serotonin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #465 : Kasım 13, 2010, 10:06:13 ÖS » |
|
kafasi karisik biri olarak bu gruba alinabilirsem ne mutlu bana,lutfen beni de ekleyn,simdiden tesekkurler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #466 : Kasım 14, 2010, 12:02:53 ÖÖ » |
|
kafasi karisik biri olarak bu gruba alinabilirsem ne mutlu bana,lutfen beni de ekleyn,simdiden tesekkurler  Hangi grup? Konferanslardan bahsediyorsan, 2011 yilinin basindan itibaren baslayacagiz. Konferans hakkinda ayrintili bilgi icin www.usmer.org a gelebilirsin. Burada da duyuracagiz elbette.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iskender
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #467 : Kasım 15, 2010, 10:38:52 ÖÖ » |
|
bende katılmak istiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #468 : Kasım 18, 2010, 01:41:22 ÖÖ » |
|
2011 de yeni serilere baslayacagiz. USMER bunyesinde gerceklesecek. Her iki sitede duyuracagiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drhasan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #469 : Aralık 24, 2010, 01:07:24 ÖS » |
|
bende yeni üyelerdenim..emeği gecen herkese öncelikle ulaş abiye çok tesekkurler..baştan sona forumu inceledim çok faydalı oldu benim için bir dahaki konferansa bende katılmak istiyorum ama usmer.org sitesine kayıt olamıyorm yardımcı olursanz sevınırım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drhasan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #470 : Aralık 24, 2010, 01:08:08 ÖS » |
|
ve 2011 deki serilere ne zaman başlanıcak???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #471 : Aralık 25, 2010, 11:12:42 ÖÖ » |
|
ve 2011 deki serilere ne zaman başlanıcak???
baslandı ilki 9 ocak 2011 te www.usmer.organasayfasından ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #472 : Aralık 25, 2010, 11:16:47 ÖÖ » |
|
bende yeni üyelerdenim..emeği gecen herkese öncelikle ulaş abiye çok tesekkurler..baştan sona forumu inceledim çok faydalı oldu benim için bir dahaki konferansa bende katılmak istiyorum ama usmer.org sitesine kayıt olamıyorm yardımcı olursanz sevınırım..
maalesef USMER'deki izdiham nedeniyle kayıtları durdurmak zorunda kaldık. Sitenin sağlıklı büyümeye devam etmesi ve kaliteyi koruması açısından üye alımlarını bir süreliğine askıya aldık. Sorulan sorulara eksper yanıtları veriliyor, halen sorulan sorulara yetişemiyoruz, şu anda sadece sitede ziyaretçi olarak dolaşmak mümkün, USMER Forum'un bir kısmı herkesin erişimine açık. Üye olarak alamadığımız için özür dileriz , ancak bir iki hafta içinde yeniden üye kayıtlarını 1 haftalığına açacağız. Sevgiler Ulaş Çamsarı USMER Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #473 : Ocak 20, 2011, 04:40:26 ÖÖ » |
|
KısKaç Soru-Cevap Seansı - Şubat 2011 - USMER Eksper Üye'lerinden Dr.Ulaş M. Çamsarı'nın internet üzerinden sorularınızı yanıtlayacağı 1 saatlik Şubat Ayı Kıskaç Soru Seansı için tarih oylaması başlamıştır. Seans, Ctesi ya da Pazar olarak ve belirlenen tarihte İstanbul saatiyle saat öğlen 4 ile 5 arasında gerçekleşecektir. Kontenjan 10 kişidir. Katilim icin USMER Tam Uye olmak gereklidir. www.usmer.org
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #474 : Şubat 14, 2011, 12:19:27 ÖS » |
|
KısKaç Soru-Cevap Seansı - Şubat 2011 - USMER Eksper Üye'lerinden Dr.Ulaş M. Çamsarı'nın internet üzerinden sorularınızı yanıtlayacağı 1 saatlik Şubat Ayı Kıskaç Soru Seansı için tarih oylaması başlamıştır. Seans, Ctesi ya da Pazar olarak ve belirlenen tarihte İstanbul saatiyle saat öğlen 4 ile 5 arasında gerçekleşecektir. Kontenjan 10 kişidir. Katilim icin USMER Tam Uye olmak gereklidir. www.usmer.org
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #475 : Şubat 14, 2011, 12:21:38 ÖS » |
|
ABD'de Fellowshiplik için de interaktif konnferans açılabilir mi?Tabi bunun için yeterli katılımcı olur mu? KısKaç Soru-Cevap Seansı - Şubat 2011 - USMER Eksper Üye'lerinden Dr.Ulaş M. Çamsarı'nın internet üzerinden sorularınızı yanıtlayacağı 1 saatlik Şubat Ayı Kıskaç Soru Seansı için tarih oylaması başlamıştır. Seans, Ctesi ya da Pazar olarak ve belirlenen tarihte İstanbul saatiyle saat öğlen 4 ile 5 arasında gerçekleşecektir. Kontenjan 10 kişidir. Katilim icin USMER Tam Uye olmak gereklidir. www.usmer.org
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #476 : Şubat 15, 2011, 08:54:41 ÖS » |
|
olur tabii usmer de istek yapabilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysez
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #477 : Temmuz 05, 2011, 10:24:50 ÖS » |
|
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paracelsus
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #478 : Temmuz 06, 2011, 02:32:34 ÖÖ » |
|
toplanti olacak ise, bu sefer ben de katilmak istiyorum. Anlatack cok sey var.
Saygi ve sevgilerimle
Onur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umç
|
 |
« Yanıtla #479 : Ağustos 31, 2011, 12:52:40 ÖÖ » |
|
USMER KapKon & Bireysel Analiz Programı "ABD'de tıpta uzmanlık, asistanlık (residency), yandal (fellowship), USMLE ve ECFMG hakkında bilmek istediğiniz her şey" ABD'de tıpta uzmanlık, USMLE ve ECFMG hakkında verilecek kapsamlı konferans, katılımcıların bireysel durum analizi, özgeçmiş değerlendirmesi, kişisel hedeflerinin belirlenmesi http://www.usmle.ulascamsari.com/kurslar/usmer-kapkon.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|