Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7134 Mesaj 641 Konu- Gönderen: 1269 Üye - Son üye: Paracelsus
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bir Soru - Insurance  (Okunma Sayısı 1938 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #15 : Mayıs 02, 2008, 11:26:26 ÖS »

merhaba.. ufuk verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel.. bende bu sene 5-6 yere clerkship başvurusunda bulunucam.. hatta sırf bu yuzden okulumu uzattım 4 ay kadar.. şu an başvurularımdaki en buyuk sorun bu malpractice insurance gibi duruyor ve bu sorunu çözmenin son çaresi dediğin gibi universiteyi aramak yada mail atmak.. benim dikkatimi çeken bir şeyse okulların insurance prooflarını application formlarıyla beraber istiyormuş gibi ifadeler kullanması.. mantıklı olan ve sizin yazılarınızdanda anladığım o ki; okul beni önce kabul etsin ayım gunum belli olsun ona göre sigortalıyayım kendimi hem sağlık hem mlpractice sigortası açısından.. ama okullar elective kataloglarında attach edilecek dosyalar arasında bu belggeleride gösteriyolarki bu da kafamı karıştırıyor.. eger aranızda malpractice insurance yaptırarak clerkship yapıp gelmiş biri varsa onunla irtibata geçmem bu hafta içinde çok iyi olur arkadaşlar.. şimdiden teşekkür ederim ...
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!

« Yanıtla #16 : Mayıs 04, 2008, 06:32:00 ÖS »

Sevgili ''drcolakoğlu'',
  Başvuru sürecinde malpractice konusunu düşünmene gerek yok. Eğer mapractice senin için çok büyük bir sorun olacaksa malpractice istemeyen yerlere başvurursun. Ama başvururmak için malpractice yaptırmana gerek yok. Sonuçta ortada sadece bir başvuru var. Kesinleşmeden hiç kimse senden bu sigortayı istemez. İsteyen okullar da seni kabul ettikten sonra sigortanı yaptırmanı isterler. Ondan dolayı şimdilik rahat edebilirsin Wink

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: