Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7158 Mesaj 642 Konu- Gönderen: 1274 Üye - Son üye: cazo
Sayfa: 1 ... 16 17 [18]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NRMP (match) - 2008  (Okunma Sayısı 33139 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
brca2
Acemi
*

« Yanıtla #255 : Temmuz 20, 2008, 01:01:51 ÖS »

tamam çok teşekkür. gerçi demek istediğim başkaydı: kendi my eras account ta document kısmında da LoRs altına kendimiz ekliyoruz ya şunlar şunlar yazacak diye, oradan tıklayınca "print cover sheet" e, orada tarih kısmına yazlımıyor bilgisayardan ne hikmetse. dediğin sayfa yeterli demek. bu arada ben de oya. ben de kendimi ifşa edeyim :)bir de voleybol desem yeterli galiba :)tanıştığımızı düşünerek "siz"i kaldırdım.
bir şey daha sormalıyım: finalize letter deyince herhalde geri dönüş olmuyor. onu hangi aşamada yapmak lazım?
tekrar teşekkür,
brca2
Acemi
*

« Yanıtla #256 : Temmuz 20, 2008, 08:11:20 ÖS »

Acil yardıma ihtiyacım var!! DSF yi basamıyorum Sad sorun nedir anlayamadım.. oasis ten girip herşeyi yazıyorum hata veriyor print deyince Sad
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #257 : Temmuz 20, 2008, 09:41:40 ÖS »

İnternet explorer bu hatayı yapabilir, eğer kırmızılı siyahlı bir sayfa açılıyorsa, Mozilla Firefox'u bilgisayara kurarak sorunu aşabilirsin.
Doğan

link: http://kyoto-mz-dl.sinet.ad.jp/pub/mozilla.org//firefox/releases/3.0.1/win32/tr/Firefox%20Setup%203.0.1.exe

SAyfa şekli ektedir.
drlostris
Acemi
*

« Yanıtla #258 : Ağustos 23, 2008, 07:17:48 ÖS »

Merhaba Arkadaşlar;
Forumunuzu bir süredir takip ediyorum.USMLE sınavına girmeye yeni karar verdim elimden geldiğince her konuyu okumaya çalıştım. cerrahpaşa'da yeni internum. Seneye Eylül'de TUS'a girdikten sonra Amerika'ya gidip bir observership programına katılmak oradan alacağım LOR'lar ile de başvurularımı yapmak istiyorum. Sormak istediğim ben ekim- kasım ayında observer olsam, 2010 matche katılamaz mıyım? 2011'e mi kalır? hangi sınavı ne zaman almamı tavsiye edersiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli çünkü forumu okumaktan ders çalışamıyorum sürekli birşeyleri planlamaya ve birşeyleri kaçırmamaya çalışıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..
stajyer
Ast Üye
**

« Yanıtla #259 : Ağustos 23, 2008, 07:46:55 ÖS »

Hosgeldin drlostris;

2010 match'ine katilabilmen icin Ecfmg tarafindan sertifikalandirilmis olman gerekiyor.Bunun icin de USMLE step 1,step 2 CK ve step 2 CS sinavlarini almis olman ve diplomani Ecfmg'ye ulastirman gerek.2010 match'i icin 2009 eylul ayi basinda basvurular basliyor.Basvurmak icin sertifikanin hazir olmasi sart degil.Ancak bircok kisi mulakata cagirilma sansini arttirmak icin sertifikasini alip oyle basvurmayi uygun goruyor.Hatta sertifika almak icin gerekli olmayan step3'u de alip basvuranlar var.Bu yuzden sana onerim,eger 2010 match'ine katilmak istiyorsan 2009 eylule kadar step1,step2ck ve cs sinavlarini alman.Altyapini bilmiyorum ama intornluk doneminde bu sinavlara hazirlanman ve hepsini eylule kadar halledebilmen icin epey caba sarfetmen gerekecek.Cok zorlanabilirsin.

Observership'i ise eylulden once ayarlamani tavsiye ederim.Cunku referans mektuplarini eylul ayinda basvurularini yaparken gondereceksin.

Sayfa: 1 ... 16 17 [18]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: