Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2007 istatistikleri  (Okunma Sayısı 1615 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reha
Genel Yürütücü

« : Ağustos 16, 2007, 02:24:59 ÖÖ »

http://www.nrmp.org/data/chartingoutcomes2007.pdf
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2007, 03:38:49 ÖS »

Teşekkürler Reha  Wink
vioxx
Genel Gözlemci

« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2007, 11:27:27 ÖS »

Yayın olarak çok daha fazla istediklerini düşünüyordum.
"Competitive" branşlar da bile 3-4 yeterli gibi.

I love my hakama!
ibolly türk
Acemi
*

« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2007, 03:23:21 ÖS »

abi ben usmle ye yeni badlayacam da ... ama bununla ilgili bi sorum var... ben pediatri istiyorum...sizce bunun için steplarde kac almam gerekir en onemlisi match oranım neddir...bunun cevabını cok merak ediyorum verdiğiniz istatistikten hic bisey anlamadim...yardimci olursaniz sevinirim...
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #4 : Aralık 22, 2007, 05:07:20 ÖS »

"2007 match istatistikleri" diye bir baslik varken "match oranlari" diye baska bir baslik acmak ne kadar gerekliydi anlamadim...

ibolly turk, pediatri programlari amerika'da en rahat girilebilen programlardan ama KİMSE sana su puani alirsan girme sansin % su kadar diyemez! Bir cok faktor rol oynuyor "hangi uzmanliga" "hangi eyalatte" ve "hangi hastanedekine" girebilcegin konusunda. Bu faktorler daha ilkokulda oynamaya basladigin basketbol takimindan tut gecen yaz yurtdisinda yaptigin tip stajina, usmle sinavlarindan kac aldigindan tut seni refere eden hocalarin amerikadaki taninmisliklarina vs gibi bir cok dalda sayilabilir, bunlarin HEPSI SITEDE DETAYLICA YAZIYOR.

Match'ler (ve ozellikle Pediatri Matchleri) konusunda elinde oran olarak faydalanabilcegin tek kaynak iste bu istatistikler, bunlari anlamiyorsan tek sebebi terimleri bilmediginden, usmle sinavlari ve sonrasinda yapilmasi gerekenlerden bi haber olmandandir. Siteyi oku, gerisi sana kalmis, cok rahat pediatriye yerlesirsin Amerikada ama unutma amerikada senede 1 defa asistan aliniyor yani simdi calismaya baslarsan en iyi ihtimalle 2008 yazi, buyuk olasilikla da 2009 yazinda basliyabilcek olacagini unutma. Amerikan sistemi ne kadar "bence" bizim icin kolay olsa da en buyuk zorlugu cok uzun bir yol olmasi.

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
ibolly türk
Acemi
*

« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2007, 04:27:22 ÖS »

Teşekkür ederim abi yaaa...Uzun olması benim için sorun değil zaten çünkü daha 3. sınıfım. 4 de step1, 5 de step2 düsünüyorum...yani inşallah evdeki hesap çarşıya uyar. Smiley Smiley
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2007, 06:40:40 ÖS »

Teşekkür ederim abi yaaa...Uzun olması benim için sorun değil zaten çünkü daha 3. sınıfım. 4 de step1, 5 de step2 düsünüyorum...yani inşallah evdeki hesap çarşıya uyar. Smiley Smiley
Bu arada, step 1 ve 2 ileride çok büyük bir ihtimalle birleşecek.
http://forums.studentdoctor.net/showthread.php?t=468921
http://usmle.org/General_Information/review.html
drdr
Genel Gözlemci

« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2007, 12:27:08 ÖÖ »

Paylasim iicn tesekkuler:) Peki bu nasil birgelisme olaak acaba iyi ya da kotu yonde yeni girecek arkadaslari etkileyecek midr?

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: