Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kafam karıştı  (Okunma Sayısı 336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alper2555
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 18, 2008, 11:26:08 ÖS »

Selam arkadaşlar uzun süredir forumda yazışmaları takip ediyorum. Yaklaşık 1 yıldırda aralıklı olarak step1 e çalışıyorum. Son 2 aydır kaplan qbank e üye oldum. Ortalamam %60 larda sürünüyor. Kaplan homestudy program kitaplarını 2 kez tekrar ettim. BRS pato ve first aid i 1 kez okudum açıkçası 50 soruluk qbank test sonuçlarım gitgide düzeliyor. Ancak forumda 99 çeken arkadaşlar gibi %70-80 lere ulaşmam hayal gibi gözüküyor. Sınava 27Temmuzda giriyorum son ay Usmleworld sorularınıda alacağım. Kalan 5 hafta gibi bir sürem var açıkçası tekrar amaçlı firstaidi bir kez daha okurum. Onun dışında soru üzerinden irdelerim diye düşündüm.
Şimdi bu durumda ben sınava girersem tahminim 85 civarı bişiler alırım yada alamam bile. Sizce sınava bu şekilde girmek hata olur mu? Açıkçası extension almak gözümü korkutuyor. Türk mantığı girip kurtulmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler 
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2008, 11:16:56 ÖÖ »

Selam arkadaşlar uzun süredir forumda yazışmaları takip ediyorum. Yaklaşık 1 yıldırda aralıklı olarak step1 e çalışıyorum. Son 2 aydır kaplan qbank e üye oldum. Ortalamam %60 larda sürünüyor. Kaplan homestudy program kitaplarını 2 kez tekrar ettim. BRS pato ve first aid i 1 kez okudum açıkçası 50 soruluk qbank test sonuçlarım gitgide düzeliyor. Ancak forumda 99 çeken arkadaşlar gibi %70-80 lere ulaşmam hayal gibi gözüküyor. Sınava 27Temmuzda giriyorum son ay Usmleworld sorularınıda alacağım. Kalan 5 hafta gibi bir sürem var açıkçası tekrar amaçlı firstaidi bir kez daha okurum. Onun dışında soru üzerinden irdelerim diye düşündüm.
Şimdi bu durumda ben sınava girersem tahminim 85 civarı bişiler alırım yada alamam bile. Sizce sınava bu şekilde girmek hata olur mu? Açıkçası extension almak gözümü korkutuyor. Türk mantığı girip kurtulmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler 
%60 ortalama usmleword'de mi, kaplan'da mı q book'da mı, nbme'lerde mi? Hangisi olursa olsun 1 ay içinde ortalamanı kesin artırırsın.
alper2555
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2008, 10:29:03 ÖS »

Kaplan qbankte %60 ama dediğim gibi usmleworld ü de haftaya alıcam. Bu bir ay için her hangi bir tavsiyen var mı?
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2008, 11:00:41 ÖS »

Alper oncelikle hos geldin,

Sonralikla;

1- Canini sikma, sakin olmaya calis - kolay degil biliyorum ama bu siralar hangi isin kolay ki?!-
2- Konulari zaten yeterince okumussun, kitaplara tekrar donme
3- UW ' yi almayi bos ver, dikkatini dagitma; "yapilacaklar listesini" uzatmak anksiyeteni daha da arttiracaktir
4- Kaplan QBank' i bir kez daha onemli noktalari kucuk kartlara notlar alarak coz, bu kartlari yaninda tasi, her boslugunda goz gezdir.
5- NBME sinavi al, esas sinav tarihine en az 15-20 gun kalmis olsun
6- Kaplan QBank' i bir kez daha hizlica coz, kartlarini oku, #1 Aid' e goz gezdir.
7- Bir NBME'i sinavi daha al, esas sinava en az bir hafta kalmis olsun, ki -olmaz ama- sonucuna gore sinavi ertelemek gibi bir sansin olsun.
8- Sinavina gonul rahatligiyla gir, basaracagindan suphen olmasin.

Sevgiyle,

Gamze
alper2555
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 11:16:59 ÖS »

Çok teşekkür ederim. Okulum bu hafta sonunda bitiyor. Yani evde rahat rahat çalışabileceğim 1 ay var. Umarım dediğiniz gibi olur. Ben kazanacağıma inanıyorum. Sizlerede kolay gelsin.
Tekrar teşekkürler.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: