|
serkanbe
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2008, 07:18:05 ÖS » |
|
Sitedeki link bozuktu.Uzun suredir bunlari bekliyordum.Cok tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korhanakgul
Acemi
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2008, 10:08:38 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar vermiş olduğum linklerden embiryoloji histo nukleus.. 8 ve 12 dosyayı açamadığı için görüntülenemiyor ilk partı indirmeyin zaman kaybı diğerlerinide denedikçe yaarım sağlıcakla kalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korhanakgul
Acemi
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 07, 2008, 02:28:21 ÖS » |
|
dostlarım Part 2 - Early Embryogenesis, Cardiopulmonary bölümğndede hata veriyor daha önce yazdığım mesajlarıda göz ardı edin bir kaç yabancı forumdanda indirip denedim gene olmadı üzgünüm linkler sağlam rarları bozuk sakın uğraşığ vakit kaybetmeyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr.adiguzel
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 08, 2008, 05:55:11 ÖS » |
|
evet ben de denedim bozuk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugrsicim
Acemi
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 13, 2008, 09:52:00 ÖÖ » |
|
cok saol efx videolar icin.peki bu videolarin subtitle yada transcritlerini bulmak mumkun mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 13, 2008, 03:37:11 ÖS » |
|
cok saol efx videolar icin.peki bu videolarin subtitle yada transcritlerini bulmak mumkun mu?
Hiç zannetmiyorum, ama Kaplan'ın ders notlarını indirip takip edebilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2008, 12:04:24 ÖÖ » |
|
efx merhaba siteye yeniyim,iyi ki uye olmusum nerdeyse aradığım her soru önceden sorulmus ve cevaplar sizler tarafınızdan verilmis:)) sana sormak istediğim sudur;senin indirdiğin kaplan dvd leri hangileridir??ben yeni olarak torrentleri ekledim ve hic veri geleni yok...  ( acaba bana söyle yardımcı olabilirmisin ben ankaradan birisi olarak senden bu dvdleri nasıl temin edebilirim??sen de eksik olan dvdleri ben kendi listeme eklesem de indirmeye baslasam??? yardımlarını bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2008, 12:17:57 ÖÖ » |
|
efx merhaba siteye yeniyim,iyi ki uye olmusum nerdeyse aradığım her soru önceden sorulmus ve cevaplar sizler tarafınızdan verilmis:)) sana sormak istediğim sudur;senin indirdiğin kaplan dvd leri hangileridir??ben yeni olarak torrentleri ekledim ve hic veri geleni yok...  ( acaba bana söyle yardımcı olabilirmisin ben ankaradan birisi olarak senden bu dvdleri nasıl temin edebilirim??sen de eksik olan dvdleri ben kendi listeme eklesem de indirmeye baslasam??? yardımlarını bekliyorum... Bir ara İstanbul'a gelirsen olur  Dvd'lere yazmak isterdim ama dvd yazıcım yok, videolar harici harddiskimde, oradan senğin bilgisayarına aktarabiliriz (videolar ~30 gb)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2008, 12:25:33 ÖÖ » |
|
ben harici bellekle yanına gelebilirim, 320 gblık belleğimi alır gelirim, simdiden çok tesekkur ederim... istanbula geldiğimde seni nerde nasıl bulabilirim? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 19, 2008, 01:16:52 ÖÖ » |
|
ben harici bellekle yanına gelebilirim, 320 gblık belleğimi alır gelirim, simdiden çok tesekkur ederim... istanbula geldiğimde seni nerde nasıl bulabilirim?  Orası kolay  Bir haftasonu buluşuruz. Belki buraya gelmene gerek kalmayabilir, Ankara'dan da bayağı katılımcı var, eminin bazılarında bu videolar vardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 19, 2008, 07:38:35 ÖS » |
|
ankara da hangi arkadaslardan ulasabilirim efx??? bora da varmidir? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2008, 03:24:04 ÖS » |
|
Ne yazik ki bende yok bu kaplan videolari.
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 20, 2008, 03:31:36 ÖS » |
|
ankara da hangi arkadaslardan ulasabilirim efx??? bora da varmidir?  Asıl soru Bora Ankara'da mı olmalıydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 20, 2008, 11:55:22 ÖS » |
|
bora nın ankara bulusmasında adını katılımcılar arasında gordugum icin ankarada olabileceğini dusunmustum efx...tabiki bora ankarada değil amerikada olmalı netekim artık amerikada match olmus artık oleyy:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 20, 2008, 11:57:21 ÖS » |
|
o zaman haykırıyorum ankaradakilere;ANKARA DAKİ KATILIMCILARDA KAPLAN DVD VİDEOLARI OLAN VAR MIII??(sesimi duyan var mı gibi oldu  )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|