|
reha
|
 |
« : Ekim 25, 2006, 11:14:58 ÖS » |
|
herkese tavsiye ederim. yeni basladim bende seyretmeye. baya guzel bir dizi. en azindan internlugun burda nasil gectigine dair bi izlenim verir. ulas abi netfix olayina girdiysen, sizde vakit buldukca seyredin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2006, 11:17:43 ÖS » |
|
scrubs'un üzerine iyi gider o zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2006, 12:36:22 ÖÖ » |
|
yaa arkadaslar "lost"u duymus olabilir veya halen duymamis olabilirsiniz ama boyle bir dizi olamaz yaa.. sigaradan daha bagimlilik yapıcı ve psikopat dusunulmus bir dizi. Ben her hafta amerikada yayınlanır yayınlanmaz shareazadan indiriyorum.. yrn sabah yapacagim gibi şiddetle tavsiye ederim ama sınavınıza 1 hafta varsa da kesinlikle uzak durun.. ben 2 hafta once sabah biraz ders calistiktan sonra "yaaf şundan bi episode izleyim beea 40dk zaten.." diyerek bi izlemeye basladim sonra 3gun nonstop 50 episode izledim.. nasil ama? 
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2006, 12:40:14 ÖÖ » |
|
demek senin kanına da girdi lost virüsü  ben tanıdığım ve diziyi izlemeye başlamamış herkese tüm seri bitmeden izlemeye başlamayın, dizi bitsin hepsini oturup izlersiniz diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reha
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 26, 2006, 02:20:39 ÖÖ » |
|
bide burda prison break furyasi basladi ama lostun yerini tutmaz tabi. etraf tip dizisi doldu valla: ER, scrubs, greys anatomy, house, nip tuck. Ya bende oyleyim, lost'tada oyle olmustu. Greys'i daha iki gun once indirmeye basladim simdi 25 bolum bitirdim. Kotu aliskanliklar. Aslinda ya bitane secip sadece onu izlemek lazim yada hic izlememek lazim yoksa gercekten alip goturuyor ve her ne kadar eglenceli olsalarda acayip zaman kaybi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marrow
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 26, 2006, 08:21:09 ÖÖ » |
|
arkadaslar bu greys, lost vs nereden indirilir bilen gören var mı???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 26, 2006, 10:09:05 ÖÖ » |
|
shareaza, linewire.. buralardan indirilebilir
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
Husam
Acemi
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2006, 02:03:36 ÖS » |
|
Yaw arkadaşlar House MD izliyor musunuz siz de? Ben izledim çok iyi baya ciddi bi tıp draması. Tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThessalonicaN
Acemi
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 09, 2007, 07:25:29 ÖS » |
|
evet lost hiç fena değil... ayrıca indirmek için torrent paylaşımları da kullanabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greenberet
Acemi
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 13, 2007, 11:47:06 ÖS » |
|
www.mininova.org a girip orada amerikada abc ya da dier televizyonlarda yay1nlanan tum dizileri yaya1nland1g1n1n ertesi gunu indirebilrsin tabi eski bolumlerini de ancak bu dosyalar yular1da yaz1ld11 gibi torent dosyalar1 ve onun için azureus diye bi program onu indirmen gerekiyo.bu program1 indirdikten sonra bilgisayar1n1 her açt11nda indirdiin torent dosyas1na t1klayayrk kald11n yerden devam edebilirsin.... hadi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hassah54
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2007, 04:27:52 ÖS » |
|
LOST u tek gecerim bende yaaa!!! Stephen King döktürmüş yine.^.sezonun 6.bölümüne kadar izledim 3 gün içerisinde artık karakterleri odamda falan görmeye başladım.şu an tatilde 7.bölüm 7 şubatta USA da vizyona girecek ertesi günde bende:) Şimdide scrubs ı indiriyorum ama ER cok uzun ya napcam bilmiom:)
|
|
|
|
|
|
Int Dr Hasan Hüseyin Şahin Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2007, 12:29:32 ÖÖ » |
|
LOST Stephen King'in mi??  Öyleyse, bi derece daha hayranlık duyacam da. Battlestar Galacticanin tüm episodelari izledim, şiddetle tavsiye ederim. Bunun yanında Coupling izliyorum, o da çok eğlenceli, eski Friends tarzı. Prison Break'e yarin baslicam... Heroes'u da şiddetle tavsiye ediyor izliyenler.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hassah54
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2007, 02:08:19 ÖÖ » |
|
Şu an en populer 3 dizi Lost prison break ve heroes.....Bu gece altın küre ödülleri var gecen yıl lost almıştı bu yıl daalacak sanırım....Yazar Stephen King.....16 bölüm daha çekildi 7 subatta giriyor USA da her hafta tekrarsız bir bölüm vercekler adamlar iddialı yaaa....Ben su an Scrubs,ER ve friends indiriyorum....Ya bu adamlar ii dizi yapıyo bizim "DOKTORLAR" a ne demeli kutsiyi oynatıyolar yaaa o kadar tiyatrocu adam varken ayıp yani bu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeliz
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2007, 07:34:12 ÖÖ » |
|
doktorlar dedin de...yilbasinda eve gidince rastlamistim o diziye ne biliyormusun greys anatomy nin turkce versiyonunu yapmaya calismislar karakterler hastane herseyi benzetmeye calismislar cogu yerleri kelime kelime tercume etmisler...ama becerememisler aksine komik olmus tabi birazda turk kulturune uyarlamaya calismislar... niye taklit ederler anlamam yaz senoryonu kendin cek ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hassah54
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2007, 09:00:30 ÖS » |
|
Heh işte o aptal dizi hayır yapıyosan adam gibi yap al telif hakkını güzelce yap dimi...Çok komik olmuş yaa aysun kayacı falan oynuyo baya güldüm:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|