Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7158 Mesaj 642 Konu- Gönderen: 1274 Üye - Son üye: cazo
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kaynaklar  (Okunma Sayısı 13214 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #90 : Temmuz 03, 2008, 04:58:49 ÖÖ »

Herdemir,

Senin mantigina gore - gerci tip dilinde "cevir kazi yanmasin" diyoruz biz buna ama- calisma isteginin kitaba odedigin ucretle de dogru orantili olmasi gerekmez mi?

Enzim-substrat egrisi gibi mi yoksa sendeki ucret-calisma istegi egrisi Bonus? Hani bir noktada "bana yeter" diyebileninden...

Neyse, neyin seni daha cok motive edecegini en iyi sen bilirsin.

Sana da sevgiler, saygilar, iyi calismalar...
dr.no
Acemi
*

« Yanıtla #91 : Temmuz 11, 2008, 03:34:17 ÖS »

arkadaslar...webprep ses kayit dosyalarini nerden download edebilirim?? ( free download) lutfen bana yardimci olun..
tskler,
grcgkc
Ast Üye
**

« Yanıtla #92 : Temmuz 11, 2008, 08:28:31 ÖS »

herkese merhabalar, ben gazideym dönem 5e geçtim, açıkçası sınava girmeye daha bir hafta önce niyetlendim.. siteyi buldum ve ne kadar ilgisizmişim dedim  Embarrassed şimdi bu yazı fizyoloji okuyarak geçireyim istiyorum ama bu kaynakları bulma işini beceremedim, pek teknolojik bir insan değilim galiba.
acaba bu konuda bilgili bir insan bana anlatabilir mi?? (docs.torrents.ro"dan başaramadım, üyeliğime cevap vermiyorlar bi türlü Huh)

not: kaynakalara ulaşamama nedenimi öğrendim. herkese tekrar teşekkürler!!
musbet
Ast Üye
**

« Yanıtla #93 : Temmuz 17, 2008, 10:48:50 ÖÖ »

arkadaşlar mesaj sınırı diye bişey yazıyo her yerde,nedir sınır ona göre her yere bişeyler yazıcam..Smiley
kul
Acemi
*

« Yanıtla #94 : Temmuz 29, 2008, 10:19:33 ÖS »

Herkese merhaba, siteyi hazirlayanlara cok tesekkur ederim. Ben USMLE'leri 1999 yilinda almis ve sonra ilk CSA sinavlarindan birine girmistim, ancak CSA' de takilmis ve ABD' de  (ve hatta Turkiye'de) doktorluk yapma fikrinden vazgecmistim. 9 sene sonra tekrar eski hayallerim canlandi ve bu siteyi gorunce gercekten heyecanlandim, benim calistigim donemde kimsenin USMLEden haberi yoktu ve ne bulduysam okuyarak calismistim...mezun olali 14 sene oldu ve arada da doktorluk yapmadigim 8 sene var, eger motive olup bu isi basarabilirsem bu sitenin de katkisi buyuk olacak. Step 1 ile baslayacagim... Bilgileri sifirlanmis biri icin STEP 1'E HAZIRLIK SURESI NEDIR SIZCE?
kısıl
Genel Gözlemci

« Yanıtla #95 : Temmuz 31, 2008, 02:24:07 ÖÖ »

kul sana şimdiden kolay gelsin mezun olalı 14 yıl olmuş ve uzun bir süre bu sürede o kadar çook bilgi değişmiş ki...çalışma süresi senin performansına bağlı günde 10 saat çalışırsın 4 ayda step 1 i halladersin, günde  2 saat çalışırsın 1 senede halledersin sana kalmış bi şey...
kolay gelsin...
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #96 : Temmuz 31, 2008, 03:48:56 ÖÖ »

Herkese merhaba, siteyi hazirlayanlara cok tesekkur ederim. Ben USMLE'leri 1999 yilinda almis ve sonra ilk CSA sinavlarindan birine girmistim, ancak CSA' de takilmis ve ABD' de  (ve hatta Turkiye'de) doktorluk yapma fikrinden vazgecmistim. 9 sene sonra tekrar eski hayallerim canlandi ve bu siteyi gorunce gercekten heyecanlandim, benim calistigim donemde kimsenin USMLEden haberi yoktu ve ne bulduysam okuyarak calismistim...mezun olali 14 sene oldu ve arada da doktorluk yapmadigim 8 sene var, eger motive olup bu isi basarabilirsem bu sitenin de katkisi buyuk olacak. Step 1 ile baslayacagim... Bilgileri sifirlanmis biri icin STEP 1'E HAZIRLIK SURESI NEDIR SIZCE?

Sevgili Kul,

Bunca zaman sonra buyuk bir cesaret ve hevesle USMLE yoluna koyulmaya hazirlanmaniz beni de heyecanlandirdi acikcasi. Forumumuzda hemen her sorunuza yanit bulacaginizi dusunuyorum. Yanit bulamadiklariniz icin de bizler hep burada olacagiz.

Yalniz bence bu noktada surecten daha oncelikli sorular olmali. Zaten surec konusu, Kisil' in da soyledigi -ve sizin de tahmin edeceginiz- gibi oldukca oznel. Diger onemli noktalari irdeledikten sonra er ya da gec sinavlari halledeceginizden eminim.

Nedir diger onemli noktalar? 'Mezuniyetten sonra gecen zaman ve bu zamani nasil degerlendirdiginiz' konusu mesela. Ozgecmisinizde yer alan bosluklarin, degisikliklerin  gorusmeler sirasinda ayrintilandirilmasi gerekecegini unutmayiniz. Ilk olarak aklima bu ayrinti geldi; bununla baslayalim, digerlerini de peyderpey konusuruz isterseniz.

Bence akilci bir rota cizdikten sonra sinavlari bir solukta halledeceksiniz, gonlunuzu ferah tutun lutfen.

Saygilar,

Gamze
dr_didi
Acemi
*

« Yanıtla #97 : Ağustos 01, 2008, 11:13:53 ÖS »

arkadaşlar, burdan bir arkadaşın attığı bir adres vardı: www.rapidsharelink.com. bu siteye girip usmle veya ne istiyorsanız yazıyosunuz ve önünüze olaganüstü seçenekler ve bir sürü kaynak adresi geliyor. işte size bir tanesi: http://medicalpg.wordpress.com/2007/11/05/e-books-usmle-free-downloads/. biraz uzun ama usmle hakkında neredeyse herşeyi indirebileceğiniz adresler var. işinize yarayabilir diye atayım dedim. Hepinize iyi çalışmalar...

dr_didi
ogur
Ast Üye
**

« Yanıtla #98 : Ağustos 04, 2008, 02:03:33 ÖS »

Yukaridaki kitap baglantilarinda gezerken,sinava girenlerin tecrubelerini anlattiklari bir kac blog'a denk geldim.
Belki merak edip okuyan olur diye not duseyim buraya da:

http://rumorsweretrue.wordpress.com/usmle-step-1

http://www.grahamazon.com/over
cemb
Acemi
*

« Yanıtla #99 : Eylül 29, 2008, 12:39:34 ÖS »

selamlar millet ankara da bildiğiniz bi çalışma grubu varmı? bu arada kaplan 3 aylık 189$ istiyor ne diyorsunuz?

Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: