Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SINAV SONUCUM GELDI :)))))) 99  (Okunma Sayısı 2587 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vioxx
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Ocak 26, 2008, 08:40:01 ÖS »

Serkabe:
Sozluk, dijital ozellikte ki saatler vs vs yasak.
Eski sistemde step2 tek sinavdi ve sizden Toefl isteniyordu, simdi bu kaldirildi, ingilizcenizin yeterliligi bu 3 sinav ile olculuyor.
Absurt sorular degerlendirmeye alınmıyor. (Gerci bu konu hala celiskili, First Aid'e gore bir miktar soru ne cevaplarsaniz cevaplayin skoru etkilemiyor ama bu konuda "official-resmi" bir aciklama yok.)
Ilginc sorular benim sinavimda da vardi, salladim.
Bu arada, atlamisım...
Gencturk, tebrikler...

I love my hakama!
gencturk14
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2008, 08:47:56 ÖS »

Ben yapmadim ama arkadas gorunen sayfayi bilgisayarin print screen tusuna basip kaydetmis.Yani fotografini cekmis.Fotograf seklinde var.Duyulmamis bakteri benim sorularda da vardi ama 1 taneydi.Ezber sorusu hic yoktu.Ama genel bilgi sorusu cok.Sorulardan korkma geneli basit.Zaten hepsini dogru yapma ihtimalin yok.Iceriye hic birsey goturemiyorsun.Saaatin bile elektronik olmuyor.Usmleworld kadar zor degil ama aciklamalari sayesinde baya soru yapiliyo.En son cozmek lazim cunku sorulari zor insanin psikolojisi bozuluyo.Kolay gelsin
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Ocak 26, 2008, 11:01:22 ÖS »

sinavda sozluk veya elektronik sozluk getirmeye izin var mi. Huh
Yok Smiley
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Ocak 26, 2008, 11:57:05 ÖS »

Gencturk, tebrikler!! Sonuc harika ve yorumlarin da cok guzel, tesekkurler buraya herkezin faydalanacagi biseyler ekledigin icin.

Yalniz bu bolum sadece 99 alanlarin yazdiklari bir bolum olmamali, arkadaslar 90civari ve ustu aldiysaniz zaten akademik performans olarak "very good" sinifina gireceksinizdir. Yani burda diger arkadaslarimizdan da sinav sonuc yorumu bekliyorum. Sinavi gecmek en onemlisi, gecen herkez 3-5 satir ek bir yorum yazarsa harika olur.

Benim su ana kadarki fikrim, sinav sonuclariyla ulasamiyacaginiz yerlere referans mektuplari, arastirma vs ile ulasacaksiniz. Sakin 80aldim diye caninizi sikmayin, hicbirsey kaybetmis degilsiniz! Bunlari ben burda insanlarla tanisarak, yasayarak goruyorum, tecrubeyle sabit fikirlerim bunlar.80 almissaniz dahi aldiginiz iyi bir referans mektubu ile 99-99 almis adamla ayni programlara cagrilirsiniz ve bir defa gorusme teklifi aldiktan sonra gerisi sizin insan iliskilerinize bakar.

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: