Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7161 Mesaj 644 Konu- Gönderen: 1277 Üye - Son üye: cerend
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NRMP (match) - 2008  (Okunma Sayısı 33242 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #45 : Ekim 02, 2007, 05:22:20 ÖÖ »

Arkadaslar bugun 2. 'rejection'i aldik  Sad:University of Texas, San Antonio, Obs&Gyn. Programlarina bu sene cok fazla basvuru yapildigi gerekcesiyle beni gorusmeye cagiramayacaklarini yazdilar.

Bende son durum: Interview:4, Rejection:2

Hayirlisi bakalim Wink
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #46 : Ekim 02, 2007, 09:46:56 ÖS »

Az önce  ikinci interview geldi;
Fairview Hospital:Bu hastane  Cleveland Clinic hastanelerinden birisizannedersem
Acıkcası cok istediğim yerlerden birisiydi:Devamı gelecek mi bakalım
Herkese basarılar(nokta tusumbasmıyor)
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #47 : Ekim 04, 2007, 11:38:49 ÖS »

Fırtına öncesi sessizlik midir, benim tarafimda yaprak kımıldamıyor... Halen 3IV ve 1Red ile duruyorum, isin kotu tarafi bircok program red emaili gondermeyi bile cok goruyorlar. Yani boyle bekliyecez matchlere kadar, bircok programdan da hic haber alamiyacagiz. Basvurum eksik LORlar daha sistemde degil diyordum ama LORlar sisteme girdi basvuru tam ama tam tersine ses kesildi.. ilginc!  Undecided

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #48 : Ekim 05, 2007, 10:30:10 ÖÖ »

Fırtına öncesi sessizlik midir, benim tarafimda yaprak kımıldamıyor... Halen 3IV ve 1Red ile duruyorum, isin kotu tarafi bircok program red emaili gondermeyi bile cok goruyorlar. Yani boyle bekliyecez matchlere kadar, bircok programdan da hic haber alamiyacagiz. Basvurum eksik LORlar daha sistemde degil diyordum ama LORlar sisteme girdi basvuru tam ama tam tersine ses kesildi.. ilginc!  Undecided
Beklemek kadar stresli bir durum yok galiba, ama ben yerleşeceğine eminim Cool
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #49 : Ekim 05, 2007, 09:55:43 ÖS »

Bende bu aralar sessizligi sadece 'rejection'lar bozuyor maalesef Angry

Bugun de University of Maryland,MD Pediatri programindan red aldik Cry. Arada bir IV teklifi gelse de biraz moralimiz duzelse iyi olacak. Bakalim, beklemekten baska yapacak bisey yok bu asamada Wink
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #50 : Ekim 05, 2007, 11:20:15 ÖS »

Bende , University of Texas tan red aldım.Bu hafta 1  interview 2 red ile sonlandı.Buna da şükür.
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #51 : Ekim 06, 2007, 04:35:40 ÖÖ »

Bu hafta IMG'lerden psikiyatri forumlarinda hic hareket yoktu gercekten de, sanki tum psikiyatri PD'leri anlasmis da ortak karar beraber hareket ediyorlarmis gibi..
Bu arada bir yere match olmak icin gereken minimum IV sayısı ortalama "7" imis - ben de Ulaş'in yalancisiyim Grin Bir forumda da "lucky number seven" diye yazmislardi. Yani biz de bir 7 sayisini yakalarsak fena olmaz... Bununla birlikte postmatch("scramble") da cok iyi yerlere giren adamlar da oluyormus. Hani illaki postmatch'e kalalim diye demiyorum ama cok iyi programlar diger sonraki seneki matchlerde kotalarina dolduramamis gorunmemek icin postmatch bulduklari orta karar adama mukaveleyi uzatiyorlarmis... 

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
Gamze Balcı Çamsarı
Yönetici

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #52 : Ekim 06, 2007, 05:27:14 ÖS »

Bu gunler de gececek  Smiley
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #53 : Ekim 09, 2007, 12:10:53 ÖÖ »

Arkadaslar bendeki son gelismeleri sizlerle paylasayim  Shocked Bugun bir 'interview' teklifi, bir de 'rejection' aldim. Gunlerden sonra bi haber almak guzel oldu dogrusu,biri red olsa da Wink

Gorusme teklifi Albany Medical Center,NY Pediatri programindan geldi. Varsa yoksa NY diyorum bu gorusme tekliflerini aldikca, baska birsey de demiyorum Cool. Gercekten burda yabanci mezunlarin basvuracagi sehirler siralamasinda NY'nin birinci sirada olmasi gerektigini anliyorum.

Red ise Albert Einstein College of Medicine, Philadelphia  OB/GYN programindan geldi. Philadelphia anlasilan pek 'IMG friendly' degil Angry

Gamzecim bugunleri insallah en guzel sekilde gecirir, sonra mutlu olabilecegimiz bir programa yerlesiriz her birimiz Wink

Herkese bol sans arkadaslar

Gulden
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #54 : Ekim 09, 2007, 09:25:43 ÖS »

Bora'nin dedigi gibi programlar dalgalar halinde cevap gonderiyolar galiba Grin. Bir donem hic ses cikmiyor,sonrasinda birkac gun arka arkaya heberler geliyor.

Bugun Maimonides Medical Center,Brooklyn NY OB/GYN programindan bir 'interview' teklifi geldi. Ancak ilginc olarak gorusme icin tek bir tarih vermisler Huh.Bu tarih de bana pek uymuyor ama bakalim umarim yeni bir tarih alabilirim.

Red ise Orlando Regional Healthcare,FL OB/GYN programindan geldi.

Simdilik benden haberler bunlar arkadaslar Wink

Gulden
akcardio
Genel Gözlemci

« Yanıtla #55 : Ekim 10, 2007, 09:36:07 ÖS »

Bende uzun bir  bekleme sonunda  bugun bir interview teklifi aldım.
University of Chicago-L.W.Memorial Hospital.
Suanda da  CS sonucunu bekliyorum.Kalacagım gibi bir his var icimde.Bakalım.
Gulden senide tebrik ederim.Cık iyigidiyorsun.Ama  simdiden para  biriktir  derim.Gorusme teklifleri böyle  hızlı giderse  ucaga binecek  paran olmayacak Cheesy Cheesy
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #56 : Ekim 10, 2007, 11:40:32 ÖS »

Haklisin akcardio Grin Valla galiba tum parayi gorusmelere gidebilmek icin harcayip sonunda da burda kalacagim , Kibris benim icin hayal olacak bu gidisle Tongue. Neyse bi caresine bakcaz artik Wink

CS sonucumu ben biraz once ogrendim akcardio. Sen de OASISe bir daha bak istersen muhtemelen seninki de aciklanmistir. Zaten sen benden yaklasik bir bucuk ay once almistin sanirim. Ben Ekim'de sonucu alabilmek icin periyodun son gunu yani 7 Eylul'de girmistim sinava. Bugun, o periyot icin sonuc aciklama doneminin ilk gunu olmasina ragmen hemen aciklanmis  Smiley Sinav zamanimi ayarlama taktigim de Bora hocamdandi onunde saygiyla egiliyorum Cheesy  Gecmisim CSi bu arada, laf kalabaligi yaptim biraz galiba .CS deneyimimi de, girecek olan arkadaslara yardimi olur dusuncesiyle yakinda yazmak istiyorum.

Bugun ayni zamanda bir tane de 'interview' teklifi geldi. Albert Einstein Medical Center,PA Pediatri programi.

Boracim sen ne durumdasin,hersey yolunda mi?

Hepimize bol IVli gunler arkadaslar Wink

Gulden
mustafa2
Acemi
*

« Yanıtla #57 : Ekim 10, 2007, 11:49:37 ÖS »

Gulden selam,

Oncelikle tebrikler. Ben buralarda yeniyim. Sinava girdigin tarihleri acikca yazarsan sevinirim. Ben 2009 match'ine yetismeyi dusunuyorum. Step 2 CK'yi en gec ne zaman alabilirim. Simdiden tesekkurler.

Mustafa2
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #58 : Ekim 11, 2007, 02:35:05 ÖÖ »

Güldencim duble tebrik ediyorum seni, biralar da "duble" oldu artik diyorum sen anlarsin Wink Maimonides'i nerde duydum bilmiyorum ama iyi bir program oldugunu duymustum yanilmiyorsam.

Mehmet, sana da tebrikler ayrica CS sonucunu da bekliyoruz, tahminen bir sorun cikmamistir herkes gerilir genelde nolacak kaldim mi diye ama sonuc olumlu gelir.

Ben de haftaya IV ile basladim; University of Virginia - Charlottesville'den IV geldi. Daha sonra ses kesildi, ne IV ne RED.. Beklentilerimiz o büyük dalga icin, çıktım atlantik kıyısına elimde surf tahtasi bekliyorum "o dalgayi" Smiley

GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #59 : Ekim 11, 2007, 11:02:27 ÖÖ »

Boracim buyuk dalgayi yakaliycan sen, bana oyle geliyo Cool

Sana bira degil,bari satin alsam yardimlarinin karsiligi olmaz Smiley Istedigin bira olsun  Wink

Mustafa2, sana sinav tarihlerimi yazayim tabi ama eger sinavlari daha erken alabiliyorsan oyle yapmani tavsiye ederim. Ben biraz gec karar verdim USMLE sinavlarini almaya. O nedenle de kisa zamanda hazirlanmak zorunda kaldim. Sanirim 2008 Haziran'da mezun olacaksin Step2 CS dahil sinavlari, en gec 2008 Temmuz-Agustos'ta tamamlamis olursan rahat edersin bence. Bir de, Eylulun ilk haftasinda baslayan basvurulardan once 1 aylik bir gozlemcilik yapabilirsen, basvurular esnasinda elinde Amerikan referans mektuplarin olursa, cok guzel olur. Ben su an gozlemcilik yapiyorum .Dolayisiyla elimde hic Amerikan referansi olmadan basvurmus oldum.Bu da tabi sansimizi azaltiyor.

Sinav tarihlerimi yazayim ben sana,sen yine de bu tarihlerden once isi bitirmeye calis bence Wink
-Step1     :1 Haziran 2007
-Step2 CK  :22 Agustos 2007
-Step2 CS  :7 Eylul 2007

Bol sanslar Smiley

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: