Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7160 Mesaj 644 Konu- Gönderen: 1277 Üye - Son üye: cerend
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ECFMG ID  (Okunma Sayısı 1205 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pedidr
Acemi
*

All good things to those who wait...

« : Mart 17, 2007, 05:57:20 ÖÖ »

Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum ve yaklaşık son dört saatimi de siteyi okumakla geçirdim. Yanıt bulamadığım bir soru var, komik de bir soru. ECFMG sitesine girdim ve ilk ECFMG ID' mi almak için başvurmaya çalışırken karşıma şu sayfada https://secure2.ecfmg.org/usmleidrequest.asp şu kutucuk çıktı: Telephone...Bu kutuya "ülke kodu-alan kodu-telefon numarası" yazılması gerekiyormuş. Bilemedim, edemedim ve akıl akıldan üstündür dedim, soruyorum: "90-0216-numara" mı yazmalıyım?!! Yoksa "90-216-numara" mı? Ya da doğrusu nedir?
Son derece gereksiz bir soru sordum, farkındayım. Ama ECFMG yetkilileri bana ulaşmaya çalıştıklarında, yanlış numarayı çevirmeleri ve ulaşamamaları, ulaşamayıp görüşememeleri, görüşemeyip karşılıklı fikir alışverişinde bulunamayışımız, neticesinde "macera dolu amerikaaa, amerikaaa, amerikaaa" maceramın hüsranla son bulması ihtimalini göze alarak sordum, ama bir sor bakalım niye sordum...der hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bu ufaktan obs-comp arkadaşınıza yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Not: Cevabı aldıktan sonra mesajı silebilirim. Sabahın bu saatinde mesaj girince böyle oluyor.
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #1 : Mart 17, 2007, 09:31:40 ÖÖ »

90 216
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #2 : Mart 17, 2007, 09:42:56 ÖÖ »

Pedidr güzel sormuşsun, mesaj kalsın Wink
Nasil cepte bir zamanlar "+90533.." şeklinde arama yapıyorduysak burda da "+90216.." şeklinde olacak. Tabi cepteki "+" yerine "00" kullanacaksin normal telefonda.

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
eraserhkn
Genel Gözlemci

« Yanıtla #3 : Ekim 01, 2007, 11:29:21 ÖS »

Ben de ID almaya calisirken akcardio' nun dedigi gibi yazdim. Ama ne yalan soyleyeyim, forumu gezerken bu basligi gordum ve "Allah! Kesin bir seyi yanlis yaptim, boyle bir baslik var ve ben okumadim" dedim kendi kendime.
Okumak lazim abi su forumu ondan sonra, ama yetismiyor ki, dolu dolu yazmis abilerimiz, ablalarimiz...  Smiley

Hakan

Her zaman BUYUK dusun, ama kucuk adimlarla baslamayi unutma..
sophia
Ast Üye
**

« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2008, 11:02:49 ÖS »

peki biz burda telefon numaramızı yanlış yazdıysak sonra onu nasıl düzeltebiliriz Sad
( evet yanlış yazdım )
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2008, 12:56:31 ÖÖ »

peki biz burda telefon numaramızı yanlış yazdıysak sonra onu nasıl düzeltebiliriz Sad
( evet yanlış yazdım )
https://oasis2.ecfmg.org/ 'a ecfmg numaran ve şifrenle giriş yaptıktan sonra https://oasis2.ecfmg.org/profchange.asp adresinden iletişim bilgilerini değiştirebilirsin.
sophia
Ast Üye
**

« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2008, 05:57:32 ÖS »

Smiley teşekkür ederim..

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: