Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

2638 Mesaj 128 Konu- Gönderen: 1558 Üye - Son üye: adchauffeeauin
UsmleTurk Forumları - Usmle ForumUSMLETURK.comUsmleturk İnteraktif Konferanslar, Kurslar ve ToplantılarABD'de Tipta Uzmanlik - Interaktif Konferans Serisi - Dr. Ulaş Çamsarı
Sayfa: [1] 2 3 ... 32   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ABD'de Tipta Uzmanlik - Interaktif Konferans Serisi - Dr. Ulaş Çamsarı  (Okunma Sayısı 46566 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ardaakoluk
Ziyaretçi
« : Ekim 05, 2009, 06:12:54 ÖS »

arkadaslar ulas abının hazırladıgı bır sunum var ve yenı baslayanlar ıcın mukemmel olucagını dusundugum bır sunum hatta yenı baslayanların dısında bu ıs ıcınde bılgılı olanların bıle katılmasını dusundugum bır konferans turu bırsey olucak aklınızdakı tum sorular yanıtlanıcak orada hayat nasıl ? doktorluk nasıl ?Usmle hakkında hersey match mulakatlar aklınıza gelebılecek herseyı yanıtlıcak ben buraya bır lıste hazırlamayı teklıf edıyorum herkes davetlıdır bu konferansa ınternet uzerınden olucak katılmak ısteyenlerın bu konu baslıgında gelmek ıstedıgını belırtesı yeterlı
stem cell
Ziyaretçi

« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2009, 06:32:50 ÖS »

bende bende!! Smiley merhaba forumda cok yeniyim aslında sitedende yeni haberim oldu desem yalan olmaz.. 4. sınıf öğrencisiyim usmle konusunu bu sene ciddi ciddi düşünmeye başladım ama kafamda birsürü soru işaretleri var?
Çok faydalı bir site emeği geçen herkese teşekkürler..
Nihal
Tam Üye

« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2009, 06:43:22 ÖS »

harika bir fikir bence de,önümüzü daha net görmemizi sağlar..
ben de varım Bonus

everything is possible in this world,even the word impossible says " i m possible"..
uveyik
Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2009, 08:13:32 ÖS »

Çok güzel bir haber!!:)Galiba en yeni üyelerden biriyim.Geçen arkadaşım stemcell ile keşfettik forumu ve çok beğendik.Bir sürü sorumuz var heyecanla bekliyoruz. Cheesy Smiley
emircharlesroach
Ziyaretçi

« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2009, 08:54:53 ÖS »

harika bir fikir, beni de listeye alin
drmehmetfatih
Ziyaretçi

« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2009, 10:03:16 ÖS »

Tebrik ederim çok ii düşünmüzsünüz Allah emeklerimizin karşılığını fazlasıyla verir inşallah.Bende katılmak isterim eklerseniz sevinirim..
umç
Yönetici

« Yanıtla #6 : Ekim 06, 2009, 05:51:00 ÖS »

Basligi gorunce sasirdim :-)

Ulas abi bu isi nasil yapicak bilmiyor. Zamaninda ilan verdik cok ilgilenen olmadigi icin iptal ettik, ama ilgililer bulunursa 10-20 kisi cok sahane program hazirlamistim.

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
USMLE STRATEJi MERKEZi
http://www.usmer.org
sait gökhan bircan
Ziyaretçi

« Yanıtla #7 : Ekim 06, 2009, 08:32:40 ÖS »

ben de katılmak istiyorum;))
drmehmetfatih
Ziyaretçi

« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2009, 08:42:34 ÖS »

Ayıp ettin Ulaş abi sen yeterki ilgi iste bende 5 kişilik var heralde:)
tusmle
Ziyaretçi

« Yanıtla #9 : Ekim 07, 2009, 05:58:55 ÖS »

Ben de çok mutlu olurum katılmaktan! Teşekkürler ulaş abii Smiley
bahadir_turan2
Ziyaretçi

« Yanıtla #10 : Ekim 07, 2009, 07:37:25 ÖS »

Yaklaşık 2.5 senedir siteyi sürekli takip eden biri olarak, bende çok isterim katılmayı, böyle bir organizasyon bizim için büyük bir şans.
erny
Ziyaretçi

« Yanıtla #11 : Ekim 07, 2009, 11:56:48 ÖS »

çok güzel bir haber:) ben de katılmak isterim.
dr_hms
Ziyaretçi

« Yanıtla #12 : Ekim 08, 2009, 12:01:13 ÖÖ »

bende katılmak isterim..
umç
Yönetici

« Yanıtla #13 : Ekim 08, 2009, 03:45:37 ÖÖ »

Cocuklar
bunu yapabilmemiz icin bir adet projektor, bir sinif, kamerali bir bilgisayar, hizli bir internet baglantisi, iyi bir ses duzenu gerekiyor.  Bunu izmirde ales firmasi ile konusmutuk bunu yapacaklardi, yalniz yeterli sayida basvuran olmadi, ne oldugunu anlamadila belki de , cunku bana gelen epostalarin sikligina baklirsa b ununla ilgilenecek en az 200 kisi olmasi lazim ama ilan verince pek istekli olmadi boyle bir seye. Ben de vazgecmistim.

Boyle bir seyi izmirde isteyenler icin alsancakta ALES bu isi ucretsiz yapacak. En az 10 kisi istiyorlar. Acikcasi bundan daha az kisi icin de emegimize yazik olur.

Boyle bir seyi baska bir sehirde yapacaksaniz yukaridaki duzenegi bana saglarsaniz ve en az 10 kisi toplanirsaniz, ucretsiz olarak boyle bir kurs vermeyi isterim.

Bu kursun programi hazirdir, toplam 6 saat hazirlamistim., ilk 4 saat ben konusacagim, son 2 saat sorulara yanit verecegim. Tamamen ilgi ve teknik donanim meselesi. Benim materyalim hazir. Is sizlerin organize olmasina bakiyor.

Izmirde ALES firmasi bu isi icin hazir bekliyor. Izmirde olanlarla baslayabiliriz. Dedigim gibi 10 tane kelle gerekiyor, ve de ucretsiz.

Basta cuzi ve sembolik bir miktar ucretli olmasi konusunda konusmustuk, cunku biliyorsunuz ucretsiz olan hicbir seyin kiymeti bilinmez, yanliz projenin ilk girisimi basarisiz oldu , ilgisizlikten, o nedenle ben ucretsiz olmasi konusunda direttim. Sonucta ucretli bile olsa  amacimiz kar yapmak degildi, sonucta belli bir emek ve donanim kullanacagiz , firmayi araya sokacagiz, onun icindi.  Ancak su anda sizlerden gelen bu istek uzerine ucretsiz olmasini saglayabiliriz. Siz yeter ki toplanin bana yer ve zaman bildirin. Izmir olursa isimiz cok kolay cunku hersey hazir bile.

Hepinize sevgiler.

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
USMLE STRATEJi MERKEZi
http://www.usmer.org
Paracelsus
Tam Üye

« Yanıtla #14 : Ekim 09, 2009, 08:01:53 ÖS »

Son bir kac gun once bu sitede Ulas'in seminer verecegini okudugumda sevinmistim ancak burada da konsultasyonlar arasinda vakanin geciktirildigini goruyorum.

Genel duruma bakinca hasta belli; tani belli; tedavi belli; bu ameliyati yapmak lazim hic uzatmaya gerek yok.

Bu seminer nasil olabilir diye dusunurken aklima geldi, bizim klinigimizin uzaktan hasta egitim semineri vermek icin kullandigimiz bir online seminer sistemi vardi altyapisi CISCO tarafindan saglaniyor, 1 egitimci 25 adet dinleyiciye powerpoint esliginde realtime ders anlatibiliyor aynizamanda chat ile veya toll free numara ile soru sorulabiliyor.

Bu sistemin ucreti ise aylik sinirsiz kullanim 59 USD, Ulas'in dersinin uzun surecegi ve soru cevap faslinin olacagi dusunulurse bir kac bolum halinde sunulmasi olasi olabilir, bu durumda bu dersi 4 esit parca halinde anlatilsa bolum basina 15 dolar gibi bir sey tutar. Ben seve seve bu serinin ilk bolumunu oderim. Boylece Ulas a "parasini verdik kardesim dersi anlat" diyebilirz.   

Bunu yaninda Turk yaklasimi ile ilk ay deneme surumunu kabul edip seminer sonrasinda iptal de edebiliriz. ve para odemeyiz.

Bu sekilde operasyon basari ile sonlandirilabilir. Eger cerrahimiz(Ulas) ameliyata gelmeyi kabul ederse.

Sayfa: [1] 2 3 ... 32   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: