Arkadaslar, forumda cok guzel kaynaklar var ama birazi orada birazi burada, dagilmis halde... Uygun baslik olmadigi icin herkes kendince uygun gordugu basligin altinda gerceklestirmis yardimlarini. Ozellikle bir taraftan ders calisirken aklinda bol gurulutulusunden bir saat " vakit kaybetmemeliyim, vakti kaybetmemeliyim..." i vururken, daha da sorun oluyor bu 'oneri avciligi'

....
En azindan henuz ilk basamaga calisan arkadaslara onerim; -bircok yabanci sitede yapildigi gibi- her bir ders icin ayri basliklar acmak! Mesela ben simdi pato calisiyorum, hemen o baslik altinda: nereden calismaliyim; kim nereden calisip ne onermis, ne onerMEmis; nerede sorun yasaniyor, bunu nasil asabiliriz.. Sonraa, kaynak dosyalari, goruntuler vs vs... Mesela forum icinde gezerken isimize yarayacagini fark ettigimiz bir dosyayi, oneriyi hemen o dersin basligi altina yerlestirebiliriz, tabii alt basliklar halinde daha da duzenleyebiliriz. Bu ilk basamaga calisanlarin sorumlulugu, bu yolda cok daha ilerde olan birisinin bambaska bir konuyla ilgili yorum yaparken, sozunu ettigi baska bi ayrinti icin; " Bak bu konu bilmem ne basligi altinda da yer alsa iyi olur" gibi bir dusuncede olmasi beklenmedigi gibi, -butun cabalarinin otesinde- o basligi da 'bizim icin' acip, ortaligi bir toparlayivermesi hic beklenemez

!!! Bu ise bir 'el atalim' diyorum, en azindan kendimiz icin... Yorum ve katkilarinizi bekliyorum.
Gamze