Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

7158 Mesaj 642 Konu- Gönderen: 1274 Üye - Son üye: cazo
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kaplan Physiology  (Okunma Sayısı 5590 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hassah54
Yürütücü

« Yanıtla #15 : Mart 06, 2007, 01:54:45 ÖÖ »

Bende fizyolojiye başladım kaplandan okudukça yorumlarımı eklicem.Şu ana kadar duyduklarım hep iyi yönde kaplan fizyoloji ile ilgili...

Int Dr Hasan Hüseyin Şahin
Marmara Universitesi Tıp Fakültesi
eraserhkn
Genel Gözlemci

« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2007, 10:49:47 ÖS »

Bu kitabın 2007 baskısının pdf formatı için elinde link olan var mı?

Her zaman BUYUK dusun, ama kucuk adimlarla baslamayi unutma..
ERKANTUGRAL
Acemi
*

« Yanıtla #17 : Ağustos 07, 2007, 05:09:29 ÖS »

MERHABA ARKADASLAR.benim kaplanin orginal kitaplarim yok.gecen kis ingiltere de clinical attachment yaparken pakistanli doktor arkadaslarim pakistan dan kopyalarini getirmislerdi.orginalleriyle ayni demislerdi ama icim rahat degildi.ama anlattiklarinizi okudum gercekten de orginaliyle ayni galiba.pakistanli arkadaslardan girenler oldu kaplan la 100 uzerinden 80 lik bir puan aliniyormus.tabiki puanlama farkli ama ornek olarak soyluyorum.ben de fizyonun 400 lerindeyim.rahat okunan sikmayan bir kitap ben fizyoda phd de yaptim belki ondan basit gelmistir bana.iyi calismalar.dr.erkan tugral
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #18 : Ocak 27, 2008, 09:43:44 ÖS »

Sevgili arkadaşlar,

Acil olarak MRS (Made ridiculously simple) ve BRS (Board Review Series)Fizyoloji kitaplarına ilişkin düşüncelerinize ihtiyacım var.Şöyle sorayım:Kaplan Fizyoloji size boğucu ve sıkıcı gelseydi,hangisini tercih ederdiniz?Hangisi daha anlaşılır şekilde anlatıyor?Önerilerinizi ve nedenlerini bekliyorum.

Hepinize başarılar...

Jerry

neuro
Genel Yürütücü

« Yanıtla #19 : Ocak 27, 2008, 11:52:27 ÖS »

Merhaba jerry,
MRS Microbiology cok guzel bir kitap. Mutlaka oku derim. Ancak, sinavina az kaldiysa ve oncesinde Kaplan okuduysan, Kaplan'da kal. Belki bir kere hizli bir sekilde okumayi deneyebilirsin, ama sonucta Kaplan'da kal. Biliyorsun, fotografik hafiza onemli ve o da ayni kaynaktan defalarca tekrardan sonra oluyor. O yuzden Kaplan'da kal derim ben.
Fizyo ise Kaplan'i kendince zevkli hale getirmeye calis. Kaplan fizyo >500 sayfa olmasina ragmen cok hizli okunan ve cok guzel bir kitap. Cok da bogucu degil aslinda. Oradaki grafikler gercekten onemli. O yuzden Kaplan fizyoyu birakma.
Kolay gelsin...
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2008, 03:31:03 ÖS »

Sevgili efx ve ackardio,

Çok teşekkür ederim önerileriniz için.İkinize de başarılar...

Jerry
jerry
Genel Gözlemci

« Yanıtla #21 : Şubat 10, 2008, 03:32:26 ÖS »

Sevgili neuro,

Çok teşekkürler,

Jerry
kısıl
Genel Gözlemci

« Yanıtla #22 : Mayıs 23, 2008, 10:08:56 ÖS »

forumu inceledim,hala fizyoloji için kaplanı mı öneriyosunuz?
efx
Ertuğrul
Yönetici

« Yanıtla #23 : Mayıs 24, 2008, 03:51:46 ÖÖ »

forumu inceledim,hala fizyoloji için kaplanı mı öneriyosunuz?
Bu biraz da senin çalışma tarzına ve kitabı sevip sevmemene bağlı. Constanzo'nun fizyoloji kitabına da bir bak istersen.
grcgkc
Ast Üye
**

« Yanıtla #24 : Temmuz 13, 2008, 11:59:45 ÖS »

bişi sorcam,, biz ikinci sınıftayken sürekli guytonla gezerdik,, iğrenç olmasına rağmen ben yinede onu okur ve severdim.. Embarrassed

kıyas açısından soruyorum kaplan guytondan iyi mi??
eraserhkn
Genel Gözlemci

« Yanıtla #25 : Temmuz 14, 2008, 01:39:08 ÖÖ »

Biri konu kitabi, herseyi ayrintisiyla anlatan esas kitabimiz. Ben de cok severim Guyton fizyolojiyi Wink Kaplan bizim TUSDATA, TUMER kitaplari gibi. USMLE' ye hazirlik kitabi. Fizyolojiyi ogrenmek icin ben Guyton okudum, okuyorum (tekrar amacli), okuyacagim (tekrar amacli). Kaplan USMLE icin sadece. USMLE biter, Kaplan gider.. Guyton kitapligimda her zaman durur.

grcgkc
Ast Üye
**

« Yanıtla #26 : Temmuz 14, 2008, 01:44:00 ÖÖ »

guyton "textbook" yani,, hocaların deyimiyle..  Cheesy

teşekkür ederim eraserhkn..
eraserhkn
Genel Gözlemci

« Yanıtla #27 : Temmuz 14, 2008, 01:48:29 ÖÖ »

Aynen oyle Wink Sorularinla foruma katkida bulundugun icin ben tesekkur ederim. Saygilar

Sinem
Ast Üye
**

« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2008, 08:44:59 ÖS »

merhaba. kaplan kitaplarının pdf formatlarını buluyorum ama bilgisayardan ders çalışamamak gibi bir durumum var. kitapları edinmiş olan arkadaşlar nereden ve mümkünse ne kadar fiyata edindiklerini yazarsa memnun olurum. hiç değilse bir fikir edinmiş olacağım ve finansal durumlarımı ayarlamaya başlayacağım. herkese mutlu günler...

sinem

Ş. Sinem Özbey
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
dodo
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Temmuz 16, 2008, 08:51:16 ÖS »

merhaba. kaplan kitaplarının pdf formatlarını buluyorum ama bilgisayardan ders çalışamamak gibi bir durumum var. kitapları edinmiş olan arkadaşlar nereden ve mümkünse ne kadar fiyata edindiklerini yazarsa memnun olurum. hiç değilse bir fikir edinmiş olacağım ve finansal durumlarımı ayarlamaya başlayacağım. herkese mutlu günler...

sinem

Merhaba,
Öncelikle çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Yakınımda olup bu notların(kaplan) orijinalini alan olduğunu hiç duymadım. Hemen hemen herkesin yaptığı, indirdiğiniz notların bir fotokopicide, kendi yazıcınızda, ya da yapabilecekseniz bir basımevinde kağıda dökülmesi. Bu şekilde hem ekonomik olarak emin olun karlı çıkarsınız, hem de Türkiye'ye bu kitapların orijinalini getirmek gibi uğraşlarınız olmaz.
Kitapları internet sitelerinden sipariş edebileceğiniz gibi( amazon vs vs.) yurt dışından kitap getiren büyük kitapevleri ile de konuşarak çözüm arayabilirsiniz. Amerika'dan ya da yurtdışından gelen kitaplar gümrüğe takılmıyor, en son bildiğim kadarı ile 100 doların üstünde olmazsa ve içinde cd yer almazsa. Bu da USMLE kitapları için bir engel teşkil etmemekte..
Kısacası, kitapları yurtdışından getirtebilirsiniz; ancak her şekilde burada pdf formatlarından çıktı almak en karlısı ve kolayı.
Umarım cevap verebilmişimdir.
Sağlıcakla
DOdo

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: