Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6818 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1173 Üye - Son üye: stenoz
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ERAS 2007  (Okunma Sayısı 5680 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reha
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #45 : Kasım 02, 2006, 05:19:07 ÖÖ »

vallahi, benim su ana kadarki 2 radyoloji interview teklifim haricinde hicbir seyim yok. Bende son derece panik haldeyim ama beni en cok rahatlatan herkesin kasimin ilk iki haftasini beklemek gerektigi konusundaki yorumlari. bekleyip, gorecegiz.
bu saatten sonra rota degistirip, turkiye'ye donup, tekrar tusa girmek cok zor olur benim icin.
yeliz
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : Kasım 02, 2006, 08:24:29 ÖÖ »

Bendede tik yok 2 haftadir.1 kasim da gecti ama redler geliyor bana sadece.Bakalim bekleyecegiz....
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : Kasım 25, 2006, 08:56:22 ÖÖ »

Arkadaslar, panige kapilmayin, aralik ortasina kadar basvurulariniza devam edebilirsiniz, lutfen daha once beni dinlemeyenlere soyluyorum, gozde olmayan yerlere basvurun, sisteme girmek ve burda asistan olmak her zaman Turkiye'ye donup seneye tekrar denemekten daha iyidir, eger nihai hedefiniz illa ki girmekse. Burda ikinci sene basvurulari cok daha rahat olur, burda 1 seneyi nerde gecirirseniz gecirin, mutlaka ikinci sene icin en kral yerlere aday haline gelirsiniz. Lutfen basvurulariniza devam edin, ve bu defa kimsenin adini bilmedigi yerlere basvurmaya baslayin, bu saatten sonraki basvurular icin bence oralardan davet alma sansiniz cok yuksek. Su anda basvuru bekleyen programlar mutlaka vardir. Bakin hepinize soyledim Cleveland sehrinde ve cevresinde bircok program var, buralara basvurun , davet alirsaniz gelirsiniz bizde kalirsinz, yardimci oluruz dedim, eminim ki bunlarin hicbirine basvurmadiniz. Bakin buraya kadar gelmisken eve donmek yerine cevredeki hastanelerden birine girseniz 1 sene gecirseniz tekrar ilk sene olarak da basvurabilirsiniz ikinci sene olarak da basvurabilrisiniz artik sizi kimse tutamaz. Bunu anlatamiyorum. Bakin ben gecen sene Yale'e basvurdum gorusme alamadim bu sene basvurdum gorusmeye cagirdilar. Lutfen inadinizdan vazgecin ve basvurun beni dinleyin. Hala gec degil. Bakin asagida sizler icin acik bir teklif yapiyorum. Sizler icin bir suru program sectim Ohio bolgesinde. Bunlarin Cleveland sehir merkezine yakin olanlarini ayikladim, bizim eve yakin olanlar. Buraya gelirsiniz, bizde kalirsiniz, gider gelirsiniz, sansiniz cok yuksek. Hepiniz Case Western'e CCF ye basvurdunuz, kaciniz CCF ile affiliye olan Fairview hastanesine basvurdu? Kaciniz Metro Health hastanesine basvurdu?  Kaciniz Huron Hospital'a basvurdu? Bakin bugun 24 Kasim. Su anda burda anestezi ve aile hekimligi dahil bir suru program var, bunlara basvurmaya baslayin en az 5 gorusme daha alip yerinizi garantileyebilirsiniz. Bence denemeye deger. Zamaninda basvursaydiniz Arif gibi 30 gorusme alip 3 prematch offer'i kenarda bekletiyor olacaktiniz. Buraya kadar gelmisken hicbir secenek herhangi bir yere yerlesmekten daha iyi olamaz derim ben. Ben sizin yerinizde olsam Toledo, Akron ve Cincinnati programlarina da basvururdum, bizim eve cok uzak ama buralardan gorusme alma sansiniz cok yuksek bence. New York'taki butun programlara basvurun, New York yabancilar icin cok uygun, mutlaka aneztezilere basvurun, new yorktaki butun psikiyatri ve dahiliyelere basvurun, mutlaka gorusmelerinizi hepiniz 10 artiracaksiniz. Ve bir yere girmeyi garantilyeceksiniz, sonrasi cok daha kolay, yeter ki burda bir yere yerlesin, degistirmek cok kolay olacak.
Sevgilerimle,

Cleveland ve cevresinde bizim eve yakin olan yerleri kalin puntoyla isaretliyorum.

FREIDA Online search results

GME program search results

--------------------------------------------------------------------------------

68 programs matched your search criteria.
If this is too many, narrow your search by using Optional Criteria: click on Modify Search at the bottom of the page. To view all available program information, click on the name of the program.

AMA student and resident members can save selected program information to a folder for later access, and can print program mailing labels on your own computer's printer at no cost. To do so, just add desired programs to your folder by checking the box next to the program's name and click Add to folder at the bottom of the page. Once you have logged in as an AMA member, click View Folder to see the programs you have added. Before exiting the View Folder page, click the Save Folder button at the bottom of the page. Doing this will allow you to view your folder contents at a later date.

If you are not an AMA Member, the program information in your search results folder will be available for viewing only during the current session. To add programs to a temporary folder for your review, place a checkmark in the box next to the program you want to add to the folder and click Add to folder at the bottom of the page. To view the contents of your temporary folder, click View Folder.

Anesthesiology

Ohio

University Hospital/University of Cincinnati College of Medicine Program
Cincinnati, Ohio 040-38-21-118 
 Case Western Reserve University (MetroHealth) Program
Cleveland, Ohio 040-38-21-174 
 Case Western Reserve University/University Hospitals of Cleveland Program
Cleveland, Ohio 040-38-21-119 
 Cleveland Clinic Foundation Program
Cleveland, Ohio 040-38-22-120 

Ohio State University Hospital Program
Columbus, Ohio 040-38-11-123 
 Medical University of Ohio Program
Toledo, Ohio 040-38-21-125 

Family Medicine

Ohio

Akron General Medical Center/NEOUCOM Program
Akron, Ohio 120-38-31-232 
 Summa Health System/NEOUCOM Program
Akron, Ohio 120-38-21-231 
 Barberton Citizens Hospital/NEOUCOM Program
Barberton, Ohio 120-38-21-437 
 Aultman Hospital/NEOUCOM Program
Canton, Ohio 120-38-11-234 
 Christ Hospital/University of Cincinnati College of Medicine Program
Cincinnati, Ohio 120-38-21-235 
 TriHealth (Bethesda Hospital) Program
Cincinnati, Ohio 120-38-21-474 
Cleveland, Ohio 120-38-11-237 
Cleveland, Ohio 120-38-11-236 
 Fairview Hospital Program
Cleveland, Ohio 120-38-11-238 

Grant Medical Center (OhioHealth) Program
Columbus, Ohio 120-38-31-239 
 Mount Carmel Program
Columbus, Ohio 120-38-32-240 
Columbus, Ohio 120-38-21-241 
 Ohio State University Hospital Urban Program
Columbus, Ohio 120-38-12-673 
 Riverside Methodist Hospitals (OhioHealth) Program
Columbus, Ohio 120-38-21-242 
 Miami Valley Hospital Program
Dayton, Ohio 120-38-31-244 
 Wright State University/Dayton Community Hospitals Program
Dayton, Ohio 120-38-31-243 
 Flower Hospital Program
Sylvania, Ohio 120-38-11-246 
Toledo, Ohio 120-38-31-247 
 Mercy Health Partners/St Vincent Mercy Medical Center Program
Toledo, Ohio 120-38-31-249 
 Toledo Hospital Program
Toledo, Ohio 120-38-21-250 
 Ohio State University Hospital Rural Program
West Liberty, Ohio 120-38-21-640 
 Clinton Memorial Hospital/University of Cincinnati College of Medicine Program
Wilmington, Ohio 120-38-21-626 
 St Elizabeth Health Center/NEOUCOM Program
Youngstown, Ohio 120-38-11-251 
 Western Reserve Care System/NEOUCOM Program
Youngstown, Ohio 120-38-11-359 

Internal Medicine

Ohio

Akron, Ohio 140-38-11-328 
Akron, Ohio 140-38-11-327 
 Canton Medical Education Foundation/NEOUCOM Program
Canton, Ohio 140-38-21-330 
 Christ Hospital Program
Cincinnati, Ohio 140-38-11-331 
 Jewish Hospital of Cincinnati Program
Cincinnati, Ohio 140-38-11-333 
 TriHealth (Good Samaritan Hospital) Program
Cincinnati, Ohio 140-38-31-332 
Cincinnati, Ohio 140-38-21-334 
Cleveland, Ohio 140-38-11-336 
 Case Western Reserve University (St Vincent Charity/St Luke's) Program
Cleveland, Ohio 140-38-11-338 
Cleveland, Ohio 140-38-21-335 
Cleveland, Ohio 140-38-12-339 
 Fairview Hospital Program
Cleveland, Ohio 140-38-21-340 
 Huron Hospital Program
Cleveland, Ohio 140-38-21-476 

Mount Carmel Program
Columbus, Ohio 140-38-12-341 
Columbus, Ohio 140-38-11-342 
Columbus, Ohio 140-38-12-343 
 Wright State University Program
Dayton, Ohio 140-38-21-345 
 Kettering Medical Center Program
Kettering, Ohio 140-38-21-347 
Toledo, Ohio 140-38-21-348 
Toledo, Ohio 140-38-12-533 
 St Elizabeth Health Center/NEOUCOM Program
Youngstown, Ohio 140-38-11-349 
 Western Reserve Care System/NEOUCOM Program
Youngstown, Ohio 140-38-31-350 

Psychiatry

Ohio

Northeastern Ohio Universities College of Medicine Program
Akron, Ohio 400-38-21-180 
Cincinnati, Ohio 400-38-21-173 
Cleveland, Ohio 400-38-21-240 
Cleveland, Ohio 400-38-21-174 
Cleveland, Ohio 400-38-22-175 
Columbus, Ohio 400-38-21-281 
 Wright State University Program
Dayton, Ohio 400-38-21-178 
Toledo, Ohio 400-38-21-181 

Transitional Year

Ohio

Akron, Ohio 999-38-00-088 
Akron, Ohio 999-38-00-087 
 Aultman Hospital/NEOUCOM Program
Canton, Ohio 999-38-00-191 
 Mount Carmel Program
Columbus, Ohio 999-38-00-093 
Columbus, Ohio 999-38-00-095 
 Kettering Medical Center Program
Kettering, Ohio 999-38-00-096 
Toledo, Ohio 999-38-00-165 
 St Elizabeth Health Center Program
Youngstown, Ohio 999-38-00-250 

Saint
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Kasım 30, 2006, 03:12:49 ÖS »

Arkadaslar Merhaba,
Yani ben bu forumdan tek beklentim moraldi ve bu ne guzel bi yazidir bu ne profesyonel bi usluptur.Turkiyeden bu islere girismis birisi olarak bu yaziyi yazan arkadasa cok tesekkur ediyorum.Ve diger arkadaslara sesleniyorum asla umudunuzu kirmayin ve kimseninkini de kirmayin belki de tek sahip oldugu sey odur.Saygilar
ahmetcan
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : Ocak 08, 2007, 10:47:19 ÖS »

Herkese slmlar..Ben ahmetcan..ulas abi belki beni kirtok forumdan hatirlar biraz yazismistik kendisiyle..Cleveland Clinic sonucunu duyduguma hic sasirmadim-tavirlariyla radyoculuk kariyeriyle uslubuyla amerika macerasina bakis acisiyla fark yaratirdi ulas abimiz..cok yakismis cok guzel olmus..ben kirtok kapandiginda en cok da nereye match oldugunu merak etmistim ulas abimizin..harika bi yer olmus.cok guzel olmus-yani cuk oturmus derler ya oyle bisey:-)..kendim girmis kadar sevindim nerdeyse :)Az ogutlerini dinlemedik ulas abimizin:)insallah bize de ilerde nasip olur
Ben simdi kirtoktayken daha 1. siniftim-2 olduk bu sene..bu siteden haberim yeni oldu.scarm sayesinde..ona da tesekkurler buradan-capa da toplanti yapiyorlarmis 3 ler-gerci ben 2 yim ama gene de bi goz atmak isterim neler yapiyolar
Onun haricinde bu site yeni mi kuruldu bilmiyorum ama harika olmus gercekten..cok guzel isler yapacagina eminim herkesin.
Ulas abimize bir sorum olacak-diger abiler vardi mesela nargileci abimiz vardi bi tane kirtoktan..o da girecek miydi sonuc ne oldu haber aliyormusunuz guzel sonuc alan arkadaslar var mi onu merak ettim

Tekrar herkese merhaba
Hakan
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #50 : Ocak 08, 2007, 11:49:37 ÖS »

ahmetcan site kurulalı nerdeyse 1 yılını dolduracak.. Waterpiper dan bahsediyorsun sanırım. Oda foruma arada giriyordu ama ne oldu bilmiyorum. Bende en az senin kadar merak içindeyim.
hassah54
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : Ocak 09, 2007, 09:12:08 ÖS »

Slm herkese teknik nedenlerden dolayı bir süredir giremiyodum şimdi yeni yeni okuyorum.Ulas kardeşimiz doğru söylüyo arkadaşlar.Umudunuzu yitirmeyin ve enazından yerleşmeye bakın .Bi tanıdığım USA da dahiliye aldı 3 yıl cok iyi olmayan bir yerdi ve onun peşinden Chicago da iyi bir hastanede 3yıl daha okudu göğüs hastalıkalrında uzmanlaştı.Türkiyeye döndüğünde American Hospital da klinik şefliği yaptı.Bir soruda ben sormak istiyorum.Şİmdi 4.sınıftayım yaz için amerikada observer olarak staj başvuruları yapcam.Cerrahi bi bölüm yada dahiliye yapmak mantıklı geliyo bana ilerisini düşünerekten.Sizce nerelere başvurmalıyım yada bu konudaki fikirlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim. (Kusura bakmayın hızlı yazdım biraz cümleler hoş olmadı ama idare edin bu seferlik...)

Stj Dr Hasan Hüseyin Şahin
Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #52 : Ocak 10, 2007, 07:30:50 ÖÖ »

ahmetcan,

Oncelikle hosgeldin. Guzel sozlerin icin tesekkurler, darisi butun hedefleyenlerin basina. Erol Nargileci arkadasimla ben de iletisimi kaybettim. Kendisine yazdim ama cevap gelmedi. Uzun suredir haber alamiyorum. Forumda da uyeligi bulunuyor ve cok uzun suredir girmemis.  Ben de senin gibi merak icerisindeyim. Bir haber alan olursa bize de haber verirse sevinirim, kendisi su siralar basvurulari ile ugrasiyor olabilir, cok kaliteli bir arkadasimizdi, umarim en kisa zamanda kendisinden haber aliriz.

Hassah54,

Staj konusunda girisimlerde bulundugunda bana yazarsan, sana elimden gelen yardimi yaparim. Bulundugum hastanede de boyle bir "clerkship" imkani mevcut, ayrica bulundugum sehirde Case Western Reserve University var ki cok bilinen bir yer, orda da bu tip imkanlar mevcut. Orada da elimden gelen bir yardim olursa yaparim, benim calistigim hastaneye 500 metre yakinlikta kampusleri yan yana. Dedigim gibi girisim yapmaya karar verdiginde bana eposta atarsan haberlesiriz.

hassah54
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #53 : Ocak 10, 2007, 08:54:03 ÖS »

Çok teşekkür ederim Ulas.Sana en kısa zamanda mail yoluyla ulaşırım.Şu an kendime bu yazışmalar için kullanabileceğim bir CV hazırlıyorum.Benim için şu an hangi hastane olduğu pek önemli olmayacak  iyi de olsa kötü de olsa yapmak istiyorum.Bu arada sen hangi hastanedesin?Sizde ulaşabileceğim ve beni kabul edebilecek bir hoca var mı?Bu konuda bana yardımcı olabilirsen gerçekten çok sevinirim.1-2 haftadır üniversite hocalarımla sürekli görüşüyorum referans almaya çalışıyorum.Bizim hocaların gerçekten çok sağlam bağlantıları var yani herşey bir mektuba bakıyor fakat onu almak da o kadar kolay değil.

Stj Dr Hasan Hüseyin Şahin
Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
drpink
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #54 : Ocak 13, 2007, 02:59:45 ÖÖ »

merhaba. forumda pek aktif olamıyorum usmle konusunda acemiliğimden dolayı ama her köşe bucağını okuyorum;) emeği geçen herkese teşekkürler
 birşey sormak istiyorum: bu başlığın altında hope, yeliz abla ve reha abi match sonuçları hakkında yazıyorlardı, ama hiç ses seda çıkmamış aylardır acaba nerelere görüşme teklifi aldılar ve nasıl geçti bilgisi olan var mı? ya da kısacası neredesiniz haberlerinizi bekliyoruz Smiley
akcardio
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #55 : Şubat 18, 2007, 10:41:46 ÖS »

Merhaba:
Arkadaslar  bu  soruyu daha  öncedende  sordum  fakat  tam olarak emin olamadıgım  icin tekrar  sormak  istiyorum.
1-2008  match'ine  başvurabilmem icin STEP  2  CS e  en  son  ne  zaman  girmiş  olmam  gerekir?Süreyi  sonuna  kadar  kullanmayı  dusunuyorum.Cünkü  STEP 2 CK a  2  ay  yetmeyecek  gibi.O na  göre randevu  alaacağım. (eylül ün  ilk  haftası  cok mu gec olur?)
2- Chicago  da girmeyi  planlıyorum.Sınav  icin  uygun bir  yer mi  sizce?(Phladelphia? Atlanta?    biraz  kararsızım)
hope
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #56 : Şubat 19, 2007, 11:39:14 ÖS »

sansini yuksek tutmak istiyorsan 14 temmuzdan önce butun sınavları bitir (step 3 haric) cunku bu iş giderek zorlasıyor ve 1 eylulde basvurmus olmak gorusme sayısını epey arttırıyor
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #57 : Şubat 20, 2007, 01:13:08 ÖÖ »

Merhaba:
Arkadaslar  bu  soruyu daha  öncedende  sordum  fakat  tam olarak emin olamadıgım  icin tekrar  sormak  istiyorum.
1-2008  match'ine  başvurabilmem icin STEP  2  CS e  en  son  ne  zaman  girmiş  olmam  gerekir?Süreyi  sonuna  kadar  kullanmayı  dusunuyorum.Cünkü  STEP 2 CK a  2  ay  yetmeyecek  gibi.O na  göre randevu  alaacağım. (eylül ün  ilk  haftası  cok mu gec olur?)

STEP 2 CS SINAVINA HIC GIRMEDEN DE BASVURABILIRSIN. BU BIR SART DEGIL. ONEMLI OLAN SINAVI MARTTAN "MATCH" TARIHINDAN ONCE ALMAN. BU SINAVI ALARAK BASVURMAN GORUSME ALMA SANSINI BIRAZ ARTIRIR AMA SANDIGIN KADAR AARTIRMAYABILIR. KENDI BILDIGIMDEN ORNEK VERIYORUM, BIZIM BOLUME CAGRILAN ADAYLAR ARASINDA BENIM GORUSTUKLERIMIN BIRCOGUNUN STEP 2 CS SINAV HENUZ YOKTU. BU COK FAZLA KAFAYA TAKILAN BIRSEY DEGIL. TABII YABANCI BIR ADAY OLDUGUNU DUSUNURSEK BUTUN ISLERINI BITIRMIS OLMAN HALIYLE DIKKATE DEGER BIR FAKTOR. YINE DE ERKEN GIRIP KALMA RISKINDENSE GECIKTIRMENDE BENCE SAKINCA YOK. ERKEN BASVURMANIN COK FAZLA AVANTAJI OLDUGUNU ESKIDEN BEN DE DUSUNURDUM AMA BURDA GORDUKLERIMDEN SONRA BU FIKRIM DEGISTI. COK FAZLA ERKEN BASVURMANIN PEK BIR AVANTAJI OLDUGUNU DUSUNUMUYORUM. PROGRAM SEFLERI GORUSME TEKLIFLERINI YAPMADAN ONCE MAKUL SURE BEKLIYORLAR. COK VAZGECILMEZ BIR ADAMSAN ILLA KI CAGIRACAKTIR. CUNKU HER ZAMAN MUTLAKA GORUSME ICIN ESNEKLIK PAYI BIRAKIYORLAR. ILK ANDA DA KIMSEYI CAGIRMAZLAR. MAKUL SURELER BEKLENIR. O NEDENLE BENCE HATTA ILK ANDA BASVURMAK DEZAVANTAJ BILE OLABILIR. CUNKU O SENENIN KAYMAGINI BILMEYEN PATRON SENENIN GENEL DURUMUNU KOKLAMAK ICIN BEKLERKEN BELKI DE ILK BASVURANI GOZDEN DAHA COK KACIRMA SANSI VAR. HALBUKI ILK BASVURANI HEMEN CAGIRMA SANSI PEK YOK EGER COK COK VAZGECILMEZ COK ETKKILYECICI BIR BASVURU YAPMADIYSA. KALDI KI COK ETKILYECI BIR BASVURU YAPMIS ISEN ZATEN HER DURUMDA SENI CAGIRIR VE SANA BIR YER BULUR.

SONUC:  EYLUL ILK HAFTA COK SINIRDA BIR TARIH AAM YINE DE COK GEC SAYILMAZ. BU TARIHTE ALDIGIN SINAVIN SONUCU 1,5 AY SONRA GELECEK VE SEN GORUSMELERINI YAPARKEN SONUCUN ELINDE OLUR. YANI GORUSMELERIN SIRASINDA SINAV SONUCUNU BILEREK GORUSECEKLER , ANCAK BASVURULARINI YAPARKEN ECFMG OLMADIGINA GORE BU GORUSME SANSINI BIRAZ AZALTABILIR. SENIN ICIN BU TARIHTEKI ESAS SORUN SU. EGER BU SINAVDAN KALMIS ISEN BIR CUVAL INCIR BERBAT OLUR, SEN COKTAN GORUSMELERINI YAPIYOR OLDUGUNDA YA DA YAPACAK OLDUGUNDA BU SINAVDAN KALDIGINI OGRENIRSEN BU HEM SEINLE GORUSEN PROGRAMLAR ICIN BIR PROBLEM YATARABILIR HEM DE SEIN ICIN. SAYET BU SINAVI MARTTAN ONCE TEKRAR ALIP BU DEFA KESIN GECMEN GEREKIR. BUTUN BU RISKLERI ALIYORSAN COK GEC DEGIL, DAHA DOGRUSU GECECEGINE INANIYORSAN GEC DEGIL. BEN AGUSTOS ORTASINDA GIRMISTIM YANI SENDEN BIR IKI HAFTA ONCE VE HERSEY YOLUNDA GITTIGI ICIN HICBIR SORUN CIKMADI. SENIN DE OYLE OLUR UMARIM.

2- Chicago  da girmeyi  planlıyorum.Sınav  icin  uygun bir  yer mi  sizce?(Phladelphia? Atlanta?    biraz  kararsızım)

BEN ATLANTADA IKI DEFA GIRDIM BU SINAVA, KASRILASTIRMA YAPAMAYCAGIM. SINAV TECRUBELERI ILE ILGILI BOLUME BIR GOZAT LUTFEN. FORUMDAKI BILGILERI BIRAZ DAHA EFFEKTIF KULLANALIM. IHTIYACIN OLAN COK SEY VAR ZATEN SINAV MERKEZLERI ILE ILGILI, STEP 2 CS KISMINA BAK LUTFEN.

kOLAY GELSIN, IYI SANSLARR !!!!

ARALARA BUYUK HARF VE KIRMIZI ILE YAZDIM...

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: