|
drdr
|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 25, 2008, 12:55:20 ÖÖ » |
|
Merhaba.Ben baktım ama tum lınkler sılınmıs:( Acaba usmle kaplan q bank,usmleworld,usmlerx vb.internet soruları linkleri varmı?Tskler..Birde bu Nbme deneme sorularını bedava bulabirmiyiz?Yoksa para vermek zorundamıyım:)
www.rapidsharelink.com da hangi kitabi aradiysam buldum, ozellikle hintli arkadaslar super bu konuda:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 31, 2008, 03:59:32 ÖÖ » |
|
http://www.4shared.com/Bu sitede, "USMLE" yazıp arama yapın, neler neler bulacaksınız... 
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
|
dodo
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 31, 2008, 10:58:27 ÖÖ » |
|
Bu kadar mı? Yetmez; daha çok isteriz...  Sağlıcakla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #63 : Mart 31, 2008, 03:39:11 ÖS » |
|
Bu kadar mı? Yetmez; daha çok isteriz...  Sağlıcakla... 
|
|
|
|
|
|
"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin." Galileo
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #64 : Mart 31, 2008, 07:43:56 ÖS » |
|
"KAPLAN" yazıp aradığınızda da tüm kitapları buluyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #65 : Mart 31, 2008, 08:36:31 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar. Eğer internetten indirmek istediğiniz bir şey varsa bana rapid share linklerini yollarsanız size indirip yollayabilirim. Kota sorunu olanlar için. İnternetimi sınırsız yapıp rapidshare üyeliği aldım. Telekomu sömürmeye başladım artık  Modemin ışığı canavar gibi yanıp sönüyor. Yakında elimde çok güzel bir arşiv oluşacak. Bunları dvd ye yazıp isteyen arkadaşlara yollayabilirim. Ya da bir dahaki İstanbul toplantısında isteyen arkadaşlara verebilirim. İlgilenenlere duyurulur.
|
|
|
|
|
|
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz! Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
drcolakoglu
Ast Üye

Salih Colakoglu
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 08, 2008, 08:13:44 ÖS » |
|
merhaba arkadaşlar.. umarım bu sefer dogru yere yazıyorumdur:) "Clinical Microbiology Made Ridiculously Simple" adlı kitabın sitede linkini çok aramama ragmen bulamadım.. istanbulda fotokopisini bulabileceğim bi kırtasiye var mı yada link konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 08, 2008, 08:36:35 ÖS » |
|
drcolakoğlu bulamadığın kaynaklar için blog.usmleturk.com adresine bak yine olmazsa ''google'' a ahmed hakim personal website yaz o sitede de güzel kaynaklar bulunuyor. istediğin kitabın linki ise:http://blog.usmleturk.com/made-ridiculously-simple-series/clinical-microbiology-made-ridiculously-simple.html kolay gelsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 08, 2008, 08:42:39 ÖS » |
|
bu arada bir şey fark ettim. bütün linkler kırık.  bazıları yasaklanmış bazıları silinmiş bazıları ise bulunamadı diyor. diğer sitelerede baktım ama her yerdeki mrs linkleri kırık. daha önceden kitabı indiren arkadaşlardan biri kitabı rapidshare e yükleyebilir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drcolakoglu
Ast Üye

Salih Colakoglu
|
 |
« Yanıtla #69 : Nisan 12, 2008, 12:47:50 ÖS » |
|
çok teşekkür ederim ufuk ilgilendiğin için.. ama seninde 2. mesajında belirttiğin gibi o kadar fazla aradımki foruma yazmadan once bu kitabı.. tum linkler hep kırık:( aramaya devam ediyorum sende buldugunda soylersen sevinirim.. kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufuk
Genel Gözlemci

primum non nocere!
|
 |
« Yanıtla #70 : Nisan 12, 2008, 01:44:33 ÖS » |
|
Önemli değil drçolakoğlu ama her halde haberin yok. O gece ''dodo'' kitabı buldu ve de mrs microbiology konusuna linkini koydu. Linki diğer konuda bulabilirsin. İyi çalışmalar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr-acantamoeba
Ast Üye

|
 |
« Yanıtla #71 : Nisan 12, 2008, 03:22:42 ÖS » |
|
arkadaslar microbiology mrs linki nerde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sade
|
 |
« Yanıtla #72 : Nisan 12, 2008, 03:27:39 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skender
Acemi
|
 |
« Yanıtla #73 : Nisan 12, 2008, 10:50:23 ÖS » |
|
selamlar, ben hacettepe'den can!!!
Bu benim foruma ilk mesajım öncelikle. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdi step 1 için usmle id başvurumu yaptım ve eylül'e doğru ağusto ortalarında sınava giriceğim. Bu döneme kadar fizyoloji ve behavioral science dışındaki her konuyu TUSEM kaynaklarından çalıştım. Bazı konuları 1 ve 2 kez tekrar ettim. Artık benim soru çözme zamanım ve iradeli tekrar atma zamanım başlıyor. 1-bugüne kadar sorulara hep bizim kütüphanedek pre-testlerden bakıyordum ama bunların cevapları bazen yanlış oluyor falan uyuz oldum. Fotokopi olabilir veya sınava giren arkadaşlar kullanmıyor olabilir, ankara'da soru kitabı nereden buabilirim. Ne önerirsiniz. 2- İnternetten indirilen soru kitapları uygun mudur. Ben bigisayarımı 2 ay içinde kaldıracağım için (yoksa TUS'da USMLE'de hayal olur- facebook kurbanıyım) pek yanaşmıyorum bu duruma. 3- USMLE'deki bilgisayar sınavının bir kopyasını nereden elde edebilirim
saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gamze Balcı Çamsarı
|
 |
« Yanıtla #74 : Nisan 12, 2008, 11:23:10 ÖS » |
|
Can hos geldin, Step 1 icin Kaplan qbank ve qbook, step 2 icin UW liste basi soru kaynaklaridir. Sinavina en az 1 ay kala ve en az 1 kez NBME nin sitesinden simule sinav almani da siddetle tavsiye ederim. Kaplan qbank' i bizim blogtan indirebilir http://blog.usmleturk.com/usmle-stuff, ya da satin alabilirsin. Ben sinava girerken 15 gunluk bedava kullanim kampanyasi vardi, cok da isime yaramisti, siteye bir bak istersen. Hem UW hem QB cozmek yerine QB yi guzelce tekrar etmen daha yararli olacaktir. Step2 CK icin UW' yi satin almak en iyisi olacaktir, cunku ortalikta bedava ulasabilecegin guzel bir dosya yok. Ben foruma pek ugrayamiyorum, baska sorun olursa bana ileti yazabilirsin; gamzebalci@gmail.comBasarilar, Gamze Balci Camsari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|