Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7079 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1255 Üye - Son üye: gkhn
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bireysel çalışmalar  (Okunma Sayısı 3150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özo
Ziyaretçi
« : Aralık 27, 2006, 11:38:14 ÖÖ »

Arkadaşlar, nihayet dahiliye ihtisasım bitti ve dün kaplan fizyoloji ile çalışmaya başladım. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2006, 02:57:46 ÖS »

Arkadaşlar, nihayet dahiliye ihtisasım bitti ve dün kaplan fizyoloji ile çalışmaya başladım. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.
hayırlı olsun, tebrikler
leonidas
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2006, 03:23:38 ÖS »

hayırlı olsun,ayrıca kolay gelsin:)
boltzman
Acemi
*

« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2007, 02:10:00 ÖS »

ya eğitim çapada turkçe.bu çalışmalarınıza zorluk çıkarıyor mu?çunku tıbbi terimlerin usmle için ingilzce karşılıklarını da bilmek gerekecek.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2007, 02:20:07 ÖS »

ya eğitim çapada turkçe.bu çalışmalarınıza zorluk çıkarıyor mu?çunku tıbbi terimlerin usmle için ingilzce karşılıklarını da bilmek gerekecek.
Eğer tek problem terimlerin İngilizcesiyse merak etme, zira çoğu aynı Smiley
tb
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2007, 02:46:20 ÖS »

ben de dilin problem olacağını zannediyorum..daha tus'un ingilizcesini düşünürken böyle bi sınavı geçmek için ingilizce seviyemizin hangi düzeyde olması gerekir;? çapada eğitimn türkçe olması bence bi dezavantaj Sad
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #6 : Ağustos 10, 2007, 03:03:58 ÖS »

ben de dilin problem olacağını zannediyorum..daha tus'un ingilizcesini düşünürken böyle bi sınavı geçmek için ingilizce seviyemizin hangi düzeyde olması gerekir;? çapada eğitimn türkçe olması bence bi dezavantaj Sad
www.usmle.org'a gir, orada step 1, 2CK ve 3 örnek soruları var, örnekleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsin. Step 2 CS için yorum yapamıyorum ama forumda aratırsan bununla ilgili işe yarar mesajlar bulabilirsin.
seremre
Acemi
*

« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2007, 10:12:41 ÖS »

MERHABA ARKADAŞLAR 3 YIL ÖNCE MEZUN OLDUM, 2 YIL SONRA KARDİOLOJİ UZMANI OLACAGIM, BU ARADA USMLE SINAVLARINI VERMEK İSTİYORUM, YENİ BAŞLADIM ÇALIŞMAYA, VERECEĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER
aim
Acemi
*

« Yanıtla #8 : Ekim 31, 2007, 07:15:48 ÖS »

mrb arkadaslar uzun zamandır kimse ugramıyor herhalda buraya...bu 3 ler 4 olamadımı hala... yeni 3 ler olarak usmle calısmak istiyoruz,aktif bir grup varsa katılmak isterdik...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: