Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1255 Üye - Son üye: gkhn
UsmleTurk Forumları - Usmle ForumGenel ForumlarKonu DışıADMIN-MODERATORLER DIKKATINE diger hesabim(The Rocker Headbanger-Muhammed Onur)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ADMIN-MODERATORLER DIKKATINE diger hesabim(The Rocker Headbanger-Muhammed Onur)  (Okunma Sayısı 372 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhammed Onur II
Acemi
*

« : Haziran 14, 2008, 10:23:15 ÖS »

Selamlar. Ben Muhammed Onur.

Benim bu sitede kullandigim ''The Rocker Headbanger'' isimli bir hesabim var. 2-3 hafta once bu hesabimdaki adimi ''Muhammed Onur'' olarak degistirdim(yanliz log in olmak icin yine ''The Rocker Headbanger'' yaziyordum) fakat maalesef guncellemeyi yapmak icin yanlislikla varolmayan bir mail adresi girdim(windowslive yerine hotmail yazip sanirim bir-iki harfi yanlis yazdim). Dolayisiyla aktivasyon maili bu adrese gonderildi ve boyle bir adres mevcut olmadigindan o adrese girip aktivasyon linkine tiklayamadim. Aktivasyon linkine tiklayamadigimdan hesabima bir daha log in olamadim. Bu yuzden bu hesabimi kullanamiyorum.

Acaba sitemizde bu konuda bana yardim edip bu hesabi tekrar kullanmami saglayacak bir admin veya moderator var mi. Var olan Mail adresim onurthecourageous@hotmail.com

Saygilarimla,
Muhammed Onur
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici

« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2008, 11:19:46 ÖS »

Onur, ayni eposta adresi ile birden fazla hesap acamazsin. Bunu zaten biliyorsun saniyorum. Ben Rocker Headbanger isimli hesabina muhammedonursevuktekin@windowslive.com adresini guncelledim ve etkinlestirdim. Muhammed Onur II adli hesabinda da onurthecourageous@hotmail.com kayitli. Kolay gelsin.

Muhammed Onur
Ast Üye
**

« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2008, 02:10:24 ÖÖ »

Ulas Abi cok tesekkur ederim. Mumkunse musait bir aninizda hesaptaki ''The Rocker Headbanger'' adini da ''Muhammed Onur'' olarak guncelleyebilir misiniz acaba?

Saygilarimla,
Muhammed Onur
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici

« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2008, 03:12:57 ÖÖ »

Ulas Abi cok tesekkur ederim. Mumkunse musait bir aninizda hesaptaki ''The Rocker Headbanger'' adini da ''Muhammed Onur'' olarak guncelleyebilir misiniz acaba?

Saygilarimla,
Muhammed Onur

Gorev tamamlandi Onur. Kolay gelsin.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: