Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Diplomaniz olmadan da sinavlara girebilirsiniz..  (Okunma Sayısı 1114 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« : Eylül 08, 2006, 07:01:28 ÖS »

Benim gibi yeni mezun olmus yahut mezun olacak ve bu illet mecburi yasasina tabir olan tum arkadaslara sesleniyorum.. diplomaniz olmasa dahi usmle sinavlarina girebilirsiniz bunu icin izleyebilceginiz 2yol mevcut;
  1)Daha mezun olmadan step2 CS dahil 3 sınava da basvurabilirsiniz ve halen okumakta oldugunuz icin hic bir sorun olmadan basvurunuz kabul edilir.
  2) Geçti Bor'un pazari diyorsaniz.. kafami duvardan duvara vuruyorum ki mezun oldum diyorsaniz.. durun kafanıza yazık, yapmaniz gerekenleri aynen ECFMG'den aldigim cevap olarak yazıyorum; "If your medical diploma has not yet been issued, you must send with the application a current color photograph and a letter signed by your Medical School Dean, Vice Dean, or Registrar that confirms you graduated from medical school, have met all requirements to receive your medical diploma, and states the date (month and year) that your medical diploma will be issued. You must then send the photocopies of your diploma to ECFMG® as soon as the diploma is issued." Yani diyorki sinavlara diplomasiz da girebilirsin yeterki bana dekanligindan bu mektubu gonder ama gun gelecek sertifika icin kapımı caldiginda sana yardimci olacak bir dekanlik bulamiyacaksiiin aahahhahah  Grin psikopat miyim neyim  Wink

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
yeliz
Genel Gözlemci

« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2006, 08:25:49 ÖS »

mrb punk yanlis hatirlamiyorsam hacettepeliydin...eger oyle bir mektubu alabilirsen dekanligindan haberim olsun...biz alamadikta...keske bukadar kolay olabilse daha yolun basindasin...
reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2006, 09:21:53 ÖS »

sinavlara girmekte zaten sorun yok, yoktu, ben anlamadim yeni gelismeyi??
olay sertifikayi alabilmek, yani son asamada
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2006, 09:59:30 ÖS »

simdi Reha yeni yasayla mezun olan doktorlar haliyle diplomalari yok ve ecfmg mezun olan doktorlardan diploma fotokopilerini de istiyor basvuru yaparken bildigin gibi(ve hatta ogrenci olarak yaptiginiz basvurunun peryodunu uzatmaya calisirken). Benim yeni mezun bir arkadasim 2ay ugrasti ECFMGdeki bi temsilci ile kanka oldular telefonda ve sonuc olarak dekanliktan alinacak ustte yazdigim bilgileri icerek bir mektubu kabul edeceklerini soylediler. Ben de peryodumu uzatmaya calisirken aynı seyi benden de istediler..
  Buraya kadar bi sorun olmamakla beraber okullarin dekanliklari sorun cikarabiliyorlar ozellikle "expected date of diploma issued" konusunda..
  Yeliz: Ben bugun gittim 2 saat bekledim konusmak icin yeni dekanımızla(Serhat hoca).. belki de 2saatlik toplantinin ardindan benimle de hararetli bir tartismaya girmemek istemesinden de olabilir biraz munakasadan sonra kabul etti bunu yazmayi  Wink Yeliz sen gectigimiz sene mi mezun oldun??

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2006, 10:37:28 ÖS »

iskender hoca'ya ne oldu?
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2006, 10:59:50 ÖS »

İskender hoca 2 dönemden sonra eşinin(Füsun Sayek) hastalıgından dolayi bıraktı dekanligi bu senenin sonunda. Hatta emekliye ayrilacagi da soyleniyor, bilemiyorum.. Dunyanın en iyi meme cerrahlarindan birinin esinde ileri evre meme kanseri tanısı almasi cok ironik bir durum. Super bir insandi iskender hoca mezuniyette aglatti hepimizi kendi de agladi  Cry
Yeni dekanımız Serhat Ünal simdi.

reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2006, 11:13:47 ÖS »

Iskender hoca harbiden cok degerli bir insan. kendisiyle hem ayni liseden mezun olmamiz hemde koksel benzerliklerden oturu tanisikligimiz vardi. O da amerikadan aldi ihtisasini, buffalo'dan aldi. 
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2006, 11:20:56 ÖS »

Demek sen de TAC'lisin.. Wink Ben de Adana Anadolu Lisesi mezunuyum.. 99 mezunu musun sen Reha?? Ben 99um ve bircok arkadas vardi yaaf TAC99dan.. hey gidi gunler  Roll Eyes

reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2006, 11:25:40 ÖS »

vay be, adana anadolu, bide kurttepe vardi dimi?? ben 99'um evet, ama mersinliyim. kimleri taniyorsun hoca bizim donemden? bende zorlasam biraz sizin okuldan bikac tanidik cikarabilirim belki Smiley
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2006, 12:24:06 ÖÖ »

hocam bizimki Kurttepe Anadolu iste(nam-i diger ALA)  Cool
Ozel derslerde az dirsek curutmedigim Merter, Ahmet ve Nursel vardi TAC99dan.. Ben TAC kazanipta gitmeyip sonra da pişman olan kesimdenim, sizin o dayanısmayi gıptayla izlerdim lisedeyken.. hatta universitede bile Halk Sagligi bolumunden Prof. Hikmet Pekcan 3. sene daha ilk dersine girdi ve ilk lafı "TACdan mezun varmi?" idi...
  Ben de mersinli sayılırım yaaf.. yazlık fln orda.. hatta yazın adanaya gittigim olmuyor.. daha 3 gun once ordaydim(palma2).. deniz-havuz-gunes ve "life lounge" yaptim dondum geldim calismalara Ankaraya  Wink

reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2006, 12:30:55 ÖÖ »

yahu senle ortak cok yanimiz cikti. bende palma 1'deyim yillardir Smiley
insallah tanisma firsatimiz olur ilerde...
gorusme dilegiyle,
basarilar sinavda, az kalmisti hatirladigim kadariyla.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #11 : Eylül 09, 2006, 12:35:17 ÖÖ »

ooo benim kucuklugumun 1yazı palma1de gecti yaf Smiley az basket oynamadim o cam potada ya da az yuzmedim o havuzda..  Grin
Az kaldi hocam sınava, saolasin, insallah Amerikada tanısırız bugunleri de yad ederiz artık Wink

sehlic
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Eylül 10, 2006, 10:10:56 ÖS »

aaaaa bende adanalıyım bilfenden mezunum:)'01
voleybol takımındaydım..ve 99 ala mezunlarını tanırım cok ii.
adlarınızı söylermisiniz??
sehlic
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Eylül 10, 2006, 10:11:39 ÖS »

yazlık da filamingo 2 de bizim:))
cok sevinidm ya:))
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #14 : Eylül 10, 2006, 10:43:06 ÖS »

ooo tam adana-mersin kadrolaşmışız usmleturk'e... bu konuda bir arastirma yapmak istiyorum "acaba incirlik amerikan ussunun o bolge insanlarinin amerikaya yerlesme istegine etkisi olmus mudur?" arastirmami retrospective yapacam, n:3...  Smiley Bu arastirma sonucunu yayinlaarsam belki match'lerde bir avantajim olabilir Tongue
  bu arada sehlic ben Bora ala99dan.. shu sinavlari atlataliim bi mersin bulusmasi yapaliim hepberaber.. bigun palma1 bigun palma2 bi gun de flamingoa takılırıız..  Wink

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: