Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

2638 Mesaj 128 Konu- Gönderen: 1558 Üye - Son üye: adchauffeeauin
UsmleTurk Forumları - Usmle ForumUSMLETURK.comUsmleturk İnteraktif Konferanslar, Kurslar ve ToplantılarABD'de Tipta Uzmanlik - Interaktif Konferans Serisi - Dr. Ulaş Çamsarı
Sayfa: 1 ... 29 30 [31] 32   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ABD'de Tipta Uzmanlik - Interaktif Konferans Serisi - Dr. Ulaş Çamsarı  (Okunma Sayısı 46619 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tusmle
Ziyaretçi

« Yanıtla #450 : Nisan 19, 2010, 11:15:05 ÖS »

Merhaba Ulaş abi, tanıtım çok güzel olmuş. Ben de ne zamandır katılmak istiyordum. Eğer son anda vazgeçen olursa yerine ben katılabilir miyim 24 nisanda? Dün TUSa girdim  o yüzden son zamanlarda siteye hiç uğrayamadım.Son anda bile olsa vazgeçen olursa bana da bir davetiye yollayabilir misin? Çok teşekkürler.
umç
Yönetici

« Yanıtla #451 : Nisan 20, 2010, 01:41:52 ÖÖ »

Merhaba Ulaş abi, tanıtım çok güzel olmuş. Ben de ne zamandır katılmak istiyordum. Eğer son anda vazgeçen olursa yerine ben katılabilir miyim 24 nisanda? Dün TUSa girdim  o yüzden son zamanlarda siteye hiç uğrayamadım.Son anda bile olsa vazgeçen olursa bana da bir davetiye yollayabilir misin? Çok teşekkürler.

Tabii ki

Usmerdeki  kayıt formuna isim yazdırdın mı

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
USMLE STRATEJi MERKEZi
http://www.usmer.org
ggrock
Ziyaretçi

« Yanıtla #452 : Nisan 27, 2010, 11:19:50 ÖS »

merhaba
ben siteye yeni üye oldum. Bu konferansların çok faydalı olduğu açık. Düzenleyenlere çok teşekkürler:)24 nisandakini kaçırdım malesef. Bir sonrakine katılmak çok isterim. Bir sonraki konferansı da İzmir de mi yapmayı düşünüyorsunuz?
drmehmetfatih
Ziyaretçi

« Yanıtla #453 : Nisan 28, 2010, 07:05:03 ÖS »

Konferanslar bilgisayar aracılığıyla oluyor yani inernette Ulaş abinin gönderdiği davetteki linkle katılıyorsun.Yani videokonferans yöntemi oluyor.
umç
Yönetici

« Yanıtla #454 : Nisan 29, 2010, 01:55:11 ÖÖ »

merhaba
ben siteye yeni üye oldum. Bu konferansların çok faydalı olduğu açık. Düzenleyenlere çok teşekkürler:)24 nisandakini kaçırdım malesef. Bir sonrakine katılmak çok isterim. Bir sonraki konferansı da İzmir de mi yapmayı düşünüyorsunuz?

İzmirde olanların ALES dersanesinde katılma şansları da var. Bize bedava salon verdiği için bu imkanı sadece İzmirde kullanbiliyoruz. Eğer İstanbulda ya da beşka sehrlerde bze bedava salon verecek bir yer bulursanız haber verin o salona da bir baglantı verelim. Sayet dersanede birden fazla kişi olabiliyor ve bilgisayar bagantısı acısından bir tasla birden fazla kuş vurabiliyoruz.

Bir sonraki Haziran da olacak. Yakında tarhini belşrleriz.

Sevgiler.

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
USMLE STRATEJi MERKEZi
gunesyildiz
Ziyaretçi

« Yanıtla #455 : Nisan 29, 2010, 02:58:20 ÖS »

merhaba,
ben de ne yazıkki ancak katılabiliyorum sizlere,, cok guzel yoğun bir program varmış, hepsini kaçırmışım:( ama bir sonrakilere dahil olmayı cok isterim. bu baslık altında paylasılanların hepsini okudum, öncesinde bu kadar incelememiştim siteyi, ama Ulaş abinin hakikaten cok ilgili olduğunu, ciddi zamanını ayırdığını gördüm. yani hep aklımda vardı, amerika, usmle; ama nereden başlayacağımı bilemiyordum bir de bu uzun süreçte bi yerlerde takılıp kalmaktan korkuyordum ama böyle bir site, bunca uğraşan emek veren insanı görünce umutlandım yeniden..

teşekkürler  başta Ulaş Abi olmak üzere, Arda ve emek veren arkadaşlara..
umç
Yönetici

« Yanıtla #456 : Nisan 29, 2010, 04:29:03 ÖS »

merhaba,
ben de ne yazıkki ancak katılabiliyorum sizlere,, cok guzel yoğun bir program varmış, hepsini kaçırmışım:( ama bir sonrakilere dahil olmayı cok isterim. bu baslık altında paylasılanların hepsini okudum, öncesinde bu kadar incelememiştim siteyi, ama Ulaş abinin hakikaten cok ilgili olduğunu, ciddi zamanını ayırdığını gördüm. yani hep aklımda vardı, amerika, usmle; ama nereden başlayacağımı bilemiyordum bir de bu uzun süreçte bi yerlerde takılıp kalmaktan korkuyordum ama böyle bir site, bunca uğraşan emek veren insanı görünce umutlandım yeniden..

Birşer kaçırmadın çünkü biz uzun süredir aynı enerjiyle devam ediyoruz daha da devam etmeyi düşünüyoruz. Usmleturk e üye olmakla başlamışsın USMER e de üye ol, orda Haziran ayında yapmayı planladığımız 4.KapKon konferansını duyuracağız - tabii burada da... ama orda daha derli toplu, yakında yeni bir kayıt listesini kulanıma açacağım.

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
USMLE STRATEJi MERKEZi
gunesyildiz
Ziyaretçi

« Yanıtla #457 : Nisan 30, 2010, 03:58:44 ÖS »

tamam, hemen üye oluyorum oraya da.. 4. KapKon için takipteyim.
ketafol
Ziyaretçi
« Yanıtla #458 : Mayıs 01, 2010, 03:35:02 ÖS »

merhaba,

Birşer kaçırmadın çünkü biz uzun süredir aynı enerjiyle devam ediyoruz daha da devam etmeyi düşünüyoruz. Usmleturk e üye olmakla başlamışsın USMER e de üye ol, orda Haziran ayında yapmayı planladığımız 4.KapKon konferansını duyuracağız - tabii burada da... ama orda daha derli toplu, yakında yeni bir kayıt listesini kulanıma açacağım.

MERHABA BENDE YENİ KATILDIM. ÇALIŞMALARA BASLADIM AMA BENDE GEÇ KALMIŞIM BAYA İLERLEMİŞSİNİZ. USMER ÜYELİĞİ TAMAM BUNDAN SONRA SİTELERİN ÇOK YAKIN TAKİPÇİSİYİM. YANİ BENDE VARIM Cheesy
BU ARADA ULAŞ ABİ TÜM FORMU OKUMA İMKANIM OLMADI AMA BAYA OKUDUM (YARISI DİYELİM) GERÇEKTEN EN BÜYÜK TEŞEKKÜRLERİ HAK EDİYORSUNUZ. SABIRLA TÜM SORULARA VE SORUNLARA ARKADASLARINIZLA BERABER CEVAP VERMİŞİNİZ. AKLIMDAKİ BİR ÇOK SORUNUN CEVABINI BULDUM Cheesy
TESEKÜRLER
tıbbiyeli
Ziyaretçi

« Yanıtla #459 : Eylül 14, 2010, 11:04:56 ÖS »

yeni bir organizasyon güzel olur.
manamaya
Ziyaretçi

« Yanıtla #460 : Eylül 15, 2010, 07:06:19 ÖS »

Ben de aynı fikirdeyim. Özellikle benim gibi siteyi yeni keşfedenler yeni bir konferansı heyecanla bekliyorlardır.
umç
Yönetici

« Yanıtla #461 : Eylül 16, 2010, 03:38:35 ÖÖ »

Ben de aynı fikirdeyim. Özellikle benim gibi siteyi yeni keşfedenler yeni bir konferansı heyecanla bekliyorlardır.

yeni konferanslari usmer'de organize ediyoruz, ama tabii ki burda da duyuracagiz. En sonuncudan beri yenisi olmadi. Yakinda olacak.

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
USMLE STRATEJi MERKEZi
awayclose
Ziyaretçi

« Yanıtla #462 : Eylül 18, 2010, 09:43:08 ÖÖ »

teşekkürler
manamaya
Ziyaretçi

« Yanıtla #463 : Eylül 23, 2010, 03:34:44 ÖS »

Teşekkürler, beklemedeyiz..
dexter
Ziyaretçi

« Yanıtla #464 : Ekim 13, 2010, 12:51:25 ÖÖ »

Umarım başvuru için geç kalmamışımdır bende katılmak istiyorumm ve bu bilgilendirme çalışması için teşekkür ederim..Smiley

Sayfa: 1 ... 29 30 [31] 32   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: