Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7160 Mesaj 644 Konu- Gönderen: 1276 Üye - Son üye: Turkish Americans
Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kaynaklar  (Okunma Sayısı 13226 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« : Eylül 16, 2006, 10:35:54 ÖS »

Step 1'e yönelik kaynaklarla ilgili yorum, öneri ve isteklerinizi bu başlık altında paylaşabiliriz
reha
Genel Yürütücü

« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2006, 04:46:33 ÖÖ »

Bu konu artik cokca ve yeterince tartisilmadimi sizce?
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2006, 01:05:41 ÖS »

Grup kararı, yapacak bir şey yok Cheesy Aslında hemen hemen herkes kaynaklar konusunda hemfikir. Bu bölümü daha çok"nasıl ulaşırız" ve "nerede buluruz" benzeri sorulara cevap olması amacıyla kullanırız diye düşünmüşüm. Herkesin kendi tecrübesini yazması da faydalı olur; daha önce çok konuşulduğu konusunda haklısın ama hepsi derli toplu bir başlık altında olsa daha kullanışlı olacaktır (umarım Smiley)

Not: Toplantıda edindiğim intiba, herkesin Kaplan + First Aid merkezli bir çalışma planı olduğuydu.
hguler
Acemi
*

« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2006, 02:14:46 ÖS »

Reha cok haklısın bu konu cok konusuldu ve eski yazıları okuyan herkes Kaplan lehine karar verecektir, ben de buna dahilim... Toplantıda aldıgımız asıl karar, efx'in de dedigi gibi, "kaynakları nasıl, ne kadara edinebiliriz"  konusunda arkadaslara yardımcı olmaktı... ben de bir zamanlar bu konuda buyuk zorluk cektigim icin yeni yeni ilgilenen arkadaslara faydalı olacagını dusundum, benim gibi zorluk cekmesinler istedim ...  Smiley 
     Kaplan Serisi Cerrahpasa yakınlarında bir kırtasiyede fotokopi olarak satılıyor, ellerinde hazır yok ve siparis üzerine hazırlıyorlar... ilgilenenler benimle irtibata gecebilir...ben Q-Book ve Anatomi kitaplarını aldım, görmek isteyenler gelip görebilirler... 7 kitap var (behavioral science yok) ve kabaca 150 milyon kadar tutuyor... kitapları tek tek de alabilirsiniz... Acaba bu mesajımı kullanarak suc duyurusunda bulunabilir mi diye de dusundum simdi, hani korsan kitap satmaktan filan  Smiley... amerikada doktor olacagım derken kendimi Amerika Hapisanelerinde bulmak da var ...  Smiley
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2006, 03:53:54 ÖS »

hayırrr!! Bu konu burda kapanmamali... Grin türünün son örneği ve klasik liste çalışan biri var aranızda...   Shocked
   Büyük olasılıkla ne olacağını söyleyim size; ben step1de hezimete uğradıktan sonra burdaki insanlara "ibret" olacam  Grin Klasik liste yırtılıp atılacak, Kaplan için fotokopicilerde kuyruklar oluşacak  Grin

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Onur
Genel Gözlemci

On an island

« Yanıtla #5 : Eylül 21, 2006, 11:20:25 ÖÖ »

Reha cok haklısın bu konu cok konusuldu ve eski yazıları okuyan herkes Kaplan lehine karar verecektir, ben de buna dahilim... Toplantıda aldıgımız asıl karar, efx'in de dedigi gibi, "kaynakları nasıl, ne kadara edinebiliriz"  konusunda arkadaslara yardımcı olmaktı... ben de bir zamanlar bu konuda buyuk zorluk cektigim icin yeni yeni ilgilenen arkadaslara faydalı olacagını dusundum, benim gibi zorluk cekmesinler istedim ...  Smiley 
     Kaplan Serisi Cerrahpasa yakınlarında bir kırtasiyede fotokopi olarak satılıyor, ellerinde hazır yok ve siparis üzerine hazırlıyorlar... ilgilenenler benimle irtibata gecebilir...ben Q-Book ve Anatomi kitaplarını aldım, görmek isteyenler gelip görebilirler... 7 kitap var (behavioral science yok) ve kabaca 150 milyon kadar tutuyor... kitapları tek tek de alabilirsiniz... Acaba bu mesajımı kullanarak suc duyurusunda bulunabilir mi diye de dusundum simdi, hani korsan kitap satmaktan filan  Smiley... amerikada doktor olacagım derken kendimi Amerika Hapisanelerinde bulmak da var ...  Smiley

bu fotokopiciden başka yer olmadığına emin miyiz?

kaplan kitaplarının orjinali ne kadar olduğuna dair bir fikrim yok yeni başlıyan bir insan olarak

ama çok almak isteyen kiş varsa nobele yahut başka bir kitabeviyle konuşup getirtelim...

herhalde getirirler ama tabii maliyette önemli..

nobel de kaplan kitapları hariç usmle kitapları var sitesine bir göz atın...

efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #6 : Eylül 21, 2006, 12:31:30 ÖS »

homestudy dışında diğer notları sattıklarını zannetmiyorum çünkü onlar dersane notları. Homestudy'nin fiyatını da 500$ civarı diye hatırlıyorum
Onur
Genel Gözlemci

On an island

« Yanıtla #7 : Eylül 21, 2006, 01:03:06 ÖS »

vazgeçtim.. Smiley

teşekkürler..

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #8 : Eylül 21, 2006, 03:24:37 ÖS »

ne kadar güvenli bir sitedir orasını bilmiyorum ama usmlestep.com diye bir site var.. step2 2005/06 notlarina 150$ diyor..06/07 ise 200$

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #9 : Ekim 02, 2006, 03:39:12 ÖÖ »

Herkese tekrar merhabalar...

Aranizda "Rapid Review ( Goljan)" serisi hakkinda bir -iyi ya da kotu- fikri, onerisi olan var mi?
Ya da siz nasil bir "tekrar  taktigi" izlediniz?
............................ Undecided.............  Huh............. Undecided.......................................................................................

Gamze
ömer engin
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Şubat 08, 2007, 10:47:06 ÖS »

arkadaşlar herkese öncelikle kolay gelsin diyorum Smiley
bende bu siteyi keşfettikten sonra usmleye çalışmaya karar verdim
4.sınıf öğrencisiyim ve step 1 için öalışmaya başlamyı düşünüyorumü,
inceledim inceledim ama kaynak konusnda kafam çok karştı biriniz lütfen bana
hangi kaynaklardan ve hangi konudan başlamam konusunda bır fıkır verebilirmi inanın çoook sevinirim....
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #11 : Şubat 08, 2007, 11:08:53 ÖS »

bence fizyolojiden başlamakta fayda var.
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #12 : Şubat 22, 2007, 02:45:37 ÖÖ »

Alıntı
SUBJECT EXAMINATIONS
Content Outlines and Sample Items
National Board of Medical Examiners® (NBME®)
http://www.nbme.org/PDF/NBME2003SubjExams.pdf
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #13 : Mart 03, 2007, 09:18:46 ÖS »

Arkadaşlar, Kaplan ders notlarının basılı halini Cerrahpaşa'nın karşısındaki Yıldırım Kırtasiye'de bulabilirsiniz (ben bu gün buldum Smiley ). Sayfasını 4 yenikuruş'a basıyor. (sanırım kuruş kelimesini uzun yıllardan sonra ilk defa yazdım, bir garip oldum Cheesy )
Bu arada bu bilgi için Hguler'e tekrar teşekkürler  Wink
Hakan
Yönetici

« Yanıtla #14 : Mart 04, 2007, 01:02:51 ÖÖ »

Kaplan fizyolojiyi ayrıca Çapa'da kaya kırtasiyedende edinebilirsiniz. ama sayfası 4,5 yenikuruş Smiley

Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: