Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6445 Mesaj 575 Konu- Gönderen: 1078 Üye - Son üye: independent
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: dış görünüş ve önemi  (Okunma Sayısı 490 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rd.nhl
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 05, 2007, 01:42:58 ÖS »

herkese merhaba
ya ben site de gezerken interview kısmında dış görünüş ile öneme dikkat çekildiğini farkettim bu tabii ki olması gereken birşey ama türkiyede olduğu gibi insanların inançlarından kaynaklanan farklı tercihlerinden dolayı zenci muamelesi göstermiyorlardır umarım özellikle amerikada ortamı görmüş olan arkadaşların bu konudaki açıklayıcılığı sevindirici olacaktır şimdiden teşekkürler
efx
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2007, 02:34:02 ÖS »

herkese merhaba
ya ben site de gezerken interview kısmında dış görünüş ile öneme dikkat çekildiğini farkettim bu tabii ki olması gereken birşey ama türkiyede olduğu gibi insanların inançlarından kaynaklanan farklı tercihlerinden dolayı zenci muamelesi göstermiyorlardır umarım özellikle amerikada ortamı görmüş olan arkadaşların bu konudaki açıklayıcılığı sevindirici olacaktır şimdiden teşekkürler
Birkaç programın internet sayfasında gezinirken, asistanlar arasında başları kapalı sih görmüştüm, başörtülü bir kaç kadın fotoğrafı da vardı. Ama önyargısız olduklarını sanmıyorum. Biz bile kendi içimizdeki farklılıklar konusunda önyargılı olabiliyorken(alevi, sünni vs) onlar ne durumdadır bilemiyorum Smiley
rd.nhl
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2007, 08:02:37 ÖS »

önyargılıysalar bile bu durum türkiyedekinden daha rahatlatıcı bi durum mu acaba merak ettim doğrusu cevap için tşkrler efx
efx
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2007, 11:59:10 ÖS »

önyargılıysalar bile bu durum türkiyedekinden daha rahatlatıcı bi durum mu acaba merak ettim doğrusu cevap için tşkrler efx
brşy dğl
(mealen: birşey değil Cheesy )
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: