Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
UsmleTurk ForumlarıGenel ForumlarKonu DışıYarın sınavız olsa dahi izlemeniz gerekenler...
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yarın sınavız olsa dahi izlemeniz gerekenler...  (Okunma Sayısı 10810 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neuro
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #90 : Şubat 05, 2008, 07:20:35 ÖÖ »

Dunyanin en yasli Beyin Cerrahi 100 yasinda ve hala calisiyor Cheesy Grin

http://www.theonion.com/content/video/worlds_oldest_neurosurgeon_turns
muyo
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #91 : Mart 15, 2008, 05:26:31 ÖS »

bizim bir arkadas soyle bir sey yapmis, eglenceli gayet:

http://video.google.com/videoplay?docid=499215877120771088&q=sat%C4%B1r+alt%C4%B1+%C3%A7ize+%C3%A7ize&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Cheesy
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #92 : Mart 15, 2008, 06:42:07 ÖS »

Arkadasin sesi gercekten güzel... devam etmeli bırakmamali  Smiley

Bir de tip camiasi neden bu kadar melankoliktir merak ederim hep, surekli bir sikayetcilik, surekli bir veryansincilik. Soyle meslegin tercih edilen yonleriyle ilgili de sarkilar duymak guzel olurdu, yeter bunca "zügürt edebiyati" kokan tip sarkilari Smiley Bence biraz abartiyoruz meslegin zorluklarini ve guzel yonlerini hasir alti ediyoruz sanki fazlaca. Halbuki, hangimizin kabarmaz gogsu tip disi bir ortamda saglik sorularina cevap verirken ya da meslegin sayginligini hissettigimiz binbir durumda.

Diger bir ilginc nokta da bizim toplumumuzdan kaynaklanan bir durum degil, Turk de olsa Amerikali da olsa pek degismiyor, Amerikalilarda da az degil youtube'da dolasan bu tarz sarkilar. 

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
ahmetcan
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #93 : Mart 15, 2008, 11:32:58 ÖS »

Abi ben bu videoyu yeni gördüm süper olmuş ya..İkinci bir Feraht Göçer vakası olur bence bu arkadaş ilerde-kendisini tebrik ediyorum sesi süper
Bu arada Bora abi ben de katılıyorum bu söylediklerine..Mesela acındırıyoruz kendimizi ama şimdi bir çok doktor dizisinin de piyasaya çıkması ile birlikte popularitemizde acayip bir artış oldu..Erkek tıpçılar için bi kere kız tavlamak özellikle kolaylaştı-yarışa bir sıfır başlıyoruz tıpçıyız diye ne yalan söyleyeyim,bence bu önemli bir artı aklıma gelen:)
yaşasın tıp,yaşasın doktorluk diyorum-haa bi de gülü seven dikenine katlanır,herşeyin bedeli var vs..
drdr
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #94 : Nisan 12, 2008, 09:41:09 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=wJRh0PlWB6g

lili,take another walk out of your fake world
please put all the drugs out of your hand
you'll see that you can breath without not back up
some much stuff you got to understand

for every step in any walk
any town of any thought
i'll be your guide

for every street of any scene
any place you've never been
i'll be your guide

lili,you know there's still a place for people like us
the same blood runs in every hand
you see its not the wings that makes the angel
just have to move the bats out of your head

for every step in any walk
any town of any thought
i'll be your guide

for every street of any scene
any place you've never been
i'll be your guide

lili,easy as a kiss we'll find an answer
put all your fears back in the shade
don't become a ghost without no colour
cause you're the best paint life ever made

insanin lili olasi geliyor Smiley
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #95 : Nisan 13, 2008, 12:19:58 ÖÖ »

Teşekkürler drdr  SmileyÇok güzel şarkı..

"Lili kimdir? Bütün Sami dillerinde gece anlamına gelen Leyli'den, Leyla'dan başkası değildir aslında. Şüphe duyanlar olacaktır tabii ki, ama öyledir, öyledir. Ve toprağın altından çıkarılan taşların üzerindeki yazılara gönül rahatlığıyla inanıyorsanız eğer, Lili, Adem'in Havva'dan önceki zevcesidir aynı zamanda. Evet, böyle anlatılırdı Fırat ile Dicle arasında. Babil'de, Kenan ülkesinde, Urfa'da, Harran'da. Taşın üzerine kazındığı gibi söyleyelim: Gök yerden uzaklaştıktan sonra, yer gökten ayrıldıktan sonra, insanın adı konduktan sonra. Evet, her şey o zaman başladı. Ne ki, Babil'in taşlarının çoğu birleştirilemedi henüz, kim bilir kaç tanesi toprağın altında hâlâ; taşlarda yazılanlar zaman içinde dilden dile aktarıldı, başka zeminler üzerine yazıldı, belki her seferinde olaylar ve kahramanların karakteri değişti, belki de değişmedi. Zohar kitabına bakacak olursak eğer, olay şöyle gelişti: Tanrının yarattığı iki ışık, Güneş ve Ay kavga etti. Tanrı, Güneş'in tarafını tuttu. Ay, Şeytan tohumundan hamile kaldı ve Lili dünyaya geldi. Başlangıçta Lili, zaten Adem'in eşidir. Tıpkı onun gibi topraktan yaratılmıştır. Onunla eşit şartlardadır. Bir zaman gelir ki, erkek, kadından bazı haklarını alır sanki kendisi bahşetmiş gibi, (toplumbilimciler olsaydı derlerdi ki, tarım başladığı için böyle oldu). Kabala'yı okuduğumuzda Lili'nin, haklarını aşk yatağında dahi savunduğunu, kendisinin altta olmasına itiraz ettiğini öğreniriz. Velhasıl Lili, uzlaşmanın olamayacağını görünce Tanrının sözünü söyleyerek cennetin kapısını açar ve gider. Kızıldeniz'in kıyısına yerleştiğini söyler rivayet. Bir kere, Babil'de erkek iktidarı kurulduktan sonra Lili'nin hikâyesi de artık iyice onun aleyhine anlatılır. Nedir, düşük bir kadındır artık o. Ama Adem yine de özlediği karısını geri getirmesini ister Tanrıdan. Tanrı üç melek görevlendirir bunun için; onlar da Lili'yi ikna etmeyi başaramaz. Bunun üzerine Tanrı, Havva'yı, Adem'in kaburgasından yaratır. Artık adı Kan Emiciye çıkan Lili, yaşamak için küçük çocukları öldürmektedir. Bu coğrafyada kadınlar, Lili muskalarıyla çocuklarını korumaya başlamıştır, hâlâ da devam etmektedir. Anadolu'da 'alkarası'ndan korkarlar. Belki de anneler, çocuklarını ninni söyleyerek uyuturken onun ismini anıyorlardır. Uyusun da büyüsün ninni! Çünkü Ninlil, Lili'nin soyundan bir Tanrıçadır Babil'de."

ATLAS / Şubat 2007

Smiley

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
drdr
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #96 : Nisan 13, 2008, 05:20:52 ÖS »

Tesekkurler sade guzel bir paylasim olmus:)
http://www.youtube.com/watch?v=1f7IIq8mZVY
buda intern esittir it torn sarkisi...
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #97 : Nisan 13, 2008, 05:47:30 ÖS »

Moralim tavan yaptı. (!)  Grin

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
Ufuk
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

primum non nocere!

« Yanıtla #98 : Nisan 13, 2008, 06:46:52 ÖS »

Şarkı süper olmuş. Cheesy Acaba intörnlüğün kaldırılması konusunda yürütülen her hangi bir çalışma var mı?

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz!
                Mustafa Kemal ATATÜRK
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #99 : Nisan 13, 2008, 08:18:49 ÖS »

Şarkı süper olmuş. Cheesy Acaba intörnlüğün kaldırılması konusunda yürütülen her hangi bir çalışma var mı?
İntörnlüğün kaldırılması?
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #100 : Nisan 15, 2008, 12:43:19 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=dMWl_5NujBw
Meşhur Canon, 40 gitarlık derleme
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #101 : Nisan 15, 2008, 12:55:23 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=dMWl_5NujBw
Meşhur Canon, 40 gitarlık derleme
Peki! Grin

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : Nisan 15, 2008, 02:22:06 ÖS »

efx, süper bunlar sağol, yarın sınav var zaten, iyi gaz oldu.Smiley Bir klasikçi olarak eleştireceğim tabi gençleri ama olsun çalsınlar Smiley
Sağlıcakla...
Dodo
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : Nisan 15, 2008, 02:28:16 ÖS »

Bu arada benim gerçekten yarın sınavım var ya Smiley!!! Ve ben bu başlığı okurken hep yapmanız, peşinden gitmeniz gereken şeyler olarak algılıyordum.

Smiley
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #104 : Nisan 15, 2008, 02:32:04 ÖS »

Bu arada benim gerçekten yarın sınavım var ya Smiley!!! Ve ben bu başlığı okurken hep yapmanız, peşinden gitmeniz gereken şeyler olarak algılıyordum.

Smiley

Smiley

Galileo

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: