|
|
Fuzuli
Acemi
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2007, 03:37:43 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vioxx
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2007, 05:09:07 ÖS » |
|
Dosya sifresi: www.usmle.ge
|
|
|
|
|
|
I love my hakama!
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2007, 05:22:26 ÖS » |
|
 Yazmayı unutmuşum, şifre: www.usmle.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ERKANTUGRAL
Acemi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2007, 05:16:16 ÖS » |
|
merhaba elimde kaplan serisi var.patolojiyi de kaplan dan calismayi dusunuyorum.eksik mi kalir siz burada brs den bahsetmissiniz hep.brs den mi calismak lazim.preklinigin hepsinde kaplandan calisiyorum.pato da kaplan kitaplari eksik mi kaliyor.kaplan patoyla ilgili gorusleriniz nelerdir.tesekkurler.dr.erkan tugral
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2007, 05:59:08 ÖS » |
|
kaplan patolojiye bakmadım ama yurtdışı sitelerde (studentdoctor gibi) konsensüs Goljan Rapid Review veya BRS patoloji yönünde. Golsan ses kayıtları varken Goljan'ın kitabını kullanmak bana daha mantıklı geldi. (Goljan ses kayıtlarına ulaşmak için forumda arama yapabilirsin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gamze Balci Camsari
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2007, 05:56:58 ÖÖ » |
|
Ses kayitlari demisken, bu "kaplan webprep" linklerini ses dosyasi halinde kaydetmek mumkun olabiliyor mu? Galiba patolojisi yapilmis ama???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2007, 11:27:17 ÖÖ » |
|
Ses kayitlari demisken, bu "kaplan webprep" linklerini ses dosyasi halinde kaydetmek mumkun olabiliyor mu? Galiba patolojisi yapilmis ama???
evet, streambox (ismini tam hatırlayamadım programın  )ile indirilebiliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gamze Balci Camsari
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 09, 2007, 04:54:12 ÖS » |
|
Dilerim bulabilirim, cok tesekkur ederim Efx....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drdr
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2007, 11:53:46 ÖS » |
|
http://www.etplanet.com/download/details.php?file=215sanirim burda var umarim isine yarar, forumlarda ise yaradigini soylemisler ama ben nasil calistigini bulamadim  Ama hicbirimiz hepimiz kadar guzlu degiliz, efx programin adini verdi ben linkini, biride nasil calistigini anlatsa tam voltran olacagiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gamze Balci Camsari
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 11, 2007, 05:46:19 ÖÖ » |
|
 voltran! Ulas bir yerlerden halletti dun ama ben henuz denemedim.O olmazsa bu verdigin linki denerim, cok tesekkur ederim. Aslinda cevirimici dinlerken sayfalarin kendiliginden acilmasi cok iyi oluyor, buyuk ihtimalle indirdigimiz sekli boyle olmayacak ama sadece aralarda dinlemek bile guzel olabilir. Herkese iyi calismalar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 11, 2007, 10:11:15 ÖS » |
|
 voltran! Ulas bir yerlerden halletti dun ama ben henuz denemedim.O olmazsa bu verdigin linki denerim, cok tesekkur ederim. Aslinda cevirimici dinlerken sayfalarin kendiliginden acilmasi cok iyi oluyor, buyuk ihtimalle indirdigimiz sekli boyle olmayacak ama sadece aralarda dinlemek bile guzel olabilir. Herkese iyi calismalar  İnternete bağlıysan eğer slaytları aynı şekilde yüklüyor. Webprep linklerini notepad'a alt alta yazıp hepsini kopyalayın, sonra program ekranındayken yapıştırın. Bu şekilde yükleyebilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gamze Balci Camsari
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 12, 2007, 06:34:53 ÖÖ » |
|
Evet evet, eger cevirimiciysem indirdigim dosyalari dinlerken de sayfalar -sekiller vs- aciliyor. Guzel oldu boyle  22 araliga kadar bol bol dinlerim artik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efx
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 12, 2007, 01:47:11 ÖS » |
|
Evet evet, eger cevirimiciysem indirdigim dosyalari dinlerken de sayfalar -sekiller vs- aciliyor. Guzel oldu boyle  22 araliga kadar bol bol dinlerim artik  Ben de aralıkta girmeyi planlıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bora(PunK)
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 12, 2007, 05:58:26 ÖS » |
|
Evet evet, eger cevirimiciysem indirdigim dosyalari dinlerken de sayfalar -sekiller vs- aciliyor. Guzel oldu boyle  22 araliga kadar bol bol dinlerim artik  Ben de aralıkta girmeyi planlıyorum  Ben de Aralik'ta girmistim, şiddetle tavsiye ederim  Özellikle de o sinav sonrasi rahatlama ve sorumsuzluk duygusuyla bir de yilbasi gecesi gecirirseniz tadindan yenmiyor.. gecenin adami olursunuz hatta aile veya dostlar arasinda "vaah vah 6sene tıp fakultesi belliydi zaten cocuk sonunda patliyacakti olan oldu" seklinde yorumlara sebep olabilirsiniz  Gamzecim tam 22 Aralik... belli ki "Xmas"da bir tatil plani var sen sinavdan cikmissin Ulaş da yogun bir calisma doneminden... nereye yolculuk?? 
|
|
|
|
|
|
"Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn" (Albert Einstein)
|
|
|
|