Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

11592 Mesaj 980 Konu- Gönderen: 1207 Üye - Son üye: selin
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: New York - New Jersey  (Okunma Sayısı 8838 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nmb
Üye *
*

iwi3

« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2009, 02:24:08 ÖS »

selamlar,

ben 4 senedir new york -new jersey bolgesinde yasiyorum. Son bir senedir de knvc ile beraber yasiyoruz Smiley

buralar hakkinda herhangi bir sorunuz oldugu zaman cekinmeden sorabilirsiniz. kendim doktor olmadigim icin (knvc doktor..) tip ile ilgili sorulariniza o , sehir-yasam hakkindaki sorulariniza ben cevap vermeye calisirim.

Baktım da pek kimse New Jersey ile ilgilenmemiş.New York ile karşılaştırıldığında daha rahat,yeşil bir yer gibi duruyor ve New York'a da çok yakın.Yanılıyor muyum?

İlim Çin'de bile olsa gidip alınız...
embryo
Üye **
**

« Yanıtla #31 : Aralık 06, 2009, 09:42:18 ÖS »

NewYork'ta 1 aylık kalabileceğim,önereceğiniz bir yer var mı acaba,yani yurt,suit gibi tek başıma kalabileceğim yerler?.Craiglist'e baktım da öyle tanımadığım Amerikalı'nın yanında kalmak istemiyorum.Yer olarak da neresi uygun olur bilmiyorum da NY Presbyterian Hospital'a yakın,veya metro ile gelebileceğim bir yerde olsa süper olur.
umç
Yönetici

« Yanıtla #32 : Aralık 06, 2009, 09:51:21 ÖS »

NewYork'ta 1 aylık kalabileceğim,önereceğiniz bir yer var mı acaba,yani yurt,suit gibi tek başıma kalabileceğim yerler?.Craiglist'e baktım da öyle tanımadığım Amerikalı'nın yanında kalmak istemiyorum.Yer olarak da neresi uygun olur bilmiyorum da NY Presbyterian Hospital'a yakın,veya metro ile gelebileceğim bir yerde olsa süper olur.

NYPH'in hangi kampusunden bahsediyorsun? Cornell ve Columbia diye iki ayri kampusu var. Ikisi cok farkli yerdeler.

Dr.Ulaş Mehmet Çamsarı
Cleveland Clinic / Psikiyatri

USMLE STRATEJi MERKEZi
http://www.usmer.org
embryo
Üye **
**

« Yanıtla #33 : Aralık 06, 2009, 09:57:43 ÖS »

Benim görüştüğüm hoca Cornell'e bağlı bir hoca.Aslında şu aşamada sadece hoca "tamam gelebilirsin,seni şu kişiye yönlendiriyorum o daha detaylı bilgiyi verecek" dedi;ama o kişiden cevap hala yok.
serkanbe
Üye ***

« Yanıtla #34 : Ocak 11, 2010, 07:46:06 ÖS »

selamlar,
Gorusmelerim icin 1 haftaligina Newyork ta olacagim.
(16-23 Ocak 2010). Bu surede Brooklyn ya da Manhattan her hangi bir yerde kirayi paylasabilecegim guvenilir bir tanidiginiz varsa lutfen bana en yakin zamanda haber verir misiniz? Umarim craigslist e bak demezsiniz.Smiley
Tesekkurler
SERKAN
arda
Üst Üye

« Yanıtla #35 : Ocak 12, 2010, 02:52:19 ÖS »

Serkan valla ben de ıkı ay kalmayı planlıyorum New York'ta ancak hala duzgun bır ev bulamadım acıkcası.Bır akrabamızın evınde kalma ıhtımalım oldukca yuksek ama bakalım bekledıgım haber gelmezse muhtemelen tek carem benım de craiglist olucak.Sen de bılıyorsun kı craiglist'e pek guven olmuyor valla.Kalıcagım adam ın mıdır cın mıdır katıl mıdır sapık mıdır bilemeyınce sonucta boyle oluyor.Umarım ıyı bırını bulursun da ben de orada kalırım.
   Bu arada mulakatlarından da bahs edersen cok sevınırım.Cok merak ıcındeyım gercekten.Deneyımlerını paylasmanı dort gozle bekılıyorum ve tum ıctenlıgımle en hayırlısı olsun dıyorum.
Arda Akoluk

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: