Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6826 Mesaj 604 Konu- Gönderen: 1179 Üye - Son üye: drfea
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: CANADA  (Okunma Sayısı 1755 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozge
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2006, 10:57:55 ÖS »

sanirim benim ustume alinmam gerekiyor o kadar igneleyici lafi.Bunu soylememe gerek yok ancak ozel nedenlerden dolayi kanadaya gidiyorum.Bu ofke ne hic anlamadim..
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Ağustos 23, 2006, 11:07:14 ÖS »

ha bide gicik kapiyorum dedim aslinda benim hayat gorusme uygun bi yorum olmadi bu. hicbir millete yakistirma yapmayi sevmem. dunyanin altini ustune getirmelerine ragmen hala busha yuzde 50 ustunde oy veren bir vurdumduymazliga, cehalete tahammulum yok, neticede avrupa koylusu bunlar ama Allah var, her ne kadar yuzeysel olsalarda guleryuzlu ve yardimsever insanlar, en azindan avrupalilar gibi irkci degiller.
bu sondu.
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Ağustos 24, 2006, 01:26:45 ÖÖ »

Ozel nedenlerden gidiyorsan bastan, ozel nedenlerden gidiyorum demek lazim. Olaya akademik bir hedef goruntusu vermek ve bunu amerika secenegine alternatif ortamda tartismak baska bir sey oluyor. Bilmem o ince farki yakaliyor muyuz?

Ofke falan yok canim. Yanlis anlamissiniz. Askolsun. Ozel sebepleri hep disarda tuttum. Sadece amerika ile kanadayi akademik bir hedef acisindan kendimce masaya yatirdim. Ama birsey masaya yatirilmissa enine boyuna konusulsun dedimDI. Turk elcisi olmak ayri bir olay. Ben sadece es konumda iki ulkeyi karsilastirdim. Sosyal sebepler ve gerekceler bunun disinda kaliyor. Bunu ozellikle belirttim. Burda genc arkadaslara ornek oluyoruz, onlarin ideallerini sekillendiriyoruz bazen, simdi durup dururken guzel dogasi var diye beyin gocunu hicbir sebep yokken kanadaya yonlendirme fikri ciddi bir fikirdir bunu gerekirse sert bir bicimde irdelemek gerekir. Kisisel bir hedefimiz yok. Ayrica burda her kafadan bir ses cikar, kimse de ustune alinmamasi lazim. Hepimiz fikirlerimizi soyluyoruz.

Reha'ya : Reha seni ariyorum bulamiyorum yahu. Ne zaman denk gelecegiz???

efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Ağustos 24, 2006, 01:59:35 ÖS »

Undecided
http://www.notcanada.com/
hope
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Ağustos 24, 2006, 03:26:48 ÖS »

sevgili ulas,
 daha once interview basligi altinda sordugum bir soruyu buraya tekrar yazmak istiyorum cunku sanirim onu gormedin.kanada hakkindaki hararetli tatismalar arasinda amerika ile ilgili benim kucuk bir sorum olacak.. sen basvuru yaparken kac yere basvuru gonderdin ? kac tane gorusme teklifi aldin? biliyorum bu konularda genel gecer dogrular yoktur ama ben sadece dahiliye programlarina basvuracagim ve kac yere basvurmam konusunda kararsiz kaldim. mumkunse cevabini bekliyorum..
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2006, 08:03:04 ÖS »

Sevgili Hope,

Kusura bakma gormemisim. Ayni cevabi oraya da koyacagim.
30 yere basvurdum. 7 gorusme teklifi aldim. Basvurdugum yerler gruplara ayirdim. Cok iyi yerler (yaklasik 10), orta yerler (yaklasik 10), vasat yerler (yaklasik 10).

Cok basvuru cok para demek. Ilk 10 basvuru 60 dolar sonrasinda tane basinaucret surekli artiyor her 10 tanede bir. Cok yere basvurmak sansini mutlaka artirir, ama gorumelere cagrildiktan sonra oralara gidecegini de unutma, ayni sehirde birden fazla programa basvur ki gorusme teklifi aldiginda bir gidiste hepsini cikarabilesin. Bolge bolge basvur. Ben mesela california eyaletine hic basvurmadim, diger basvurularima cok uzak kaldigi icin.

Kolay gelsin sevgiler
Ulas

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: