Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
UsmleTurk Forumları - Usmle ForumUSMLE Sınavlar ForumuGenel USMLE ForumuBostonda agustos ayı süresince nerde kalabilirim? ve vize:(
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bostonda agustos ayı süresince nerde kalabilirim? ve vize:(  (Okunma Sayısı 208 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« : Temmuz 05, 2008, 11:15:56 ÖS »

merhaba arkadaşlar!

Agustos ayı için Harvard plastik cerrahi stajına kabul aldım. Bu süre zarfında nerde kalabileceğim konusunda fikirlerinizi yazarsanız gerçekten çok sevinirim..
gerçi forumda okudugum diger mesajlara bakarsak pazartesi gunkü konsolosluk görüşmemde vizede sorun yaşayacağa benziyorum. Harvard sadece orda kullanacağım ID yerine geçecek nerde ne stajı yapacagıma dair  tek sayfalık bir yazı gönderdi ve vize ile ilgili olarak sadece sitesinde ve başvuru formunda j1 vize sağlayamayacaklarını yazmış o kadar. umarım vize sorununu aşarım pazartesi günü ve zevkle sizin Bostonda konaklama konusunda yazdığınız cevapları okurum:) hepinize şimdiden çok teşekkür ederim!!
drcolakoglu
Ast Üye
**

Salih Colakoglu

« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2008, 12:12:22 ÖÖ »

ayrıca şöyle bi sorunda var.. ben Muhammed arkadaşımız gibi resmi clerkship değil observer olarak gidicemde diyemem.. çünkü harvard bana yolladığı belgede, harvard son sınıf öğrencileriyle aynı statüte 1 aylık staj açıklaması yapmış Sad sizce konsolosluktan turist vizesi almayı nasıl başarabilirim??

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: