Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6822 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1177 Üye - Son üye: eyen
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NRMP (match) - 2008  (Okunma Sayısı 28012 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #90 : Kasım 12, 2007, 05:30:54 ÖÖ »

Mehmet, yazini simdi okudum, saglik olsun! Sakin ama sakin umutsuzluga kapilma! Son 2 haftada red aldigin yerlerden SUNY-Buffalo disindakilar zaten IMG-friendly degiller. Onemli olan CS sinavinin sonucunu siralamalarin(Rank List) yapildigi Subat ayi ortasina kadar almis olman. 4 Aralikta bir CS peryodu bitiyor bildigim kadariyla, bu tarihe kadar CSi tekrar alirsan mukemmel olur. CS sinavi belli olmadan match olan insanlari da biliyorum ben. Ama ortanin ustu programlar Subat ortasinda siralamalarini hazirlarken adaylarin ECFMG sertifikasi almis durumda olmalarina dikkat edebiliyorlar.

Kaldigin bolum yani "CIS" resmen rol yetenegi kanimca. Tabi "counseling" de CIS'e giriyor. Bilmiyorum belki counselingleri yetistirememis olabilirsin, ben de bu sorunu yasamistim ama sonradan counselingleri hasta gorusmesinin sonunda degil de hikayeyi alma sirasinda yaparak bunu asmistim. Counseling disinda CIS puanlari hasta iliskisinden veriliyor ve buna da belli kaliplari ezberleyerek hazirlanabilirsin. Bu puan dilimleriyle ilgili detayli bir yazi yazmistim forumda, ordan faydalanabilirsin. Kolay gelsin, basarilar!   

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #91 : Kasım 12, 2007, 05:41:21 ÖÖ »

Tebrikler Boracim !
Dort nala basariya kosuyorsun, gorusmelerden once de konusalim , arasana arada, sesin solugun kesildi. Doydun tabii gorusme tekliflerine, simardin di mi !   Wink

Senin numarayi ben artik kesin aramam, kredi falan biter, sonra kabak bizim basimiza patlar. Kural 4' u de ben yazayim, mulakat zamanlari, mulakat bekleyen arkadaslari aramayin ! Bu vebalin altindan kalkamayabilirsiniz !  Wink

Guzel haberlerini bekliyoruz.

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #92 : Kasım 14, 2007, 02:05:51 ÖÖ »

Ulascim, tesekkurler! Su ana kadar mulakatlar ve hazirlanma konusunda hicbir sey yapamadim ve merak etme seni daha cok rahatsiz edecem o konularda Grin

Mulakatlar demisken bu hafta sonunda redleri yemeye basladim;
Univ of Washington
Harvard Univ MGH McLean ve South Shore
Boston Univ Medical Center
Yale Univ Adult/Child Research integrated program

Simdi Ulascim mesela hemen burda sana ufak bir soru iletim. Yale'nin bu "tract"inden aldigim red diger "Adult Psych" tract'i icinde mi gecerli?? Yani hala umut var mi Yalenin eriskin programi icin?? Cunku baktim ben her 2 tract'a basvurmusum ve bu Research-integrated programdan gelen red yazisinda aynen sunu yaziyor:
Alıntı
Dear Applicant,

Thank you for your interest in the Integrated Adult / Child & Adolescent
Psychiatry / Research Training Program at the XXX University School of
Medicine.

Since this program requires extensive past research experience and National
Institute of Mental Health grant eligibility, we regret that we will be unable
to offer you an interview for this track.  We are hopeful that you will
continue to keep Yale in mind for your child and adolescent psychiatry
training and wish you the best in the exciting career you have chosen.  We
look forward to getting to know you as a colleague in the future.

Sincerely,

XXX, M.D.

Ne diyorsun Ulascim sanki bu research-integrated program benim basvurabilcegim bir program degilmis gibi anladim ben ve Adult icin umitlerimi korumaya devam ediyordum.

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #93 : Kasım 15, 2007, 02:01:21 ÖÖ »

Merhaba Bora,

Mulakatlar icin "mulakatlar" yapalim.  Roll Eyes Su anda aktif olarak gorusme de yapiyorum acikcasi, yani sana  oldukca faydali olabilirim. Bu arada ilgili kisiyle konustum bizim programda (ismini vermiyorum) senin gorusmeye cagrilman konusunda, dosyana tekrar bakacaklari sozunu verdi. Basvurun ulasmis ve indirilmis !, en azindan bundan eminiz. Bundan sonrasi artik onlarin takdirine bagli. Ben teke tek kistirdim, direk adini verdim yani. E cagirirlarsa da ben de kesin gorusecegim senle, ondan sonra da bastiririz, kim bilir belki buraya gelirsin, neden olmasin? Hala umudum var benim. Buraya bir gorusmeye gelsen, baska yer dusunmeyecegine eminim , biz senin gozunu boyariz burda, New York'u falan unutursun   Cheesy (elimden gelse gece gizlice ofise girip sana gorusme davetiye mesaji atacagim , bir o kaliyor artik !  Wink) Bu yeni program sefi Amerikali agirlikli takilacagini sinyallerini veriyor ne yazik ki, direk soylenmese de, pre-match lerden anlasilan o. Simdiden 2 kisilik yer kapatildi bile. Cok kaliteli hintliler cagriliyor gorusmeye sayisi yuksek miktarlarda, genellikle Ingiltereden geliyorlar, saglam klinik tecrube ile basvuruyorlar, sanirim, bu sene (ve gecen sene) , Ingilterenin yabanci doktorlarla aldigi karar nedeniyle, kaliteli hintli basvurulari IMG basvurularinin en buyuk sikintilarindan birisi oluyor.

Gelelim senin basvurulara...MGH ve Uwashington ve BUniversity programlari zaten yabancilarla pek ilgilenmiyor. BUniversity yine biraz ilimli idi aslinda, ordan mezun olan bir Turk psikiyatrist taniyorum, 6 sene evvel girmisti. MGH den zaten hic umut yok. Kesinlikle yabanci ile gorusmuyorlar, nobel odulu filan yoksa.  Cool(Ulkedeki en yuksek talep alan program, here sene 1000 basvuru aliyor 16 kisilik yere) . Harvard South Shore olabilirdi aslinda, tamamen yabancilari alan bir program. Boston'un guneyinde Brockton kasabasindadaki bir VA hastanesinde yapiliyor egitim. Harvard Medical School diplomasi alacagin icin yine de gidilmeye degecek bir yerdi aslinda. Program sefi Mushrush ilginc bir insandir. Ben garanti gozuyle baktigim gorusmeyi alamamistim. Kendisine NRMP disinda direk cv mi faksladigim halde, ve tum mektuplarimi kendisini direk taniyan insanlardan goturdugum halde beni gorusmeye cagirmamislar ve bana sac bas yoldurmuslardi o zaman. Biraz ogranizasyon bozuklugu sezmiztim ben orada. Zaten Harvard programlari icinde bir yabanci olarak gorusme umudun olan tek program da orasiydi aslina bakarsan.

Gelelim Yale programina... Sana yollanan (double track) cift yol programindan gelmis. Ona zaten yabancilari almiyorlar. Amerikan Vatandaslari icin, cunku seneler suren blok program. Vize ile ugrasilmak istenmiyor (bana gorusmde oyle soylenmisti) o nedenle yabancilari cagirmiyorlar. Yani sen esas programdan henuz  red almamissin , bu hala sansinin oldugunu gosteriyor. Ama yale konusunda bence program sefi Kirwin ile direk iletisime girmen lazim., hatta ordayken bir randevu alip gitsen cok iyi olur bence. Cat kapi da dalabilirsin. Kendisi cok kibar birisi. Mutlaka ilgilenecektir. Yale programi MD PHD lere sicak bakan bir program daha cok, yabancilari aliyorlar ama onlar da orda arastirma yapanlar arasindan seciliyor genellikle. Ben gorusmeye gittigimde bana erilen asistan ozgecmislerinde en cok dikkatimi ceken sey, yabanci asistanlarin hemen hepsinin mutlaka Yale'de evvelce arastirma yapmis olduklariydi. (orda 2 tane turk asistan var, biri hacettepeli, biri marmarali, ikisi de basvuru oncesi 2 sene orda calisma yaptilar, kendileriyle birebir konustuk o zaman)  O nedenle gorusme alamassan bence cok uzerine alinma. Mesela bu sene girmez de orda kalip arastirma yaparsan, seneye sansin cok artar diye dusunuyorum illa ki yale'e girmek istiyorsan. Ama illa ki orda israr etmeye degmez bir sene kaybetmek. Sonucta bu sene bir yere yerlesecegin neredeyse kesin gibi.

Sonuc ; bence umitleri korumaya devam et tabii Yale icin,  ama zaten gorusme teklifi aldigin yerler de Yale ile ayni ligde yerler. Ben olsam bu saatten sonra kafayi takmazdim bu ise. Ornegin Albert Einstein ve Sheppard Pratt , Yale'den asagi yerler degil. Kaldi ki cok fazla avatnajlari var, New Haven gibi bunaltici  bir yerde yasmaak yerine, karsinda New York ve Baltimore gibi secenkler var, egitim kalitesinden de taviz de vermeyerek ustelik. Yine de Yale, Yale tabii. Isim bazen herseyden once gelebiliyor. Bakis acisina gore degisir. Ben sadece seni rahatlatmaya ve bardagin dolu olan kismini gostermeye calistim bu noktada.

Basarilarinin devamini diliyorum, baska sorularin olursa direk arayabilirsin. Gorusmelerle ilgili burda yazamayacagim ayrintilar da veririm sana...

usmlesux
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #94 : Kasım 16, 2007, 04:01:47 ÖS »

IV Anestezi BWH
Shocked)
qui mo qui
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #95 : Kasım 17, 2007, 02:24:29 ÖS »

herkese merhaba,
oncelikle mulakat teklifi alan arkadaslari tebrik ediyorum ve bol sans diliyorum . Ozellikle Bora'ya sormak istedigim birsey var, gordugum kadariyla sayi ve nitelik bakimindan guzel yerlerden teklifler aliyorsun, cok merak ediyorum nedir bu 'IV' lerin sirri Smiley sakincasi yoksa bulundugun yerleri veya katildigin calismalari yazabilir misin ?
Nazim
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #96 : Kasım 17, 2007, 11:53:52 ÖS »

Sayin USMLESUX,
Ben G.Afrika'da bir Universite'de norosirurji uzmaniyim, sinavlari verip fellow olarak Amerika'ya gelmeyi dusunuyorum. Mezuniyet tarihi eski olmakla beraber, klinik tecrube bir avantaj saglamiyor mu residency basvurularinda?
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #97 : Kasım 18, 2007, 07:57:34 ÖS »

herkese merhaba,
oncelikle mulakat teklifi alan arkadaslari tebrik ediyorum ve bol sans diliyorum . Ozellikle Bora'ya sormak istedigim birsey var, gordugum kadariyla sayi ve nitelik bakimindan guzel yerlerden teklifler aliyorsun, cok merak ediyorum nedir bu 'IV' lerin sirri Smiley sakincasi yoksa bulundugun yerleri veya katildigin calismalari yazabilir misin ?

Merhaba, soru bana sorulmamış ama ben de yardımcı olmaya çalışayım.
Görüşme alabilmek gerçekten çok fazla nitelikten etkilenen birşey.

Mezun olduğunuz ülke

vatandaşlık durumunuz

Hangı uzmanlıga basvurdğunuz

Nerede basvurdugunuz

Basvurulan yerlerle evvelki ilişkileriniz

Başvurulan yerlerdeki insanlarla aldığınız mektupları yazanların ilişkileri

Amerika'daki klinik ya da klinik olmayan tüm tecrubeleriniz

Buralardan aldigınız mektuplar (süreden ziyade kurumların isimleri)

Kac yere basvurduğunuz

USMLE skorlariniz

gibi cok fazla seyden etkileniyor.

Bunlar arasında en önemli ve neredeyse tek basına %70 hatta 80 lik bir oneme sahip olan kisim ise basvurduğunuz yerdeki insanlarla olan direk ya da dolaylı ilişkilerinizdir ve tavsiye mektuplarını aldığınız insanların bulundukları kurumlardir. İçerden güçlü birinden destek sağlayabilmek bu isteki en kritik noktalardan birisi. Bu dediğim gibi ya direk olur ya da tavsiye mektubu yazanlar araciliğiyla olabilir.

Eğer elinizde hiçbirsey yoksa, o takdirde en önemli şey USMLE skorlari haline gelebilir.

Genel olarak özertleyebildim umarim ,  bulunduğum kurumda görüşme komıtesindeyim ve kimlerin nasıl çağrıldığını detaylı sekilde biliyorum, ayrıntılı sorulara yine yanıt veririz.

Ayrıca bu konuda herkese yardımcı olacak bir kitap hazirladığımı da buradan duyurayım.

Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #98 : Kasım 18, 2007, 08:09:41 ÖS »

Sayin USMLESUX,
Ben G.Afrika'da bir Universite'de norosirurji uzmaniyim, sinavlari verip fellow olarak Amerika'ya gelmeyi dusunuyorum. Mezuniyet tarihi eski olmakla beraber, klinik tecrube bir avantaj saglamiyor mu residency basvurularinda?

Merhaba yardımcı olmaya çalışayım. Oncelikle tebrik ederim sizi ve foruma hoş geldiniz.

Basvurunuzu niteliğini 2 ye ayırmak ve o şekilde cevaplamak gerekir.

Yan dal uzmanlığına (fellow) yapacağınız başvurulara kabul edilme şansınız çok yüksektir, önceki klinik tecrübeniz bu konuda kilit rol oynayacaktır. Benim bulunduğum merkez olan Cleveland Clinic'den örnek vermek gerekirse, beyin cerrahisinde bu şekilde kabul edilen çok fazla değişik memleketten insan var. Hatta Turkiyeden bir arkadas burda asistanlik eğitimi yapmadan (tahsili dokuz eylulden) burda uzman olarak çalışmaya başladı 3 yıllık bir araştırma asistanlığı tecrubesınden sonra. Ohio gibi baska eyaletlerde de bu şekilde ististnalar yapılabiliyor bazen.

Ikinci duruma gelelim. Burda asistanlik (residency) eğitimi almak sizin icin cok daha zor olacaktır. Asıstanlık başvurularından beyin cerrahisinin kadro sayisi çok azdır ve Amerikalı mezunlariın hucumuna uğramaktadır, bu koşullarda yabancılar pek tercih edilmiyor (ben hic grmedim kendi çalıştığım hastanede), mezuniyet yılınız bu kosullarda tabii ki ilk sirada öneme sahip degil çünkü dn mezun olan birisi olsansız da sartlar yabancı meuzn olarak çok değişmeyecekti. Ama klinik tecrube çok buyuk avantaj tabii yine de illa ki asıstanlığı burada tekrar etmek istiyorsanız denemeye değer mutlaka

Kolay gelsın

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #99 : Kasım 19, 2007, 12:07:06 ÖÖ »

Ulascim, dedigin herseye katiliyorum. Yalede o tanidigin 2 Turk asistan - ki birisi uzmanigini aldi ve NYda junior faculty cok iyi bir programda - bundan onceki PD sirasinda programa girdiler. Ne yazik ki CCdeki muhabbet burda da var, eski PD Turkiye asigi bir adammis, evinde Turk kilimleri vs ve nerdeyse her sene bir Turk aliyormus. Bu yeni adam ise Amerikalilara oncelik taniyor yogun olarak. Ne yazik ki tanisabilme imkani da olmadi ve pek olumlu olacagi yonunde geribildirim almadim burdaki Turklerden, heralde biraz soguk bir adam. Her neyse, gozum yok zaten, canlari saolsun, New Haven'da 4-5 sene yerine NYC olsun bizim olsun mantigindayim halen Smiley CC konusunda da yaptigin hersey icin cok tesekkurler Ulascim, PD'e yazdigimiz o son epostadan sonra da cagirmadi ya beni demek ki vicdansiz bir adammis Smiley Ben PD olsam o mektup icime dert olur, uyuyamaz ve vicdanen rahatsiz olurdum yahu! Neyse IV olursa cok guzel olur CCden ama dogrusu Ulascim ben yine bekar bir Turk genci olaraktan Grin NYC, Boston, DC gibi daha buyuk sehirleri tercih etmeyi dusunuyorum siralamalarda. Yani sonra seni de zor durumda birakmak istemem hani CCden bir IV gelir de sonra ranklerde niye bu adam bizi yukarilarda rank etmedi derlerse. Senelerce tip fakultesini neden Ege'de degilde Hacettepe'de okudugumu kendime sorup durmusumdur, yani lokalizasyon benim icin onemli bir kriter olacak.

Bununla beraber Georgetown Univ, DC programi hakkinda cok iyi seyler duymaya basladim. Yine burdan uzmanligini almis basarili bir ablamiz da su anda Harvard'da junior faculty pozisyonundaymis - belki taniyorsundur. Turk doktorlariyla iyi tecrube yasamis programlar sonraki senelerde de Turklere karsi pozitif ayrimcilikta bulunuyorlar. Umarim ben o guzel intibayi bozmam girdigim yerde Grin

Harvard demisken, USMLESUX'in Harvard Anestezi IVsi arada atlanmis galiba.. Harika bir haber Usmlesux! Demek ki orda seni begenmisler ve asistan olarak dusunduklerini gosteriyor, tebrikler!

Sevgili NAZIM... Yale beyin cerrahisini Turkler ele gecirmis durumda, PD bir Turk. 2 tane Turk asistan var ve burda gecirdigim hergun bize "yok abi yaa imkani yok Amerikada sunu yapmanin, bunu yapmanin" gibi sozlerin ne kadar goz korkurttugu fakat ne kadar "sagir duymaz uydurur" laflar oldugunu anliyorum. Gel buraya fellowluk yok, arastirma yap, karakter olarak seni begensinler, 2sene sonra seni alirlar asistanliga.

Sevgili QUI MO QUI... Oncelikle tesekkurler guzel sozlerin icin. Ne yazik ki benim ne arastirma gecmisim var ne de US klinik deneyimim. Bu konulari ben ogrendigimde is isten gecmisti ve bu konularda kendimi gelistirme imkanim olmadi, ama senin var ve yapmalisin. Bu forumda herkese ben ve diger tecrubeli arkadaslar neler yapmaniz gerektigini bir cok defa yazdi.. bizim yapamadigimiz ama sizin yapmaniz gerekenleri de yazdik. Eskiden bir sirdi belki ama artik bir sir degil... bu isler 2+2=4 kadar basit mantik yuruyor. Yani kusura bakma sana verbilcegim bir "sir" kalmadi, tum sirlarimi yazdim zaten forumda Wink Ulas da genel olarak basliklar halinde yazmis neler etkili oldugunu, bu her maddeyle ilgili detayli bilgileri de forumda bulabilirsin.

Ulascim, senle basladik senle biterelim iletimizi, bu yukarda saydiklarin yazim halindeki kitabin chapterlari galiba Smiley Benim de bazi USMLE hazirlik kitabi dusuncelerim var, senin kitaba da 2. edisyonda belki benim de katkim olur Wink Hatta ikimiz de yazalim 2 kitap sonra surekli birbirimizin kitaplarina atif yapalim, nasil fikir ama, sark mantiginda son nokta Grin

Ulas Mehmet Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #100 : Kasım 19, 2007, 01:24:29 ÖÖ »

Boracım merhaba tekrar

Kısa kısa yazdıklarına değineyim elimden geldince...

Kitap olayı :

TUSEM dersanesi ile ortak böyle bir projemiz var. Bir süredir site sahibi Hakan ile görüşme aşamasındayız bu konu ile ilgili. TUSEM ile ortak USMLE girisimleri yapmayı düşünüyoruz. Ben şu aşamada  Amerika'da asistanlık ile ilgili detaylı bir kitap çalışması içine girdim. Bu kitap step lere nasıl hazırlanılacağından çok bu  işin tekniği, stratejisi, genel kuralları, bilinmeyen gerçekler, görüşme kabul aşamalarının bilinmeyen yönleri, kısacası bu işin nasıl olduğunu düzenli ve teknık  bir biçimde inceleyen ve Turkiye'deki arkadaşlara yönelik bir kitap olacak. Senşn düşündüğün kitap da sanırım step hazırlıkları konusunda dıye anladım, o konuda birsey düşünürsen ileride entegre edebiliriz, çok da şık olur.
Ben şu an kitap üzerinde çalııyorum. 2-3 ay içinde tamamlarım.

CC olayı :
Keske cagırsalar da sen ilk siraya yazmasan.. Soyle havani atsan Smiley O iyi bir ders olurdu :p Şımarıklık öyle yapılmaz böyle yapılır diye de çakardın bir mesaj.   Ben şimdi iki taraftaki durumu da yaşadığım icin biliyorum. Vicdan azabı falan demissin de, yani nerde o günler. Vicdandan ziyade şımarıklığın son noktasındalar. Hele bu sene bu yeni PD ile hic sorma durumları.  Ayrıca sen beni hicbir durumda zor durumda bırakmassın bunlar her durumda dort ayak uzerıne duserler hic korkma. Keske degerimiz o kadar bilinse de senin tercihinle bunlar zor durumda kalsalar mesela. Adamlar gelen basvuruların bile yarısını indirmiyorlar desem... Benim de bir asistan olarak ne kadar forsum varmış onu da görücez -Pek yok galiba, baksana ses de çıkmadı-  Cool

Yale olayı:
Aslında sicak bir adamdı ama. Bilmiyorun tabii. En azından benim kendisiyle görusmem cok sıcak gecmisti. O Turk asıstanlar eski PD zamanında girdiler evet.Her donemde bir Turk olmasa da 2 sene de bir bir TUrk alınmıstı. Bana tüm asıstanların listesini vermisleri gorusme dosyasında bayagi incelemistim. Alınan tüm yabancı asistanların gecmiste yale ile ilgili bir calısma gecmisi vardi ama.
su andaki PD eskiden geriatrik yan dal programı sefi idi. Ordan buraya gecti. eski PD de egitim konusunda onemli bir mevkiye cikmıstı. (dekan yardımcılıgı sanırım, ogrencı ıslerınden sorumlu) - amma dedıkodu biliyorum di mi Lips Sealed -
Ben yine de gorusme alma sansin var diyorum. Cunku icerden destegin var.

Georgetown programı :
En iyi psıkıyatri programlarindan birisi. Cok kaliteli bir yer. Ordan mezun bir Turk uzman taniyorum. arzu edersen irtibat kurmani saglarim. DC de cok super bir sehır. Ama cok ama cok pahali.

En yakin zamanda görüşmek dileğiyle...

qui mo qui
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #101 : Kasım 19, 2007, 08:02:58 ÖS »

O zaman daha da sevindim..dedigin gibi hicbirsey icin gec degil yani onumuzde siz varsiniz en azindan.. cok da sevindim sadece kisisel olarak kurdugun baglantilarla bunlari yapmana..sansin bol olsun..darisi basimiza Smiley
Ulas abi, kitap hazirliklarin cok iyi olmus.. bana buyuk ihtimal yetisir sanirim..herkese kolay gelsin.. iyi calismalar
Nazim
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #102 : Kasım 19, 2007, 10:27:12 ÖS »

Sevgili Ulas ve Bora,
Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.Benim USMLE'ye ilgim yeni ve sizin forumlarda cok aydinlatici ve motive  edici bilgiler var, emegi gecen herkesi tebrik ederim. Ben 4 yildir bolum baskaniyim (acting chairman) Durban'da, kirkli yaslarin ortalarina dogru yaklasmama karsin yine de usmle ile ugrasma azmi var.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #103 : Kasım 21, 2007, 07:50:42 ÖÖ »

Sevgili Nazim Abi,

Kusura bakmayin onceki iletimde yas farkini bilmeden sadece isminizle hitap etmisim, saygisizlik olsun istemem. Bu forumda genelde bizden sonra gelenlere yardimci olma amacimiz esasti fakat sizin gibi bir buyugumuze de burda yardimci olabilirsek ne mutlu bize.

Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #104 : Kasım 21, 2007, 07:52:40 ÖÖ »

En son gelen mulakat: Tufts Univ New England Medical Center, Boston

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: