Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: fellowship  (Okunma Sayısı 519 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esra ekiz
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 16, 2007, 03:05:05 ÖS »

merhaba arkadaslar, gruba henuz uye oldum, brand new bi "ci" mezununun acemiligini mazur gorursunuz umarim Smiley bu eylul tusunda istanbul-goztepe dahiliyeyi kazandim, aslinda kardiyo icin deli-divane olmaktaydim ama o kadar puan alamadim haliyle, geriye kardiyo asigi birinin yazabilecegi dahiliye kaliyodu ve ben inatla ve israrla ust ihtisas olarak usa'de kardiyo yapabilir miyim diyerek ve biraz da dahiliyeyi sevdigim icin tabii, dahiliye yazdim. neyse, diyecegim, aranizda benim (neden bu kadar erken dusunmeye basladigimi sormayin:) fellowshiple ilgili sorularima cevap verebilecek olan varsa mesajlasmak isterim. uzmanligimi turkiye'de almak istiyorum cunku, usmle'ye tus bilgilerim tazeyken girmeyi dusunmekle beraber... simdilik girizgah olsun, umarim yardimci olabilirsiniz, tesekkurler...

esra ekiz

esra ekiz- ci 875
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2007, 03:28:38 ÖS »

Tebrikler (dahiliye için) ve başarılar(usmle için). Sorularını -tabii önce forumda aradıktan sonra Smiley- direkt sorabilirsin. Bu daha etkili olur sanırım, böylece soru ve cevaplardan herkes faydalanmış olur.
Hoşgeldin.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: