Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

6828 Mesaj 605 Konu- Gönderen: 1179 Üye - Son üye: drfea
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Robbins Review of Pathology Soru Bankası  (Okunma Sayısı 2059 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 03, 2007, 12:16:08 ÖS »

http://rapidshare.com/files/20776080/0721682596.rar

Mutlaka indirin. Dosyayı açabilmek için DjVu Viewer isimli programı indirmeniz gerekiyor: www.lizardtech.com.
Fuzuli
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2007, 03:37:43 ÖS »

DjVu uzantılı dosyaları açmak için WinDjView isimli bir program da var:
http://downloads.sourceforge.net/windjview/WinDjView-0.5.exe?modtime=1180550362&big_mirror=0
vioxx
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2007, 05:09:07 ÖS »

Dosya sifresi:
www.usmle.ge

I love my hakama!
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2007, 05:22:26 ÖS »

Dosya sifresi:
www.usmle.de
Smiley
Yazmayı unutmuşum, şifre: www.usmle.ge
ERKANTUGRAL
Acemi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2007, 05:16:16 ÖS »

merhaba elimde kaplan serisi var.patolojiyi de kaplan dan calismayi dusunuyorum.eksik mi kalir siz burada brs den bahsetmissiniz hep.brs den mi calismak lazim.preklinigin hepsinde kaplandan calisiyorum.pato da kaplan kitaplari eksik mi kaliyor.kaplan patoyla ilgili gorusleriniz nelerdir.tesekkurler.dr.erkan tugral
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2007, 05:59:08 ÖS »

kaplan patolojiye bakmadım ama yurtdışı sitelerde (studentdoctor gibi) konsensüs Goljan Rapid Review veya BRS patoloji yönünde. Golsan ses kayıtları varken Goljan'ın kitabını kullanmak bana daha mantıklı geldi. (Goljan ses kayıtlarına ulaşmak için forumda arama yapabilirsin)
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

quod non me destruit, me nutrit

« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2007, 05:56:58 ÖÖ »

Ses kayitlari demisken, bu "kaplan webprep" linklerini ses dosyasi halinde kaydetmek mumkun olabiliyor mu? Galiba patolojisi yapilmis ama???
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2007, 11:27:17 ÖÖ »

Ses kayitlari demisken, bu "kaplan webprep" linklerini ses dosyasi halinde kaydetmek mumkun olabiliyor mu? Galiba patolojisi yapilmis ama???
evet, streambox (ismini tam hatırlayamadım programın Smiley )ile indirilebiliyor
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ağustos 09, 2007, 04:54:12 ÖS »

Dilerim bulabilirim, cok tesekkur ederim Efx....
drdr
Genel Gözlemci
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2007, 11:53:46 ÖS »

http://www.etplanet.com/download/details.php?file=215
sanirim burda var umarim isine yarar, forumlarda ise yaradigini soylemisler ama ben nasil calistigini bulamadim Roll Eyes Ama hicbirimiz hepimiz kadar guzlu degiliz, efx programin adini verdi ben linkini, biride nasil calistigini anlatsa tam voltran olacagiz Wink
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Ağustos 11, 2007, 05:46:19 ÖÖ »

Grin voltran!

Ulas bir yerlerden halletti dun ama ben henuz denemedim.O olmazsa bu verdigin linki denerim, cok tesekkur ederim.

Aslinda cevirimici dinlerken sayfalarin kendiliginden acilmasi cok iyi oluyor, buyuk ihtimalle indirdigimiz sekli boyle olmayacak ama sadece aralarda dinlemek bile guzel olabilir.

Herkese iyi calismalar Smiley
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Ağustos 11, 2007, 10:11:15 ÖS »

Grin voltran!

Ulas bir yerlerden halletti dun ama ben henuz denemedim.O olmazsa bu verdigin linki denerim, cok tesekkur ederim.

Aslinda cevirimici dinlerken sayfalarin kendiliginden acilmasi cok iyi oluyor, buyuk ihtimalle indirdigimiz sekli boyle olmayacak ama sadece aralarda dinlemek bile guzel olabilir.

Herkese iyi calismalar Smiley
İnternete bağlıysan eğer slaytları aynı şekilde yüklüyor. Webprep linklerini notepad'a alt alta yazıp hepsini kopyalayın, sonra program ekranındayken yapıştırın. Bu şekilde yükleyebilirsiniz Wink
Gamze Balci Camsari
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ağustos 12, 2007, 06:34:53 ÖÖ »

Evet evet, eger cevirimiciysem indirdigim dosyalari dinlerken de sayfalar -sekiller vs- aciliyor. Guzel oldu boyle  Grin 22 araliga kadar bol bol dinlerim artik  Tongue
efx
Ertuğrul
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Ağustos 12, 2007, 01:47:11 ÖS »

Evet evet, eger cevirimiciysem indirdigim dosyalari dinlerken de sayfalar -sekiller vs- aciliyor. Guzel oldu boyle  Grin 22 araliga kadar bol bol dinlerim artik  Tongue
Ben de aralıkta girmeyi planlıyorum Cheesy
Bora(PunK)
Sözlerim kılıçtan keskin
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Ağustos 12, 2007, 05:58:26 ÖS »

Ben de aralıkta girmeyi planlıyorum Cheesy
   Ben de Aralik'ta girmistim, şiddetle tavsiye ederim  Wink Özellikle de o sinav sonrasi rahatlama ve sorumsuzluk duygusuyla bir de yilbasi gecesi gecirirseniz tadindan yenmiyor.. gecenin adami olursunuz hatta aile veya dostlar arasinda "vaah vah 6sene tıp fakultesi belliydi zaten cocuk sonunda patliyacakti olan oldu" seklinde yorumlara sebep olabilirsiniz  Grin
   Gamzecim tam 22 Aralik... belli ki "Xmas"da bir tatil plani var sen sinavdan cikmissin Ulaş da yogun bir calisma doneminden... nereye yolculuk??  Cheesy

"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: