Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: merhaba  (Okunma Sayısı 395 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zehra
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Temmuz 27, 2007, 07:17:49 ÖS »

merhabaa
   bir süredir aklımda olan ama karar vermenin zorluğundan dolayı ertelediğim Amerika'da uzmanlık konusunu bana hatırlatan ve depresyona girme pahasına karar verdirten sevgili arkadaşlarım..merhaba Smiley
  galiba biraz uzun bi merhaba oldu.insanın hayatıyla ilgili karar alması çok kolay olmuyor.hele de bu kararı tek seferde alıp gemileri yakmayı ve dönüşünü imkansız kılmayı düşünüyorsan..işte bu yüzden az kalsın depresyona giriyordum Smiley ama karar verdim ve bana bu konuda şimdiye kadar yardımcı olan ve umuyorum bundan sonra da yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.
 erciyes üni.de dönem 3ü bitirip 4e geçmek üzereyim.yaklaşık 1 ay sonra dönem4 olacağım inşallah.biraz üniversitemizin eğitiminden biraz da derslere girmek yerine farklı alanlarda kendimi geliştirmeyi seçtiğimden teorik anlamda çok iyi bir 3 yıl geçirmedim.işte bu yüzden benim için hem geçmiş yılları telafi etmek hem de yenisine hazırlanmak pek kolay olmayacak.eğer bundan 3 yıl sonra ben 'kazandım' başlığı açarsam emin olun herkes açacaktır Smiley)
  siteyi bir süredir okuyorum.ama bazı konularda bana yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var.lütfeeeen.ilk konu kaynak.kaynaklar kısmında verilmiş birçok link çalışmıyor.çalışsa bile çıktıdan o yazılanları kitap haline getirmek bana pahalıya patlayacak gibi görünüyor.öneriler üzerine kaplan qbook ve qbank almayı istiyorum.bu konuda istediğim yardım biraz zahmetli ama bi şekilde yardımınızı karşılıksız bırakmayacağımdan emin olun.istediğim şey bu kitapların fot.ni bana ulaştırmanız.elinde olan biri varsa yapacağı tek şey onları fot çektirip kargoya vermek.bende herhangi bir banka üzerinden ona tutarı havale edeceğim.
  bu kadar uzattığım için herkesten çok özür dilerim.mailim zehracam@gmail.com
 herkese bu yolda başarılar..ve inanıyorum ki hiçbirimiz bu yolda yalnız değiliz..Allah yardımcımız olsun
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2007, 10:46:49 ÖS »

Kaplan notları ve qbook, Cerrahpaşa'nın karşısındaki Yıldırım Kırtasiye'de var. Telefon numarası (212) 633 23 51 olabilir, ama emin değilim. Onlarla irtibata geçersen yardımcı olacaklardır sanırım.
eraserhkn
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2007, 11:47:54 ÖÖ »

Merhaba zehra, ben cerrahpasa'da oturuyorum. O kirtasiye de evime 100 metre uzeklikta. Istedigin kitaplarin fotkopilerini sorabilir ve sana gonderebilirim. Ama ben 1 agustos sabahi Amerika'ya gidiyorum ve 1 ay yokum Sad 1-2 eylulde Istanbul' da olacagim ama 3 eylulde okulum basladigi icin Zonguldak sehrine (ki cok severim kendilerini) geri donmem gerek.
Sen senin icin nasil uygunsa Wink 30 Temmuz pazartesi gunu sana bu fotokopileri gonderebilirim.
Karar senin, sen istersen dogrudan dogruya oranin sahibi ile de gorusebilirsin, efx vermis sagolsun telefonunu Wink
Iyi calismalar herkese

Hakan

Her zaman BUYUK dusun, ama kucuk adimlarla baslamayi unutma..
zehra
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2007, 08:37:21 ÖS »

efx ve hakan çoook teşekkür ederim ikinize de.ilginiz ve yardımınız için.
 hakan ben bugün aradım kırtasiyeyi(akşam olduğu için kapatmış olabilirler)yarın da şansımı deneyim diyorum.sana da zahmet vermek istemiyorum.ama eğer yarın da onlara ulaşamazsam gerçekten bana bu büyük iyiliği yapar mısın?hem de amerikaya gitmek üzereyken ve bir sürü işin varken?daha çabuk haberleşiriz diye mail attım.görüşürüz

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: