Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1255 Üye - Son üye: gkhn
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Devlet Hizmeti Yükümlülüğü  (Okunma Sayısı 16827 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
drsa
Genel Gözlemci

herşey hayal etmekle başlar

« Yanıtla #30 : Ekim 09, 2006, 02:42:30 ÖS »

bakiyorumki önemli olan kendine güvenen cesur avukat bulmak
en iyisi aramalara şimdiden başlamak
ben son sınıfta oldugum icin daha 9 ayım var bu sürede inşallah
bir avukat bulurda rahatlarım aksi halde 1-2 yıl gecikecek bütün herşey
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #31 : Ekim 09, 2006, 07:20:08 ÖS »

Anayasa mahkemesi hükümetle de anlasarak gerekçeli kararini aciklamadi hala, yasal olmasa dahi bunu sürümcemede birakıyorlar anlaşılan. Simdilik gerekçeli karar açıklanmadan hiçbişey yapilamaz, avukat belki sonrasinda gerekir.
  Ama hic avukata gerek dahi kalmayabilir, biraz daha sabır gostermek lazim, az kaldi bu isi hukumet kendi cozecek(en azindan saglik bakanligi)..

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Gamze Balci Camsari
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #32 : Ekim 09, 2006, 08:01:36 ÖS »

amin...  Smiley
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici

« Yanıtla #33 : Ekim 10, 2006, 03:04:31 ÖÖ »

ECFMG almak isteyen ve diplomalari baglanan arkadaslar :

Siz isinize bakin, dersinize calisin, bu isler hallolur...Halloldugunda "Keske zamaninda yol alsaydim" demek istemiyorsaniz, devam, calismaya devam, morali bozmak yok. Ben de boyle karalar bagladigim bir anda, mahkemelere bilendigim bir anda, bir gunde diplomalar verildi. O gune kadar aldigim ya da alamadigim yol ile basbasa kaldim.

Gamze Balci Camsari
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #34 : Ekim 10, 2006, 03:36:46 ÖÖ »

Bas ustune  Tongue  Wink!!!
muyo
Genel Gözlemci

« Yanıtla #35 : Ekim 31, 2006, 06:16:27 ÖÖ »

camsarim diplomalar verildi derken ne zaman verildi ? gecen yaz mi mezun oldunuz ?
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #36 : Kasım 09, 2006, 01:44:01 ÖÖ »

Devletimize, milletimize hayırlı ve ugurlu olsun, artik tohtor yuzu gormemis canim yurdumun kuytu koseleri de tohtor gorecek. Bendenizi de, diplomami alikoymak suretiyle, Diyarbakır Harzo merkez saglik ocagina layik goren tum devlet buyuklerimize, balyoz milletvekillerimize ve o vekilleri secen balyoz fabrikasi canim insanimiza cani gonulden tesekkuru bir borc bilirim... Vatan sagolsun

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
sevgi_poturcugu
Ast Üye
**

« Yanıtla #37 : Kasım 26, 2006, 01:40:03 ÖS »

merhaba arkadaşlar,
bir iki hafta içinde noter kanalı ile bakanlıktan diplomamı isticem. daha once isteyipte bir cevap alan oldumu acaba? sonra da kesin dava acıcam burdan gider ayak hepsini mahvedicem yeter artık canıma tak etti.gelip bu dandik yerde calıştıgım yetmiyormus gibi kaymakamıyla ayrı ugras grup baskanıyla ayrı ugras hergun bir sacmalık cıkartsınlar!
insallah bir avukat bulabilirim, ya da burda bissürü pkk avukarı var onları mı tutsam nasıl olsa hukumete karsılar Smiley
en zoru da ne biliyormusunuz: bu sartlarda buraya gelmiş canla basla calışırken T.C'den gelen doktor olarak nitelenmek.
neyse gelişmeleri bildiricem ve enim olun ki bircok konuda yardımınıza basvurucam Wink
sevgiler...
drsa
Genel Gözlemci

herşey hayal etmekle başlar

« Yanıtla #38 : Kasım 26, 2006, 02:02:07 ÖS »

helal olsun be
benden 1 adım öndesin bende mezun olur olmaz senin dediklerini yapacaktım
şimdiden birkaç avukatla irtibata bile geçtim
arkadaşlar yeni avukat oldukları için biraz tırsıyorlar
yinede ben avukat aramaya devam ediyorum
eger gercekten iyi birini bulursam sanada haber veririm
hadi kolay gelsin
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #39 : Kasım 26, 2006, 02:41:27 ÖS »

www.mecburihizmet.com , bu sayfada yazılanları okursanız neler olup bittiğini, neler yapıldığını ve yapıl(a)madığını öğrenebilirsiniz.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #40 : Kasım 26, 2006, 05:37:44 ÖS »

Dostlar, bu konuda buyuk gelismeler var, artık diploma fotokopimizi alabiliyoruz.. tabi yurtdisinda uzmanlik icin sinavlara girdigimizi ve/veya kabul aldigimizi (akseptans.. kelimeye bak! "acceptance" demeyi tercih ederim, TDK adam gibi bir karsilik bulana kadar) belge ile gostererek. Bu konu hakkında cok daha detaylı bilgileri 1ay icinde size yazacam, ama dedigim gibi diploma fotokopilerini bundan boyle buyuk olasılık(1ay icinde netlesecek) alabiliyoruz.
Enseyi karartmadan stepleri almaya bakın derim, ECFMG sertifikası konusu sorun olmicak.
Kolay gelsin

leonidas
Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Kasım 27, 2006, 02:07:55 ÖÖ »

dün üye oldum forumda dolaşırken ruh halim bir aşağı bir yukarı gidip geldi özellikle diploma nın verilmemesi çok can sıkıcı bir durumdu son olarak punk senin yukardaki mesajın içimi ferahlattı ulaş ın kararlılığı da cesaret veriyor
   gelişmeleri takip etmeye devam herkese paylaşımları için teşekkürler.....
muyo
Genel Gözlemci

« Yanıtla #42 : Kasım 27, 2006, 06:28:20 ÖS »

punk selam,

biraz daha detayli bilgi verebilir misin ? Kimden ve/veya nereden aldiniz bu bilgiyi ?

Biz cerrahpasa dekan yardimcisi ile gorustuk bugun ve de diploma fotokopisinin de verilemeyecegini soyledi. Diploma uzerinde okulun imzasindan baska bir de saglik bakanliginin bir imzasi&onayi oluyormus, saglik bakanligi da onu onaylamiyormusmus.  Sadece cikis belgesi verilebilir dedi ama o da bildiginiz uzere yeterli degil...

bir de diplomanin noter onayli fotokopisi yeterli oluyor mu ECFMG icin ?

kestane kebap acele cevap Smiley tesekkurler.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #43 : Kasım 27, 2006, 07:36:57 ÖS »

Dekan yardimcinizla ne zaman gorustunuz bilmiyorum ama 2ay kadar once Saglik Bakanligi Recep Akdag imzali bir genelge yayinladi, tum dekanliklara da gonderdi(diye biliyorum en azindan Hacettepede var).. bu genelgede uzmanligini yurtdisinda yapmak isteyenlerin akseptans getirmeleri durumunda diploma fotokopisinin verilecegi seklindeydi. Simdi diploma fotokopisini alan 1hafta oncesi itibariyle 4kisi mevcutmus saglik bakanligindan ama iste alinirken gereken evraklar konusunda kesin emin olmamakla birlikte step1 sinav sonuc belgesinin yettigi duyumunu aldim, şuan Saglik Bakanligina gidip kesin detaylı ogrenecek zamanim yok ama 1ay sonra hem gidip orneklerini gorecem bakanliktan hem de sınav sonuc belgesi ile fotokopiyi almayi denicem takibeden birkac hafta icinde..
  Eger cok acil bir durum teskil ediyorsa bence Bakanliga gidip gorebilirsiniz onceden alan kisilerin orneklerini, benim bir arkadasim gectigimiz hafta gittiginde step1 sinav sonuc belgesinin bu evraklar icinde oldugunu soyledi ama daha baska ek bir belge isteniyor mu o konuda kesin emin degiliz, muhtemelen istenmiyor ve sadece sinav sonucu yeterli ama ogrenmesi bedava sadece biraz sinir harbi ile gecen saglik bakanligi ziyaretine bakiyor Wink kolay gelsin

muyo
Genel Gözlemci

« Yanıtla #44 : Kasım 27, 2006, 08:10:41 ÖS »

punk insallah sorunsuz sekilde halledersin de gelirsin amerikaya. new york'a ugrarsan bir yemek borcum olsun sana simdiden bu guzel haber icin Smiley biz de e$im icin ugrasiyoruz, dekan yardimcisi ile bugun gorustu fakat dekan yardimcisinin olayi sallamis olma ihtimali var... bu genelge'nin bir kopyasi sende yok degil mi ? biz biraz bunun uzerine duselim.

saglik bakani ya da onun cok yakinindaki birisiyle birebir gorusme ayarlayacagiz biz onumuzdeki gunlerde bir tanidik sayesinde. biliyorsun turkiye'de tum isler kimi tanidigina bakiyor Smiley gelisme olursa haber veririm.

senden de gelismeleri bekliyoruz.

iyi gunler,

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: