|
hope
Ziyaretçi
|
 |
« : Eylül 01, 2006, 04:48:32 ÖS » |
|
ERAS 2007 basvuru sezonu acilmistir, hepimize hayırlı ugurlu olsun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hope
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2006, 04:26:54 ÖS » |
|
2007 matche basvuran arkadaslar; benim gibi sizin de usmle transkriptinizin erasta upload edilmesi gecikti mi? ecfmg teknik bir sorun yasiyormus ve usmle transkriptleri erasa gonderilemiyormus buara. tabi bu durumdan sadece bazi img ler zarar goruyor. yabanci forumlarda yazanlara gore gorusme teklifleri gonderilmeye coktan baslamis ve bizim dokumanlar basvurdugumuz hastaneler tarafindan eksik (incomplete)olarak algilaniyormus. program direktorlerinin eksik basvuralara tekrar bakmamasi soz konusuymus. bu durumda olan sadece ben miyim aranizda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reha
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2006, 12:18:08 ÖS » |
|
ilk rejectioni aldik, U. texas southwestern dahiliye. hayirli ossun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 14, 2006, 12:42:08 ÖS » |
|
sıkma canını, daha iyi bir yer olur inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hope
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 14, 2006, 01:14:35 ÖS » |
|
texas img friendly olmayan bir eyalet deniliyor. senin skorlarin, vize durumun ve amerika tecrubene ragmen gorusmeye cagirmiyorlarsa hicbir yabanciyi cagirmayacaklardir. bence sen iyi bir radyoloji programina match olacaksin sonunda hic merak etme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reha
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2006, 02:10:33 ÖS » |
|
sagolun tesekkur ederim. bu program en iyiler arasinda ama img aliyor her sene uc bes kisi. bende sasirdim acikcasi, teklif bekledigim programlardan biriydi. neyse, Harrison'in editorlerinden birinden e-mail almak, cevap rejection olsa bile bisey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeliz
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2006, 03:25:43 ÖS » |
|
ben henuz basvurulara baslamadim evet uploadlar gecikiyormus sanirim.daha yeni LOR lari tamamladim.vaiwe edince baya uzun suruyor.henuz PS gondermedim CAF submit etmedim... yani biraz gerinizdeyim Reha sikma canini o program kaybetmistir seni cagirmamakla  umarim hepimiz biryerlere yerlesiriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reha
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2006, 05:13:17 ÖS » |
|
yeliz taktik hatasi yapma. PS ve CAF'i bitir sonra basvur. LOR'lar arkadan gelsin. Eylul'un 15'ini gecirme, sonra dezavantaja dusersin baya. Sen basvurunu yap, designate et, incomplete bile olsa program direktorleri onu orda goruyor ve surekli bilgilerini update ediyor. kontenjanlari dolar, seni ek listeye alirlar yoksa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehlic
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2006, 05:17:47 ÖS » |
|
can sağlığı olsun reha be!! hayırlısı neyse hakkında o olur inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 14, 2006, 06:53:40 ÖS » |
|
reha, hocam, canını sıkma, texas hem mersini bile aratir sicaklari... 3sene asistanliktan sonra pascal nouma gibi geri donersin memlekete de kimse seni tanimaz.. sonra cocuklar "abi sen cok cukolata yedinde mi boyle oldun? hah?" der de cocuklara maskara olursun saka bir yana arkadaslar gercekten sizin adiniza heycanlaniorum burda, 12 dev adam izler gibiyiim.. hadi bakaliim.. haberlerinizi bekliorum 
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|
hope
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 14, 2006, 08:45:52 ÖS » |
|
reha simdi sen bir tane rejectioni yazdın ben dahil hepimiz basladık sanki cok onemli bir sınavdan kalmissin gibi moral takviyesine. acıkcası ben basvurdugum 71 dahiliye programının 65 inden falan rejection alırım diye dusunuyorum. yani bu işler boyle degil mi? sen bu forumdaki en guclu adaysin, sana interviewlerin gelmesi an meselesi bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reha
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 14, 2006, 11:13:49 ÖS » |
|
dogru ben oylesine, geyik olsun diye yazmistim ama guzelim topragimizin insani iste hassas oldugumuzdan hemen destek mesajlari basladi sagolsunlar. bu is boyle en iyi amerikali adayda red aliyor, her programin kendine gore abuk subuk belirleme kriterleri var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reha
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 14, 2006, 11:18:34 ÖS » |
|
allaaaaah, tam bu mesaji atmistimki simdi eras'taki posta kutuma baktim, ilk interview teklifi gelmis. Gerci cok sevinilecek bi yerden dil ama yinede moral oluyo. Preliminary surgery, Nassau University/NY. Radyolojinin ilk yili icin internlukleri ben cerrahi sectim kolay olsun girmek kasmiym diye. biraz daha uzun ve yorucu olucak (100 saat/hafta) gerci ama girisimselci olursam ki niyet o, ise yarar o zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeliz
|