Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7079 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1254 Üye - Son üye: mathilda
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Çalışma Grubu !  (Okunma Sayısı 4127 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dr mrv
Acemi
*

« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2007, 10:11:29 ÖS »

balzamin
   benim internetten kastettigim bana ozel cevaplar degildi. Amacim Konusup gorusecek, bana Istanbulda yardimci olacak birilerini bulmakti. Step 1 e ilk defa girecek birilerini ariyordum Aklimdan gecen buydu. Yanlis ifade ettim galiba. Yonlendirdigin siteye goz attim. Eminim ki uzun bir yol ve sabir istiyor. Bundan hic kuskum yok.Tavsiyelerin icin tesekkurler...
     Vincent
    Seneye girmek konusunda fikrim degismeye basladi. Belki 4 un yazinda. Temel bilimleri simdiden calismak iyi olacak galiba. Yardimlarin icin tesekkurler...
                          SLM
erkan
Acemi
*

« Yanıtla #16 : Haziran 11, 2008, 09:26:44 ÖS »

mrb arkadaşlar... ben ata uni(erzurum) tıp 3.sınıf sınıf öğrencisiyim.gelecek yıl 4 bitince step 1 e katılmak istiyorum. araştırdım bizim okulda bu sınavla ilgilenen hiç kimse yok, bir şeyleri periferde ilk olarak yapmak insanı çok yıpratıyor.. emin olun sizler çok çok şanslısınız, önünüzde bir çok örnek var...belki sizden uzaktayım ama grubunuza bende katılmak istiyorum, sizlerle sınav hakkında, kaynak seçimi hakkında fikir alış verişinde bulunmak istiyorum...onaylarsanız sevinirim :)iyi çalışmalar...
edhem
Acemi
*

« Yanıtla #17 : Haziran 27, 2008, 12:31:34 ÖÖ »

acaba residency de ucretler nasil bilgisi olan var mi?bi de step3 ne icin residency icin gerekiyo mu?tesekkurler
edhem
Acemi
*

« Yanıtla #18 : Haziran 27, 2008, 12:32:27 ÖÖ »

yanlis yere yazdim ama adi ustunde '\"acemi"

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: