Laf bize gelmis , cevaplamak da bize dusuyor haliyle
Sevgili Dostum oncelikle bir suredir neden sesim cikmadi ona yanit vereyim, Haziran Ayi boyunca (mayis sonu - haziran ortasi) Turkiye'deydim. Benim icin ne kadar harika bir tatil oldu sizlere tarif edemem. Birincisi sevgili esim Gamze ile dugunumuzu yaptik. Hayatimin en onemli mutlu anlarindan biriydi (meraklisina not : biz zaten evlenmistik gecen sene ama dugunumuzu yapacak vaktimiz olmamisti)
Ikincisi o kadar cok seyi ozledigimi fark ettim ki, ilk defa yurdumdan bu kadar uzakta kaldiktan sonra geri dondum ve kahvaltiya bile lahmacun soyleyecekhale gelmisim onu anladim.
Diger soruna yanit vereyim, ERAS 2008 icin telaslanmana gerek yok, ama belgeleri yollamak icin sinavi da beklemene gerek yok, yollarsin tabii , aa bence acele etmene de gerek yok, sinavi gectikten sonra zaten o sistemde otomatik guncelle secenegini secersen otomatik olarak guncellenir, ya da o secenegi secmesen bile tek bir fare dokunusuyla guncelleyebilecegin bir secenek olacak, uzun lafin kisasi tum belgelerini "vakitlice" yolla, cok acele etmene gerek yok, ERAS a ulastiktan itibren 10 gun icinde taranip sisteme girer.
Neler yollaniyor konusuna gelince, hatirldigim kadariyla, transript, tavsiye, mektuplari (Letter of recommendation), amac mektubu (personal statement), fotograf (vesikalik)
Diploma var mi emin degilim yalniz, onu bilgisi taze bir arkadas dogrularsa sevinirim.