Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6727 Mesaj 593 Konu- Gönderen: 1141 Üye - Son üye: damla
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LOR sorusu  (Okunma Sayısı 437 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 02, 2006, 11:13:14 ÖS »

bi sorum daha olucak herhalde bunu ulas abi en iyi bilir.
burdaki hocadan ben radyoljiye yonelik ve dahiliyeye yonelik iki ayri mektup daha dogrusu iki ayri versyon yazmasini istiycem. Ayni zamanda 'waive rights' yapacagim icin ERAS'a bu mektuplar yollaninca hangisinin hangisi oldugunu nasil anliycam?? Erasa mail atip sordum ama anlamli bi cevap yazmadilar. (gicik oluyorum soruyu tam okumadan alakasiz bi cevap veriyorlarya Smiley ).
Sagolun
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2006, 06:36:25 ÖÖ »

bi sorum daha olucak herhalde bunu ulas abi en iyi bilir.
burdaki hocadan ben radyoljiye yonelik ve dahiliyeye yonelik iki ayri mektup daha dogrusu iki ayri versyon yazmasini istiycem. Ayni zamanda 'waive rights' yapacagim icin ERAS'a bu mektuplar yollaninca hangisinin hangisi oldugunu nasil anliycam?? Erasa mail atip sordum ama anlamli bi cevap yazmadilar. (gicik oluyorum soruyu tam okumadan alakasiz bi cevap veriyorlarya Smiley ).
Sagolun

Reha,

Dinle dinleeeeeeeeeeeee. Yahu yok olmadi cocuklar sizde bu LOR isi yahu !

Bak simdi sen hocana soyle iki mektup yazsin ikisini de ERAS a yollasin. Bu mektuplarin numaralari olacak. O numaralari cover letter de sen belirleyeceksin. Ornegin Lor #1 (Hasan huseyin, cerrahi icin), Lor #2(Hasan Huseyin, radyoloji icin). Sen istersen 20 tane sirala yolla ERAS a. ERAS sana bir hesap acacak. Soracak. Reha kardes, nerelere basvuracaksin? Reha diyecek ki Cleveland Clinic Dahiliye abi. ERAS soracak. Reha kardes bu basvuru icin kullanmak istedigin mektuplari ve 'personal statement' i belirler misin -birden fazla PS varsa ki olmali degisik brans basvurulari icin- Sorunun ERAS'casi su : 'Please assign LOR and PS for this application'  Sen de LOR 1 i cerrahiye, LOR 2 yi radyoljiye atayacaksin.

Her basvuru icin, ornegin 100 bsvuru yapiyorsun, hepsini tek tek belirleyeceksin, kime ne kullanacagini?

ERAS MEKTUPLARININ KIMDEN GELDIGINI, NE YAZDIGI ILE ILGILENMEZ. ERAS BIR POSTANEDIR SEN ISTERSEN, NEREYE ISTERSEN, ONU ORAYA YOLLAR. ORASI BIR BILGISAYAR SISTEMI, LOR LARINI YAZILAN KISILERIYLE DEGIL, NUMARALARIYLA TANIR. O NUMARALARI SEN BILECEKSIN. AYRICA O NUMARALAR ERAS HESABINDA DA YAZAR. CUNKU ERAS COVER LETTER DA KIMDEN YAZILDIGI DA YAZILIR. AYNI KISI IKI MEKTU[P YOLLAMISSA, IKISININ AYRI NUMARASI OLUR. ERAS BU DURUMDA YOK ABI AYNI KISIDEN GELMIS BU MEKTUPLAR BEN ANLAMAM BIRINI SEC DIYECEK HALI YOK. ONA BOK YEMEK DUSER. VE SEN DERSEN ONU ORAYA YOLLAMAK ZORUNDA. BUNUN ICIN SENI UYARACAK ZATEN KORKMA. BUNLARI ATAMADAN, MEKTUPLARINI BELIRLEMEDEN , HER PROGRAMI TAMAMLAMADAN BASVURU YAPMANA IZIN VERMEZ. UYARIR.

Guzel anlattim di mi ?

Hadi kolay gelsin Reha, bu arada ayin 8 inde evime telefon baglaniyor. Direk arayabilirsin o zaman.

Operim
Ulas

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: