazılabilecek bir yer. tabi sıcaktan nefret etmiyorsanız.   

hiçbirşey imkansız değildir
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2008, 10:02:33 ÖS »

arkadaslar geleli 15 gun kadar oldu.
gainesville den biraz bahsetmek istiyorum
gainesville bir universite sehri, önce universite kurulmus arkasından da sehir
yaklasık 100.000 nüfuslu bir yer. university of florida(uf) bu sehirde.
orlando ve jacksonville e oldukca yakın.
genel olarak sakin bir sehir her yerde universite ogrencileri var. millet arabasının kapısını bile kilitlemiyor. en son cinayet duyduguma gore 15 yıl once olmus. kiralar ucuz normal evler 600 ila 1500 dolar arasında. nanoteknolojide dunyada 3. oldugu soyleniyor. karaciger transplantasyonu acısından referans merkezi. ben asistanlar acısından en zor denilebilecek bir yerinde observership yaptım. sabah saat 6*7 gibi gelip hastalarını muayene ediyorlarlar. 8-9 arası toplantı, 11-12 ye kadar vizit(round)var. ogleden sonra bir iki islerini yapıp 3-4 gibi hastaneden ayrılıyorlar. nobet 4 gune 1. isleri baya rahat. anestezi yogun bakım program koordinatoru bir italyan oldukca tatlı bir adam oldukca da bilgili. 3 uzmanlıgı var. gorevliler cok iyiler.
hemen hemen butun bolumlerinde yabancılar gordum. hatta beyin cerrahisinde arap bi bayan asistan var. yabancılara karsı oldukca iyiler. hocaların bir kısmı da degisik ulkelerden gelmis kisiler.
trafik oldukca rahat. sehir ici otobus seferleri de var. genelde 30 dak da bir otobus geciyor. uf kimligi olanlar ucretsiz otobuslerden yararlanabiliyor.
bence yazılabilecek bir yer. tabi sıcaktan nefret etmiyorsanız.   
Mehmet teşekkürler, dahiliye bölümü hakkında izlenimlerin nasıldı?
mehmet özen
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2008, 08:37:47 ÖS »

dahiliye bolumune gitme imkanım olmadı ama duydugum kadarıyla ve vizitlerinden gordugum kadarıyla oldukca iyiler yabancılara karsı da bi problem yok

hiçbirşey imkansız değildir

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: