crh
Ast Üye

|
 |
« : Mart 13, 2007, 12:24:48 ÖÖ » |
|
arkadaslar bu formda emegi gecen herkese cok ama cok tesekkur.niye mi?burada vazgecmemeyi ogrendim ve onumdeki en buyuk engel olan fakultemin ECFMG tarafindan taninmamasi sorunu ortadan kalkti.artik gonul rahatligiyla calismaya baslayabilirim.herkese tekrardan cooook tesekkurler.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2007, 12:52:17 ÖÖ » |
|
Tebrikler! Hep beraber, zirveye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ulas Mehmet Camsari
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2007, 02:42:30 ÖÖ » |
|
Iste o kadar !
Bence bu da gurur tablosunu hakediyor efx ne dersin ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2007, 03:37:25 ÖÖ » |
|
Iste o kadar !
Bence bu da gurur tablosunu hakediyor efx ne dersin ?
kesinlikle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazymind
Acemi
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2007, 11:45:46 ÖS » |
|
fakultenin ismini nasıl ecfmg listesine aldırabildiniz?bu arada tebrikler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazymind
Acemi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2007, 11:54:29 ÖS » |
|
benim usmle hakkında cok fazla bir bilgim yok edinmek icin de internette dolasip duruyorum arkadaslar.fakultemin adi listede mi henuz onu bile bilmiyorum nasıl ogrenebilirim yol gosterirseniz cok sevinirim.tesekkur ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2007, 01:19:21 ÖÖ » |
|
bu link onceden sitede verilmişti herhalde ama nerede olduğunu şu anda tam olarak hatırlayamıyorum. aşağıdaki linkten okulunun kayıtlı olup olmadığını öğrenebilirsin. http://imed.ecfmg.org/search.asp
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
crazymind
Acemi
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2007, 04:09:52 ÖS » |
|
rebelshine cok tesekkur ederim bu bilgiler icin.arastırdım ve de benim universitemin adının kayıtlı olmadıgı ortaya cıktı.ben de mumkunse ugrasıp adımızı kaydettirmek istiyorum.tecrubenden yararlanabilir miyim ,ne yapmam gerek,nerelere basvurmam gerek ,bilgilendirebilirsen beni cok mutlu olurum cok tesekkur ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazymind
Acemi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2007, 04:13:43 ÖS » |
|
crh merhaba maalesef benim okul da kayıtlı degil ,senin de bu engeli asmıs olman gurur verici gercekten .ben ne yapmalıyım bu durumu nasıl asarım yol gosterir misin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2007, 06:11:23 ÖS » |
|
rebelshine cok tesekkur ederim bu bilgiler icin.arastırdım ve de benim universitemin adının kayıtlı olmadıgı ortaya cıktı.ben de mumkunse ugrasıp adımızı kaydettirmek istiyorum.tecrubenden yararlanabilir miyim ,ne yapmam gerek,nerelere basvurmam gerek ,bilgilendirebilirsen beni cok mutlu olurum cok tesekkur ederim  crazymind benim bu konuda hiç bilgim yok. benim okulum listede olduğu için hiç dert etmemiştim. ama crh'ın,yolladığın mesajı görünce tecrübelerini paylaşacağına eminim. kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazymind
Acemi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2007, 09:06:38 ÖS » |
|
crh senden haber bekliyorum arkadasım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crh
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 16, 2007, 11:32:55 ÖS » |
|
slm crazymind, fakulte yonetiminizdeki hocalariniz nasil bilmiyorum biraz ugrastirabilirler.oncelikle dekaninizla konus ve durumu anlat.ilk once imed@faimer.org. adresine mail atip fakultenin kayitli olmadigini ve ne yapman gerektigini sor,onlar sana gerekli olan belgeleri soyluyorlar.bunlari dekanligin hazirlayip rektorluk imzasiyla posta ile belirtilen adrese gonderiyor. YOK'le falan ugrasmana gerek yok(ben YOKun onaylamasi gerektigini sanmistim  rektorlugu de kabul ediyorlarmis) belgelerin hazirlanip yollanmasi 1-2 haftayi gecmiyor ama is senin dekanligi ikna kabiliyetine bagli, israrci olmalisin. ben rektorluge kadar gitmistim sansima yonetimdeki hocalarim da gerceten iyiydi. umarim halledersin herhangi bir problemin olursa yardimci olmaya calisirim. kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 17, 2007, 03:06:10 ÖÖ » |
|
Crazymind fakültenizdeki akedemisyen profilini bilmiyorum ama üniversitelerin (ne kadar ülkemizde yeteri kadar olmasa da) bilim yuvası olduğundan. bilimin de evrensel olduğundan ve uluslararası organizasyonların bunda ana etken olduğundan bahsetmen bunun yanında dünyada tıp eğitiminin tartışmasız en ileri olduğu ülkenin abd olduğundan ve orada uzmanlık yapmanın Türk bilimine ve sağlık alanına faydası dokunacağından ayrıca kendi fakültelerinin de gelecekte bundan büyük yararlar sağlayacağından bunun yanı sıra saygınlık belirtisi olarak bu listede yer almanın önemli olduğundan ve benzeri şeylerden bahsedersen ikna olmaları daha kolay olur bence. kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazymind
Acemi
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 17, 2007, 11:14:23 ÖS » |
|
arkadaslar cok tatlısınız ve de cok yardımcı oldunuz .cok tesekkurler.en kısa zamanda girisimlerime baslıyorum herkese yeniden cok tesekkurler ozellikle de rebelshine ve de crh ye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|