Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7081 Mesaj 635 Konu- Gönderen: 1256 Üye - Son üye: abdulkerim olgun
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NRMP (match) - 2008  (Okunma Sayısı 32222 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
windycity
Ast Üye
**

« Yanıtla #150 : Şubat 04, 2008, 07:52:30 ÖS »

Bora, paylasimlar icin tesekkurler. Umarin diledigin programa match olursun. Programlar hakkinda soyledigin gibi yazabilirsen cok faydali olur psikiatriye basvuracak arkadaslar icin.

tekrar basarilar ve bol sanslar
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici

« Yanıtla #151 : Şubat 04, 2008, 08:34:41 ÖS »

Tesekkurler arkadaslar.  Wink

Evet Guldencim yaa artik yoruldum bu gorusmelerden, bu aksam da son defa NYU wine&cheese gecesinde kasilacam ve bitecek bu is. Ondan sonra oturup 2-3 haftada step3 almam gerekecek, onun da stresi bastiriyor ama yani daral geldi bu aralar, bir Akdenizin soguk sularina dalasim var Grin

Windycity, forumda yazmamaya karar verdim, Psikiyatriye basvuracak arkadaslar benimle baglantiya gececeklerdir ve burdan yine "elma pis agzima dus" yapmak istemiyorum bu sefer. Bu insanlarla bireysel baglantiya gecersem o zaman en azindan ilerde onlardan sonra geleceklere biseyler birakmalari yonunde baskı yapabilirim ehehe Grin Boylece belki forumun yardimlasma nosyonunu bu insanlara da asilayabiliriz ya da hala naifim Sad

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #152 : Şubat 04, 2008, 10:15:38 ÖS »

Başarılar Bora  Smiley

Teşekkür ederiz...

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
nuri
Acemi
*

« Yanıtla #153 : Şubat 04, 2008, 10:26:28 ÖS »

merhaba
Bora moralin biraz bozuk gibi
hepimiz senin en iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyoruz ve dua ediyoruz..
 ve forumdaki birçok arkadaşın da duygularına tercüman olduğumu düşünüyorum
söylemeden edemedim..
windycity
Ast Üye
**

« Yanıtla #154 : Şubat 05, 2008, 05:25:55 ÖÖ »

Tesekkurler arkadaslar.  Wink

Windycity, forumda yazmamaya karar verdim, Psikiyatriye basvuracak arkadaslar benimle baglantiya gececeklerdir ve burdan yine "elma pis agzima dus" yapmak istemiyorum bu sefer. Bu insanlarla bireysel baglantiya gecersem o zaman en azindan ilerde onlardan sonra geleceklere biseyler birakmalari yonunde baskı yapabilirim ehehe Grin Boylece belki forumun yardimlasma nosyonunu bu insanlara da asilayabiliriz ya da hala naifim Sad

siz kendiniz oyle birsey ifade etiginiz icin yazmistim. degilse benim psikiatri ile uzaktan yakindan alakam yoktur Smiley suan derin bir nefes al rahatla en zoru geride kaldi. step 3 ise eger aman yuksek bir not alayim diye bir kaygin yoksa sorun degil gecersin cok rahatlikla. step 2ck nin uzerine cok birsey calismana gerek yok. buarada yeni uyeler ozel msj atamiyor... nicin boyle bir ayar konulmus ....
Gulden de sende cok basarili gorunuyorsunuz dilediginiz yere match olabileceginizi dusunuyorum.
Ulas Mehmet Camsari
Yönetici

« Yanıtla #155 : Şubat 05, 2008, 09:39:55 ÖS »

Ulascim, ne "demagojisi" yahu. Keske yapabiliyor olsam cunku tam tersine fazla dobrayimdir. Grin Ne dusunuyorsam onu acikca soylerim ki bu da cogu sefer basima bela oluyor. Mt Sinai Elmhurst program sefi dun aradi, prematch teklif etmek icin, yok dedim match'e kalacagim ve adam sonra dedi "anliyorum ve seni yuksek rank edecegimizi bilmeni istiyorum dedi" ve sustu... benim de orda bisey demem gerekiyordu onlari nasil rank edecegim konusunda ve ne dedim dersim; "Dr X ben de sizi kesinlikle rank edecegim ama ilk 5imde olmiyacak!". Tabi o anda kendi kendime ben ne diyorum dedim. Sonucta ilk 10uma rank etmiyecegim bi program ben de iste onu biraz hafiflettim ve yalan da soylememek icin dedim ilk 5e rank etmiyecegim.

Neyse, ama "pabuc gibi" dilim oldugu konusunda haklisin, o bir gercek! Wink New York geceleri konusunda da bir doktor adam basvuru doneminde ve step3 hazirliklari yaparken ne kadar firsat bulursa ancak o kadar geziyoruz New Yorkta Wink yoksa oyle new york gecelerinin altini ustune getiriyor da degilim. Zaten New York geceleri benim altimi ustume getirir oyle hergun ciksam  Grin

Ulas'dan Bora'ya ozel mesaj [adminlerarasi kirmizi hat]

Reytingler dusuyordu seviyeyi dusurmem gerekti kusura bakma. NYU yazisi ile yine praymtaymdayiz, ama senin gorusmeler de bitti, napicaz simdi? Su "wine&cheese" gecesinden  renkli son bir yazi cikaramaz misin? En kotu ihtimal ben yine sana dalasirim, yalniz AMG-IMG olayinin suyu cikti, olayi turbana getirebilir miyiz ki?  Wink Bu sekilde 18 Subata kadar idare ederiz, ondan sonra ben bizim programdaki "ranking" toplantisina girecegim, ordan bir yazi patlatirim, sonrasi "match" zaten. Sezonu kapatiriz seni de Akdeniz'in serin sularina yollariz. Parani konustugumuz sekilde onceki hesaba yatiracagiz.  Grin

usmlesux
Ast Üye
**

« Yanıtla #156 : Şubat 06, 2008, 05:00:26 ÖS »

Selam,

Bu sene "eslestirme"ye katilan arkadaslara bu noktadan sonra artik herhalde listelerini hazirlamak kaldi.

Benim IV'lerim assagidaki sekilde gerceklesti;
(3x) NewYork Brooklyn'de Kingsbrook, Brookdale, Interfaith dahiliye.
(1x) Bronx OB/GYN
(1x) BWH Anestezi
(1x) BWH Cerrahi

Herkeze bol sanslar dilerim.
mehmet özen
Genel Yürütücü

« Yanıtla #157 : Şubat 17, 2008, 03:10:16 ÖÖ »

arkadaslar cok iyi gidiyorsunuz
imrendim size:)

hiçbirşey imkansız değildir
GULDEN
Genel Yürütücü

« Yanıtla #158 : Mart 17, 2008, 08:08:22 ÖS »

Merhaba arkadaslar Cheesy

Sizinle cok guzel bir haber paylasmak istiyorum: Bora da ben de match olmusuz Smiley Grin. Persembe aksami TR saatiyle 20.00de ise nereye match oldugumuz belli olacak. Hadi hayirlisi bakalim Wink

Gulden
sophia
Ast Üye
**

« Yanıtla #159 : Mart 17, 2008, 08:13:36 ÖS »

tebrikleeeeer Smiley darısı bizim gibi yumurtaların( kendi adıma konuşayım) başına Smiley
erhansurg
Acemi
*

« Yanıtla #160 : Mart 17, 2008, 08:24:01 ÖS »

Arkadaslar bende bir haber vermek istiyorum. Match oldum. Darisi diger arkadaslarin basina.
erhansurg
Acemi
*

« Yanıtla #161 : Mart 17, 2008, 08:25:09 ÖS »

Bu arada Bora ve Gulden'e tebrikler. Yolunuz Cincinnati, OH duserse beklerim, tanismak icin.
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #162 : Mart 17, 2008, 10:20:52 ÖS »

ooooo!!! Smiley
süper haber. tebrikler!!
İnsanın en mutlu olduğu an amacına ulaştığı andır. inşallah perşembe 20.00 de en çok istediğiniz yer olur da, bir kat daha artar sevinciniz.
Tekrar tebrikler!
Sağlıcakla...
sade
Genel Gözlemci

« Yanıtla #163 : Mart 17, 2008, 11:02:41 ÖS »

Çok sevindim!!!!  Smiley Tebrik ediyorum.  Smiley  Smiley  Smiley  Smiley

Ben bile çok heyecanladım Perşembe günü için!  Smiley  Smiley  Smiley

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
youngdr
Genel Gözlemci

« Yanıtla #164 : Mart 17, 2008, 11:36:59 ÖS »

COOOOOK tebrikler Bora ve Gülden ve diğer tüm arkadaşlar:) sizden daha çok sevindim belkide,darısı başımıza.

Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil;rüzgara karşı koydukları için havada kalabilirler.

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: