Selam arkadaşlar uzun süredir forumda yazışmaları takip ediyorum. Yaklaşık 1 yıldırda aralıklı olarak step1 e çalışıyorum. Son 2 aydır kaplan qbank e üye oldum. Ortalamam %60 larda sürünüyor. Kaplan homestudy program kitaplarını 2 kez tekrar ettim. BRS pato ve first aid i 1 kez okudum açıkçası 50 soruluk qbank test sonuçlarım gitgide düzeliyor. Ancak forumda 99 çeken arkadaşlar gibi %70-80 lere ulaşmam hayal gibi gözüküyor. Sınava 27Temmuzda giriyorum son ay Usmleworld sorularınıda alacağım. Kalan 5 hafta gibi bir sürem var açıkçası tekrar amaçlı firstaidi bir kez daha okurum. Onun dışında soru üzerinden irdelerim diye düşündüm.
Şimdi bu durumda ben sınava girersem tahminim 85 civarı bişiler alırım yada alamam bile. Sizce sınava bu şekilde girmek hata olur mu? Açıkçası extension almak gözümü korkutuyor. Türk mantığı girip kurtulmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
%60 ortalama usmleword'de mi, kaplan'da mı q book'da mı, nbme'lerde mi? Hangisi olursa olsun 1 ay içinde ortalamanı kesin artırırsın.