Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

11587 Mesaj 980 Konu- Gönderen: 1202 Üye - Son üye: drbarapi
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankarada çalışma arkadaşı  (Okunma Sayısı 32527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PunK
Ziyaretçi
« : Haziran 18, 2006, 12:50:11 ÖS »

Arkadaslar ben haziran sonunda mezun oluyorum step1i agustosta alacam, ekim gibi de step2. Ankarada benimle çalışacak yardımlaşacak arkadaslar varsa bana ulassınlar.. Ben de çalışma kaynakları bol ve yeterli, ozellikle kader-fikir birligi edecegim insanlarin psikolojik desteklerine ihtiyacim olabilcegini dusunuyorum bu yolda.. amac "ace the boards!" diyorum  Wink Tabi bu amacla sadece bu isi ciddiye alan arkadaslar bana ulassin.. Bir de lutfen paylasıcı insanlar olursa sonra kendimi enayi gibi hissettircek birileri cikmasin yine karsima Sad Bu yolda inanin kendi aramizda yarismiyoruz, dünya ile yarisiyoruz ozellikle de hindistan-pakistan gibi ulkelerle.. lutfen paylaşım ile hepimizin kazanacagini aklımızda bulunduralim Wink
ilknurr
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2006, 11:12:20 ÖS »

yaa aslında ben de ankaradayım ve de usmle düşünüyorum ancak hemen değil.ben de usmle.e çalışıyorum fakat çok yavaş,zaten henüz sınav hakkında da yeterli bilgim yok.2007 de falan düşünüyorum usmle.yi açıkçası.gene de şimdiden hergün 2 saat çalışmaya gayret ediyom.sana eşlik etmek isterim,elindeki kaynaklardan da faydalanmak isterim ama durumum bu senden çok gerideyim.sana faydam olmayabilir.ankara tıptan haziranda mezun oldum.sıhhıye kampusundeki okuma salonunda çalışıyorum.uygundur dersen burdan haberleşirik.başarılar..
mehmet özen
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2006, 08:10:51 ÖS »

kolay gelsin arkadaşlar sadece bir merhaba deyim dedim büyük ihtimalle sizinle beraber çalışamyacağız. ben de kasım gibi girmeyi düşünüyorum step 1 e başvurumu yaptım parayı çekmişler ama henüz cevap gelmedi inşallah hayırlısı olur. ama ben de size elimden geldiğince yardımcı olurum hadi kolay gelsin bu arada ankara tıpta az ders çalışmadım Smiley) tüm ankara tıplılara teşekkür ediyorum

hiçbirşey imkansız değildir
mehmet özen
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2006, 06:14:31 ÖS »

VALLA BEN HALA TURUNCU KAĞIDI BEKLİYORUM ÇALIŞACAK FAZLA Bİ ZAMANIM DA YOK İNŞALLAH BOŞU BOŞUNA GİRMİŞ OLMAYIZ. BU ARADA BAŞVURUMU KABUL EDERLER Mİ DİYE İÇİMDEN KONUŞUP DURUYORUM. BAKALIM İNŞALLAH KABUL EDERLER. BU ARADA SİTEDEN FİRST AİDLERİ İNDİRDİM YETERLİ OLACAĞINI SÖYLEDİLER BAKALIM HAYIRLISI. AMA BENCE ÇOK FAZLA İLERİYE ATMAMAK LAZIM ÇÜNKÜ HİÇBİR SINAVA HİÇ KİMSE YETERİNCE HAZIR OLAMAZ. SINAV PSİKOLOJİSİ HERHALDE. PUNK İNŞALLAH SÜPER BİR PUAN ÇEKERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

efx
Ertuğrul
Seçkin Üye
**

« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2006, 06:43:59 ÖS »

Sadece first aid'le hazırlanmanın yeterli olmayacağı söyleniyor (kitapta da demişler). İstersen first aidin ilk bölümüne tekrar göz at Wink
mehmet özen
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2006, 08:37:54 ÖS »

daha yeni tusdan çıktığım için giren arkadaşlar yeterli olur dediler
zaten elimde başka kaynak da yok. kaynak bulsam bile 3 güne 1 nöbet tutarken nasıl okuyabilirim ki gerçi spor olsun diye de o kadar çok para verilmez ama
bakalım şunları bi bitirip deneme falan çözeyim heralde deneme de belli olur
sen ne durumdasın mesela hazır olup olmadığını nasıl anlıyorsun
bakalım hayırlısı

reha
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2006, 12:23:15 ÖÖ »

ne durumda oldugunuzu anlamanin en saglam ve en objektif yolu: cok buyuk oranda tahmin ediyor puaninizi: NBME deneme sinavlarina girin, 50 dolar gibi bisey. benim iki sinavimdada puanlari tam olarak tahmin etti. bu sinava herkes giriyor nerdeyse, kesinlikle tavsiye edilir....
mehmet özen
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2006, 10:12:04 ÖS »

punk benim de mecburi hizmet yükümlülüğüm var hatta tayinim bile çekildi. hakkari şemdinliye çıktı. tabi gidemeyeceğim ama çektiler bu arada askerlik için sağlık bakanlığı bir belge veriyor. şu doktorun diplomasına mecburi hizmet kanununa göre el konulmuştur verilememektedir falan diyor bu belgenin noter onaylı tercümesini ecfmg ye gönderip durumunu bildirirsen belki yardımcı olabilirler. ben öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası

mehmet özen
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2006, 10:14:37 ÖS »

o sınavlara nasıl giriliyor internetten girme olanağı var mı bide şeyi merak ediyorum ortalama kaç nete kaç puan geliyor bilen var mı
 hadi kolay gelsin

reha
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2006, 10:22:59 ÖS »

o sinava internetten girilir. google'dan ara nbme diye bulursun.
kac nete kac puan geliyor cevabini tam veremiycem. cunku 350 kusur soru soruluyor, yuzde 10-15'i filanda sayilmiyor sorularin ondan hic kendimi kac nete kac puan aliniyor diye denemedim. asagi yukari 99 almak icin sorularin yuzde 80-85'ini filan yapmak lazim. seviyeni merak ediyorsan, ver elli dolar gir bu sinava.
lmn
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Eylül 08, 2006, 10:32:36 ÖS »

Arkadaslar varmi ankarada boyle bir calisma grubu ben takip edemedim forumu.. ben donem4 tteyim daha ilk stepe cok var benim icin ama basladim calismaya en azindan ucundan tuttum kaplanin eger varsa boyle bir grup oturup bir beyin firtinasi yapip kaynaklarimizi paylasabiliriz, birde su diploma olayinda ya aslinda adamlara aciklanabilir bu durum kabul olunmak icin illa diplomaya gerek yok , sonucta diploma goturmeyebiliriz ama bir sekilde transkript gibi butun donemlerin notlarini dekanliktan imzali bir sekilde alabiliriz.. hadi oda olmadi hati gonul isi okuldaki en torpilli hocalara biraz yagcilikla hocam referans gosterin cart curt bi sekilde bence onemli olan kabul edilirmi edilmezmi degil adam akilli notlari alirsak su sinavdan adamlar manyakmi ya yok senin diplomana devlet el koymus okuma burda mi dicekler?? derlermi ya:(
reha
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2006, 11:39:56 ÖS »

abi simdi ben ortalama bisey soyledim, muhtemelen asagi yukari oyledir, ama bu sinavin sistemi biraz karmasik biliyorsun. gecmek icinde yuzde 55-60'ini dogru yapmak lazim. 99'u kafanizda buyutmeyin bu kadar. 99 demek yani aslinda, 3'lu skorlar daha anlamli, artik onlari kullanmaya baslasak daha iyi olur, oyle yerlessin insanlarin kafasina.
99 demek yani 244 asagi yukari ortalamanin 220 ve standart sapmanin 23 oldugu bi sinavda en iyi yuzde 16'lik dilime denk gelir.
tus gibi basit bi hesaplamasi yok bu sinavin, acayip karmasik bir software kullaniyorlar bunun icin.
punk bak bu sinavda ne alicagini tahmin etmek icin kesinlikle ustune basarak sana son kez soyluyorum, madem sinavinada az kalmis (keske uzatmadan once bi girseydin) su nbme sinavlarina gir. 4 tane sinavi var, bir tanesine gir ve seviyenin nerde oldugunu anlarsin asagi yukari, lmn'ye demissin Smiley bu sinav icin kac yaparsam kac alirim diye hesap yapmak biraz turk mantalitesi oluyor. bide goz istiyorsun, kesinlikle 99 hedeflemen lazim.
lmn
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Eylül 09, 2006, 10:55:21 ÖÖ »

ya tamam turk mantigi evette yani ne biliiim hedefim benim yurtdisinda uzmanlik yapmaksa bu abuk subuk diplomasi yuzundende yapamayacaksin denilicekse bana her turlu turk mantalitesi ingiliz mantalitesi yaparim napiyim.. ne demisler bi ise turk gibi basla ingiliz gibi bitir.. bi sekilde ayarlanir ama hakkatende dedigin gibi dekana cevap yazmadilarsa ne bicim bi kurummus ya.. Yani bakanlikla falan gorussek:) cok mu ucuyorum yine yaaa.. ya acikcasi nasil olacagina kafa patlatamiyorum su an tek derdim su sinavlara hazirlanmak cunku ama belki dekanliklarla gorusurp ortak bir saldiriya gecilebilir.. ben bizim okulun batinda calisiyorum(bilimsel arastirma toplulugu) ankaradaki ve hatta tr deki tiplarin dekanliklariyla ortak gorusup bir sekilde yazilar gonderilebilir konusabiliriz boyle birsye eger gerek kalirsa.. ne bilim bi ise yaricaksa dedigim gibi herseyi yapmaya varim ben... Ya arkadaslar ne bicim bi ulkedeyiz ohoooooo... az once bizden bu sene mezun bi arkadasla konustum o da usmle ye hazirlaniyordu hatta bolum birincisi oldu mecburisini yapip gidicekmis hic bir sekilde ayrlayamamis... amaaaaan unutun yazdigim herseyi hevesim kirildi valaaa of bee!!
lorenia
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Eylül 09, 2006, 11:33:30 ÖÖ »

ya,kolaydı di mi vazgeçmek...
batında çalışıyorum diyorsun,elimden geleni yaparım diyorsun ,
ondan sonra hevesim kırıldı deyip kaçıyorsun....
yüzmüş,yüzmüş,kuyruğuna gelmişsin...devamm....
lmn
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Eylül 09, 2006, 04:19:22 ÖS »

:Dya ben sinava simdi giricem demedimki zaten punk:) step 1 i besin yazinda vericem, 6 nin ortasinda da step 2 diye dusundum kafamdan, yazin ayarlicam bi clerkship kendime bu yaz da yapicaktim aslinda ama olmadi iste onu ayarlarim mutlaka bir sekilde..Calismak icin coook cok erken diyorsun ama karari vermek ve ucundan tutmak lazim bence, hazir bu gazla baslamazsam simdi degil seneye diye diye ben mezun olur cikarim bundan eminim. En azindan stajlarla birlikte kitaplara goz gezdiririm iste ogrendigim kadar, vakit buldukca ciddi ciddi oturur her an sinava giricekmis gibi yuklenirim arada,yani zaten besinci sinifta yuklenir calisirim, herkes kendini biliyo valla dedigim gibi ben simdi erken erken derseeem cok zorlanirim sonra, bide tus olayi var tabi tus a girmeyi hic mi hic dusunmuyorum..ya punk ben amerikada kalicagim yeri bile ayarladim kafamda onlari anlatsam cok eglenirsin heralde:) Bakanlikla gorusulmesi lazim bencede, ben varim goruselim ben bu olayi bat lara tasiyim dekanlarla goruselim onlarla rektorlukten yazi cikarip hatta becerebilirsek randevu alip bakanlikla gorusuruz.. O da olmazsa ben basbakana giderim dert degil  Grin Ama birde soyle bir durum var benim zamanima belki mecburi kalkar mezun olmama 3 sene var daha.. bunu beklemeye niyetim yok tabiki bir sekilde halledilir bu dedigin gibi..

Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: