Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6068 Mesaj 558 Konu- Gönderen: 1048 Üye - Son üye: stilev
Sayfa: 1 ... 15 16 [17]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NRMP (match) - 2008  (Okunma Sayısı 22950 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neuro
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #240 : Nisan 07, 2008, 08:13:13 ÖÖ »

Tebrikler Gulden ve Tutu!
Aslinda macera yeni mi basliyor desek Guldencim, ne dersin? Wink
Bir yol biterken digeri basliyor, degil mi? Hayat boyle iste...
Hepimizin yolu acik olsun Smiley!!
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #241 : Nisan 07, 2008, 10:52:01 ÖÖ »

Tekrar tebrik ederim Gülden Smiley
dodo
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #242 : Nisan 07, 2008, 12:18:22 ÖS »

Gülden çok tebrikler, 2006 jenerasyonunu Bora ile harika temsil ettiniz Smiley (diğer arkadaşların mezuniyet yıllarını bilmiyorum yanlış anlaşılmasın)

Başarılarının devamını diliyorum.
Sağlıcakla
DOdo..

Bizi yanlış  yola sevkeden habisler, biliniz ki çok kere din perdesine bürünmüşlerdir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #243 : Nisan 07, 2008, 04:07:08 ÖS »

Tutu tebrikler! NY'ta gorusmek dilegiyle..

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
muyo
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #244 : Nisan 09, 2008, 05:02:49 ÖS »

Gulden ve tutu tebrikler!

Tutu ; New york grubuna hosgeldin Smiley vize islerini de en kisa zamanda halledebilirsiniz umarim. iki senede bu kadar kisi oluyorsa uzun bir surecten sonra kimbilir neler olur Smiley

Gulden: Bizim de knvc ile icinde bulundugumuz “ nj-ny arasinda kalmislar grubu”na hosgeldin : ) new brunswick’te cok tatli arkadaslarimiz var phd yapan, geldigin zaman hepberaber bir bulusuruz, sana yardimci olurlar her konuda..
Tutu
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #245 : Nisan 11, 2008, 12:04:59 ÖS »

Arkadaslar New York&New Jersey hatta Connecticut grubuyla baglantılarımızı koparmadan gelecekteki arkadaslarımıza tabiki yardımlarımız olacaktır. Gulden ve Gulden gibi tum match olmuş arkadaşları cok tebrik ediyorum.

Arkadaslar ben 2001 mezunuyum. Benim gibi eski mezunlara da Amerika da sans var. Daha once Ulas ın da soylemıs oldugu gibi mezuniyet yılı degil de mezuniyetten bu yana yaptıklarınız daha onemli. Tabiki basvurularda filtreden gecmek icin iyi notlar, mezuniyet yılı, vize durumu gibi farklı kriterler kullanılıyor. Ancak bu filtreden arta kalanların personal statementlarına ve hatta resimlerine bakılarak bu kişiler ınterview lara cagırılıyor. Interview a cagrıldıktan sonra ise bu kriterlerin hic birinin bir onemi yok. Tamamıyla sizin mulakat esnasındaki performansınız ile pozisyon size veriliyor. Kesinlikle kendiniz gibi olmak cok onemli. Sorulan her soruya onlar sizi işe aldıktan sonra da arkasında duracagınız sekılde cevaplar vermelisiniz. Ben Amerika da bir cok Hintli arkadasımın kendi arkadaslarına interview lar, research pozisyonları hatta hatta postmatch te direk olarak asistanlık pozisyonu ayarladıgını gordum. Tabiki sırf aynı milletten oldugumuz icin basarısız birini bile tavsiye etmek olmaz ama bizim de birbirimizin  yollarını acmamız gerekiyor. Zaman icerisinde bizlerden de Program direktorlugu yapanlarımız olacak. Bolum baskanlıgı yapanlarımız olacak. Hep birbirimizi kollamalı, hem iyi egitim alarak gelecegin Turkiyesine hem de dokundugumuz bütün hastalara faydalı doktorlar olmalıyız. Ben butun candan bu işe gonul verenlere elimden geldigınce yardıma hazırım.

Herkese bol şans diliyorum.
GULDEN
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #246 : Nisan 24, 2008, 03:42:55 ÖS »

Merhaba Dodo Cheesy

Internken USMLE sinavlari hakkinda hic bilgim yoktu biliyorsun. Sonra ani bir kararla rotayi bu yone cevirdim... Iyi ki de oyle yapmisim Wink Match sonucuyla butun stres ve yorgunluklar unutuldu. Simdi geriye kagit isleri kaldi. Vize sureci basladi. Darisi tum emek veren arkadaslarimin basina.

2006 jenerasyonunun en bilincli ve kararli USMLE yolcularindan biri sendin 8)Zorunlu hizmet engelini de astin Dogancim. Insallah seneye ABDde goruscez Smiley

Muyo, sana da iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Haziran ayinin 2. haftasindan sonra NJde olmayi planliyorum,vizeyle ilgili bir sikinti cikmazsa. Sizlerle bulusmak ve 'NY-NJ arasinda kalanlar' grubuna katilmayi cok isterim. Gorusmek dilegiyle Cheesy Cheesy
dodo
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #247 : Nisan 24, 2008, 07:15:43 ÖS »

Sağol Gülden sağol... Smiley  Düşüncelerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin isteği bizim için iyi olacaksa gerçekleşir.

Hepinize sevgilerle
DOdo... Smiley

Bizi yanlış  yola sevkeden habisler, biliniz ki çok kere din perdesine bürünmüşlerdir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
humerus
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #248 : Nisan 28, 2008, 01:48:04 ÖÖ »

Arkadaslar, ben su anda bir universitede 4 yil noroloji ihtisasi yapiyorum. 2008 temmuz PGY-2 (Noroloji ilk yil, preliminary ya da dahiliyenin birinci yilini bitirmis kimseler icin) bir knotenjanimiz acik bulunmakta. Acikligin sebebi asistan sayisinin arttirilmasi. Ilgilenen kimse olursa bana ulasmalarini oneririm.
Sayfa: 1 ... 15 16 [17]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: