merhaba ulaş..sabırsızlığım acelececiliğim turkçe konusundaki yanlışlarım ve de mesaj kirliliğim için çok özür dilerim.diğer mesajlarımdada yazdığım gibi benimkisi eski bir hayalimin depreşmesi sadece,ve çevremden bu kadar ciddiye alınmazlık görurken,ve bu sitede tum sorularımın cevabını bulmayı beklerken ve okumama rağmen forumları hala aklımda soru işaretleri varken lutfen mazur gorunuz beni bu konuda..
uzun zamana yaymak benim içinde daha avantajlı olsada sadece yan dal için gittiğimde sonrasında donmem gerektiği gerçeği beni konuda biraz daha hızlı davranmaya itiyor..
şimdilik çoğu sorumun cevabını buldum zaten,numaramı aldım,yakın zamanda başvurumu yapayım diyorum..ara ara burdan yazmaya devam ederim..herkese çok teşekkür ederim..görşmek üzere..
Tum ozurlerin basimiz ustune. Ozur dileyecek birsey bile yok. Yardim dedigin an bizler burdayiz. Forumdaki "seslen" kutusu yerine basliklar altina yazdigin ya da kisilere atacagin mesajlar daha cabuk yanitlanabilir. Kolay gelsin basarilar dileriz.