Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6819 Mesaj 603 Konu- Gönderen: 1176 Üye - Son üye: ped_mrh
UsmleTurk ForumlarıUSMLE Sınavlar ForumuUSMLE Step 1 MicrobiologyClinical Microbiology Made Ridiculously Simple
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Clinical Microbiology Made Ridiculously Simple  (Okunma Sayısı 2405 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : Eylül 12, 2007, 04:09:39 ÖS »

Kitap hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2007, 05:02:57 ÖS »

Ben de webprep esliginde Kaplan mikrop  calisiyordum.Ses dosyalarinin eksik oldugu yerlerde ayrintilar icin merak edip MRS ye baktim, oldukca eglenceli, akici bir kitap, klasik listede saglam bir yeri vardi (su BRSli liste) ben de meraktan(!) elimde tutuyordum. Biraz okuduktan sonra devam etmedim,hem eski basim benimki; hem de kaynak sayisi anxietem ile ile dogru orantili oldugundan benim icin cok faydasi olmayacagina inandim. Yine de yeni basimi bulunabilirse, tek kaynak olarak calisilip, Qbank ile kombine edilebilecegini dusunuyorum. Medical Heaven sitesinde link var ama 2-3 gun once calismiyordu.

Bu arada tablolari gercekten cok guzel kitabin, temel kaynak olarak baska bir kitap secilse de aralarda goz gezdirmak acisindan MRS tablolarinin zarari olmayacaktir. Yeni basima ulasabilirsem ben de bakmayi dusunuyorum. Buraya da yuklerim.

Iyi calismalar

Gamze

* BRS : Board Rev. Series

MRS: Made Rid. Simp.  Grin
neuro
Genel Yürütücü
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2007, 08:13:31 ÖS »

Ben de okudum. Gayet guzel ve gercekten eglenceli bir kitap. Ondan cok sey ogrenmis olmama ragmen Kaplan da guzel ve yeterli sadece biraz daha tekduze. Ancak sonucta Kaplan yeterli derim. Hic bakmayalim mi derseniz, antibiyotikler kismi gercekten baska bir guzeldi. Smiley
Kolay gelsin. Cheesy
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2007, 09:39:15 ÖS »

Tek geçerim! Grin Tıp dedigin boyle anlatilmali kardeşim...

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
dr.adiguzel
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2008, 05:49:21 ÖS »

gerçekten kaliteli bir kaynak
jerry
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2008, 04:39:34 ÖS »

Arkadaşlar,Lippincott microbiology ile Kaplan ve MRS'yi karşılaştırabilir misiniz?Özellikle Lippincott hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Herkese başarılar,

Jerry
knvc
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2008, 08:05:30 ÖÖ »

sevgili jerry,
lippincott mikrobilojiyi bilmiyorum, ama kaplan ve mrsyi okudum. sadece ikisi hakkinda yorum yapabilirim. kaplan usmle icin bence yeterli,eksiklerini zaten qbankla kapatiyorsun.mrs cok zevkli bir kitap,ben kaplan okumam gerektigini bilmeden once onu okumustum. mrs usmleyi baz alarak hazirlanmis bir kitap degil,ogretici eglenceli,ozellikle temelin zayifsa cok faydasini gorursun,ama ezberlemeye calisma,vaktin varsa oku aklinda kalsin.kaplan mikrop ise cok onemli bence,ozellikle hastaliklari tablolar halinde anlattigi bir bolum var.sinav cogunlukla hastanin klinigi(case) seklinde geldigi icin cok faydasini gorursun. cok kaynaga dalma,vakit kaybedersin,aklin cok karisir.vaktin varsa mrsyi oku ogren,ama zaten mikroptan temelim fena degil diyorsan kaplani oku sadece.

esra
kardiyolog13
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2008, 03:04:28 ÖS »

Arkadaşlar kaplan yayınlarına nasıl ulaşabilirim?
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Nisan 06, 2008, 03:37:13 ÖS »

Kardiyolog13 merhaba,

Rapidshare'de tüm kitaplar olmalı. Aynı zamanda Hacettepe'nin yurt sokağındaki Arzu fotokopicide tüm materyalin olduğunu duymuştum. Bulamazsanız haber verin, yardımcı olayım.

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
dr-acantamoeba
Ast Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2008, 04:25:58 ÖS »

Kaplan yayınlarını hacettepe yakınlarındaki öztürk fotokopide enginden temin edebilirsin Smiley
kardiyolog13
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2008, 06:17:52 ÖS »

Bu kitapların orjinalleri türkiyede yok mu?Arzu kırtasiyedekiler orjinal kitaplar mı acaba?Ayrıca rapidshare deki linkleri nerden öğrenebilirim?Yardımcı olursan sevinirim.Teşekkürler...
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2008, 06:34:09 ÖS »

Bu kitapların orjinalleri türkiyede yok mu?Arzu kırtasiyedekiler orjinal kitaplar mı acaba?Ayrıca rapidshare deki linkleri nerden öğrenebilirim?Yardımcı olursan sevinirim.Teşekkürler...

Orijinaller için Atatürk Bulvarı'ndaki Kaplan ile konuşmuştum. "10 kişi sipariş ederseniz, getirtiyoruz" demişlerdi. Belki İstanbul Kaplan daha esnektir, bu konuda fikrim yok. Nobel Kitabevi'ne orijinal kitapları yurt dışından getirttirebilirsiniz, bunun için de sipariş vermeniz gerekiyor, bu da 1,5- 2 ay demek.

Arzu kırtasiyedekiler kitapların fotokopileri.

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin; öğrenmeyi ancak kendi içinde bulacağını öğretebilirsin."
Galileo
sade
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Nisan 06, 2008, 06:59:04 ÖS »

Ya da çeşitli kitabevlerinden online satın alabilirsiniz.

Galileo
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2008, 07:11:25 ÖS »

Benim bildiğim kadaıyla Kaplan 7 kitaplık "lecture notes" serisini satmıyor, sadece webprep vs gibi bir kursa kayıt olursanız gönderiyorlar. 4 kitaplık home-study serisini satıyorlar ama o da 400$ civarıydı galiba.

Bunu dışındaki kitapları getirtebilirsiniz, ama biraz uzun sürebiliri (1 ay kadar). Ben Rapidreview 2'yi getirtmiştim.
vertigo
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Nisan 06, 2008, 07:38:29 ÖS »

arkadaslar en iyisi pdf dosyaları olarak bütük kitapları indiriorusunuz.Sonra flashınızla birlikte bir matbaaya gidip sayfası 3.5 kurustan anlasıp bastırıorsunuz.Sonra da oturup deliler gibi okuorsunuz:)

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: