Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6476 Mesaj 578 Konu- Gönderen: 1082 Üye - Son üye: esinerbilen
UsmleTurk ForumlarıUSMLE Sınavlar Forumu"Interview" - Görüşme'Interview'-Gorusme Tecrubelerim -Teknikler-Taktikler- Dr Ulas M. CAMSARI
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 'Interview'-Gorusme Tecrubelerim -Teknikler-Taktikler- Dr Ulas M. CAMSARI  (Okunma Sayısı 4518 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ylmzzz
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2007, 03:53:32 ÖÖ »

herseyden once ulas abimize burdan tesekkur ediyorum , saatledir onun yazilarini okuyorum ve bakis acimi cok degistirdi (gerci hala onceden staj yapmanin gerekliligini anlayamadim ama neyse) sorucagim soru bu sinav hersey dahil kac bin dolar Smiley yani bizde lord cocugu degiliz Smiley
Ufuk
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

primum non nocere!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2007, 04:03:11 ÖÖ »

Hele bi bizim tükkana gel orda konuşuruz Cheesy
Şaka bir yana,önceden de forumda sorulmuştu bu soru herşey dahil yaklaşık 5-6 bin dolar civarı. Fakat bu ücret sadece sınavlar ve görüşmeler için harcayacağın para. Staj yapmak istersen o ücrete dahil değil.

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
ylmzzz
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2007, 04:50:57 ÖÖ »

Smiley Smiley Smiley

saol Smiley bu staj olayini nasil sagliyoruz peki biliyomusun ?
ylmzzz
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Temmuz 28, 2007, 04:52:05 ÖÖ »

hemen yapilabilen biseymi yani neler gerekir ?
uyarsa yarin ilk ucakla gidelim Smiley
Hakan
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 28, 2007, 05:30:48 ÖS »

bu konu hakkında da yazılar mevcut forumda. Observership diye aratırsan ulaşabilirsin. Eğer öğrenciysen 2 şekilde amerikan sağlık sistemine girebilirsin. Birincisi observership olarak yani gözlemci olarak. Bu durumda hiç bir sorumluluğun bulunmaz ve kişisel bağlantılarla (ilgili hocaya mail atarak,tlf ederek) ayarlayabilirsin. Diğeri ise okuldaki bir stajını Amerika'da yapmak. Bunun için de forumda bilgiler mevcut. ücretlisi var ücretsizi var. Ama her halükarda ha diyince ayarlanacak birşey değil. Bir süre uğraşman gerekecek. Örneğin yazın gideceksen ocak-şubat gibi yazışmalara başlaman gerekir.

http://www.usmleturk.com/forum/kirtok_forumdan_aktarilan_yazismalar/observership_nasil_ayarlanir_yazan_alice8-t190.0.html
http://www.usmleturk.com/forum/kirtok_forumdan_aktarilan_yazismalar/observership_yazan_henry-t30.0.html
ylmzzz
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2007, 04:42:48 ÖS »

tesekkurler Smiley
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 13, 2007, 05:35:38 ÖÖ »

Alıntı
Genellikle sohbet havasinda gecer. Arada kritik sorulari kaktirirlar, neyin girip ciktigini anlamassin bile. Samimi havaya sicak havaya kapilip da laubali davranis icine girmeyin. Rahatlamayin.

Bugun aynen bunu yasadim!! Ve simdi aradan saatler gecince farkediyorum arada giren cikani... Cok zor bir olay bu mulakatlar, karsindakinin davranisinin samimiyetini anlamana imkan yok, ozellikle de psikoanaliz gormus bir adam oturuyorsa karsinda! Cok samimi havada geciyor deyip arada oyle bir savsak halinde adam sana kritik soruyu sokuyor ve sen o sirada konsantrasyonunu tekrar toplayim birseyler yanlis burda derken agzindan cikan cikiyor... ve sonra gece oturup adami takdir ediyorsun "vayy beaa! Helal olsun" diyorsun! Smiley

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: