Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6776 Mesaj 599 Konu- Gönderen: 1160 Üye - Son üye: slnn
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2008 "match" basvurusu hakkında  (Okunma Sayısı 1425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akcardio
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Şubat 19, 2007, 11:14:56 ÖS »

Merhaba:
Arkadaslar  bu  soruyu daha  öncedende  sordum  fakat  tam olarak emin olamadıgım  icin tekrar  sormak  istiyorum.
1-2008  match'ine  başvurabilmem icin STEP  2  CS e  en  son  ne  zaman  girmiş  olmam  gerekir?Süreyi  sonuna  kadar  kullanmayı  dusunuyorum.Cünkü  STEP 2 CK a  2  ay  yetmeyecek  gibi.O na  göre randevu  alaacağım. (eylül ün  ilk  haftası  cok mu gec olur?)
2- Chicago  da girmeyi  planlıyorum.Sınav  icin  uygun bir  yer mi  sizce?(Phladelphia? Atlanta?    biraz  kararsızım) 
Nem
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2007, 07:50:28 ÖS »

Selam akcardio
Son girme tarihi hakkinda bir fikrim yok. Ancak ben Houston'da girdim. Cok memnun kaldim. Test merkezi gorevlileri ve hastalar bize karsi iyiydi. Bir de Texas'da herkes tane tane konusuyor. Dezavantajlar: araba kiralaman sart, sinavdan sonra gezip gormek isteyecegin hicbir yer yok.
lavinya
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2007, 02:51:29 ÖS »

CS e son girme tarihi 31 aralik...
cunku sonucunuzun match oncesi belli olmus olmasi gerekiyor.
chicago veya diger test merkezleri cok fark etmiyor cunku actorlerde bu test merkezlerinde rotasyon yapiyor.ayni sekilde yetistiriliyorlar.nerde girmek istiyorsaniz orda girin.ulasim kalacak yer vs.acisindan...birde tarih bulabilme tabiki Smiley
akcardio
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2007, 11:12:38 ÖS »

Yardımlariniz  icin  tesekkurler.
'''chicago veya diger test merkezleri cok fark etmiyor cunku actorlerde bu test merkezlerinde rotasyon yapiyor.ayni sekilde yetistiriliyorlar.nerde girmek istiyorsaniz orda girin.'''
Artık  rahat  olabilirim   Cool Cool
avril
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 11:22:53 ÖÖ »

sana tavsiyem bence cok rahat olma, sinavi aralik ayina birakma. Bu yilki rekabet cok fazla olacak. UK'den gelen yabanci doktorlarin yogun olacagi bir match olacak.  Bunlarla rekabet edebilmen icin iyi donanimli olman lazim. CS de calisacak pek birsey de yok. Step 2 CK ye iyi calis. ABD'de klinik tecrube edin.

akcardio
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2007, 04:21:15 ÖS »

Avril  sinava 15 agustos ta  girecegim.Ekimin  ilk veya  ikinci  haftasi  sonuclar  belli olucak.2008  e  basvuracagım.Hayırlisi  bakalim

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: